• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller » Madpakkebrød

    Sunde muffins med æble, gulerod og kanel

    Af Louise | 15 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Madmuffins er bare genialt til madpakken, så her er endnu et bud på en lækker udgave. Opskriften er nem, hurtig og giver de skønneste muffins jeg længe har fået. Tilpas svampede, luftige og mættende. Prøv dem!
    I min version er der kommer grovmel og olie ind, sukker og smør ud. Da de er bagt med bagepulver, skal de helst fryses ned hvis de gemmes flere dage, ellers kan de blive kedelige.

    Jeg hapser en til eftermiddagsteen, efter mit næste projekt: Muffins med kylling og mango.

    Sunde muffins med æble, gulerod og kanel

    Muffins med æble, gulerod og kanel

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Antal: 9 stk

    Ingredienser

    • 2 æg
    • 3 spsk sukker
    • 1 revet æble - gerne syrligt
    • 1 stor revet gulerod, eller 2-3 små
    • 2 dl græsk yoghurt
    • 3 spsk neutral olie
    • 3 dl hvedemel
    • 1 dl grovmel
    • 1 tsk kanel med top
    • 2 tsk bagepulver
    • ½ tsk groft salt
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Pisk æg og sukker skummende og luftigt - det tager min. 5-6 min. Tilsæt forsigtig revet æble, gulerod, yoghurt og olie og bland det hele forsigtig sammen, så luften ikke slås ud.
    • I en anden skål sigtes mel, bagepulver, kanel og salt sammen. Bland disse tørre ingredienser i dejen.
    • Dejen fordeles i smurte muffinsforme og bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min.
    • Lad dem køle af på en bagerist.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Rikke

      august 18, 2017 at 2:36 am

      Hej

      Kan man erstatte græsk youghurt med skyr?

      VH Rikke

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 18, 2017 at 1:17 pm

        Hej Rikke

        Jeg har ikke prøvet det, men giv det et forsøg :)
        Skyr har en anden smag end græsk yoghurt, så dine muffins vil få en anden smag - kom evt. lidt mere honnning i dem.

    2. Rikke

      august 17, 2017 at 7:48 am

      Hej
      Kan kan bruge skyr i stedet for græsk yoghurt?

      Svar
    3. Sarah

      januar 25, 2013 at 2:03 pm

      Uhhh, hvor er de lækre. Har lavet dem sammen med min datter idag og de var et hit:-) Er det meningen, at de er lidt *dej*agtige i midten?

      Svar
      • Loui

        januar 27, 2013 at 8:34 pm

        Hej Sarah

        Er glad for, at høre I kunne bruge dem :) Nej, de skulle gerne være gennembagte, som hvis det var "muffins/brød" - så næste gang, så prøv at give dem lidt mere. Bagetiden varierer meget fra ovn til ovn.

    4. Ditte

      november 19, 2012 at 7:30 pm

      De lyder lækre - men hvis jeg nu ikke har yoghurt/creme fraiche kan man så nøjes med mælk?

      Svar
      • Loui

        november 19, 2012 at 7:58 pm

        Hej Ditte

        Det kan du godt, de vil bare ikke blive ligeså saftige som med yoghurt/cremefraiche :)

    5. Sarah

      november 03, 2012 at 10:44 pm

      De ser gode ud, men du skriver de er uden sukker? Men du skriver også der skal sukker i?

      Svar
      • Loui

        november 04, 2012 at 9:03 am

        Hej Sarah

        Jeg skriver at sukkeret kom ud, men jeg skiver ikke at de er uden sukker. Jeg har reduceret sukkeret væsentlig og derfor er der kun 3 spsk i.

        Mange hilsner

        Louise

    6. Stephanie

      april 09, 2012 at 2:42 pm

      De ser super gode ud! Har du nogen ide om hvor de ligger kaloriemæssigt?

      Svar
      • Loui

        april 10, 2012 at 8:58 am

        Hej Stephanie

        Nej, desværre. Jeg næringsberegner ikke maden her, da jeg simpelthen gør det for meget på studiet :)
        For mig vil 1 muffin udgøre et mellemmåltid, men det er jo meget individuelt alt efter hvor mange kalorier man har behov for.

        Mange hilsner

        Louise

      • Doris

        april 11, 2012 at 12:09 am

        Hej Loui.
        Tak for en masse dejligt inspirerende opskrifter,som jeg bruger flittigt, jeg blev helt forundret da det gik op for mig, at du er så ung.Du virker som en meget erfaren kok/bager.
        Dejligt at du har tid til bloggen, selvom du er under uddannelse.
        VH Doris Bødker

      • Loui

        april 12, 2012 at 1:58 pm

        Hej Doris

        Tusind tak for de fine ord :) er glad for du kan bruge bloggen.
        Mad er min store passion og har altid været det - så erfaringen kommer vist af en masse nørderier og alt for meget tid i køkkenet.
        Men jeg klager ikke, for der er der jeg har det bedst :)

        Mange hilsner
        Louise

    7. Christine Ilsøe

      februar 17, 2012 at 2:01 pm

      De ser vanvittigt lækre ud! Dem må jeg snart prøve efter :)

      Svar
      • Loui

        februar 18, 2012 at 9:43 am

        Tak :)
        De blev også ret gode, så jeg har da også lige snuppet et par stykker med på arbejde idag.

        God weekend :)

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen