• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Remoncehorn med marcipan & æblehorn med marcipan

    Af Louise | 8 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Og overspringshandlingerne forsætter i bedste stil (; Det hele startede idag med mit internet og tvsignal forsvandt. så er man sådan lidt på den! Køkkenet bugner lige fortiden af lækre æbler, så fredagen kaldte da på en amerikansk apple pie.
    Æblerne blev lavet og dejen til kærestens kanelsnegle (jo, der skulle jo være lidt for alle) Men ja, så endte det lige eksperimenter og det kom der disse alt for lækre horn ud af. Perfekt til den første efterårsdag med sne....!

    Hornene blev guflet, sammen med en spand kaffe, mens både internet og tv valgte, at vende tilbage. Weekenden byder på "helt alene hjemme" for mit vedkommende og en vældig bunke eksamenslæsning. Kun afbrudt af bagning af den der Apple pie imorgen - så kig forbi :)

    (Jeg beklager layoutet i opskrifterne, men wordpress driller idag)

    Remoncehorn-med-marcipan

    Remoncehorn med marcipan

    Remoncehorn med marcipan
    Print Email Pin
    Antal: 24 styk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 25 gær
    • 3 dl mælk
    • 50 g smør
    • 1 spsk sukker
    • 1 tsk vaniljesukker
    • ½ tsk salt
    • 1 æg
    • Ca. 6 dl hvedemel

    Remonce

    • 150 g smør
    • 150 g brun farin
    • 2 spsk kanel
    • 50 g marcipan + 24 små stykker ren marcipan
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom mælk og smør i en lille gryde og varm det, indtil smørret er smeltet og det er lillefingervarmt.
    • Rør gæren ud i det lune mælk/smør.
    • Tilsæt sukker, vanilje, salt og æg
    • Kom hvedemelet i lidt efter lidt, mens dejen æltes.
    • Når dejen er smidig og glat, dækkes skålen til og dejen hæver ca. 30 minutter.
    • Del dejen i 2 og kom den ene halvdel ud på et meldrysset bord.
    • Rul dejen ud til en cirkel med 0,5 cm i tykkelse.
    • Remoncen laves ed at piske alle ingredienserne sammen til en ensartet masse med en håndmixer.
    • Smør cirklen med remonce - lad være at smøre helt ind til midten, da det gør det svært når du skal rulle hornene.
    • Del cirkel i 12 stykker, ved at skære den i "lagkage" stykker.
    • 10. Kom et stykke marcipan på den brede ende af trekanterne og rul dem stramt sammen. Tryk endestykkerne lidt sammen og kom dem på en plade med bagepapir. Forsæt på sammen måde med anden halvdel af dejen.
    • 11. Lad dem efterhæve mens ovnen varmes til 200 grader.
    • 12. Pensl hornene med et sammenpisket æg og bag dem i ca. 15-17 minutter - indtil de er gyldne.
    • 13. Køles af på en bagerist.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Horn med æble

    Æblehorn med marcipan

    Æblehorn med marcipan
    Print Email Pin
    Antal: 24 styk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • Følg ovenstående opskrift

    Fyld

    • 4 æbler, skrællet og skåret i små tern
    • 30 g smør
    • ½ dl brun farin
    • 2 spsk kanel
    • Evt. mandler, nødder
    • 100 g revet marcipan
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Smelt smørret på en pande og tilsæt brun farin og kanel
    • Kom æblerne på panden og steg dem møre - tilsæt evt. nødder.
    • Tag fyldet af varmen og lad det afkøle.
    • Følg ovenstående opskrift til og med step nr. 7.
    • Del cirkel i 12 stykker, ved at skære den i "lagkage" stykker.
    • Kom en spiseskefuld af æblefyldet på den brede ende af trekanterne. Drys med revet marcipan.
    • Rul trekanten sammen om fyldet og tryk enderne lidt sammen. Kom hornene på en bageplade med papir.
    • Forsæt på samme måde med anden halvdel af dejen
    • . Lad dem efterhæve mens ovnen varmes til 200 grader.
    • 10. Pensl hornene med et sammenpisket æg og bag dem i ca. 15-17 minutter - indtil de er gyldne.
    • 11. Køles af på en bagerist.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)


    Glasur - der strøkner!

    • 2 dl flormelis

    • 2 spsk ren kakao

    • Ca. 0,5 dl vand

    1. Kom alle ingredienserne op i en lille gryde.

    2. Varm glasuren op ved jævn varme.

    3. Når det er lige er varmt tages gryden af varmen og glasuren kommes på en sprøjepose.

    4. Dekorer hornene med glasur.

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Tine

      september 30, 2019 at 12:16 am

      Lavede en flok af dem her, som et hyggeligt søndagsprojekt.
      Lækker dej, ja, der måtte ekstra mel i, men ikke nok til at vælte balancen i dejen.
      Hornene blev luftige og lækre, og smagen var helt i top.
      Måtte også lige lave Skagenhorns-varianten, nu jeg var igang, så 4 af dem blev med
      hindbærmarmelade og marcipan, kan varmt anbefales. 😀

      Svar
    2. Katy clemmensen

      oktober 28, 2018 at 3:57 pm

      Gode horn. Dog har jeg måttet putte meget mere mel i. Lavede den en gang til for at være sikker på jeg ikke havde lavet forkert.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        november 07, 2018 at 10:46 am

        Hej Katy,

        Tak for din kommentar og dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :-)

        Ang. melmængden så kan den variere en del alt efter den type mel du bruger, temperatur, æltning osv. Dejen må gerne klistre, men skal selvfølgelig ikke være flydende.

        Hav en skøn dag :-)

    3. Anja Sorgenfri

      oktober 26, 2017 at 4:40 pm

      På ingen måde kedelig opskrift <3
      Brugte nok 2 dl hvedemel mere end opskriften for at kunne rulle dejen ud, men stadig silkeblød og lækker, -også som bagt! 😉

      Svar
    4. Mette

      februar 20, 2016 at 11:41 pm

      Øv er skuffet over den opskrift
      De er meget tørre og dejen smager kedeligt.
      Der er for lidt smør i dejen gætter jeg på...

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 21, 2016 at 12:44 pm

        Hej Mette

        Du må prøve med mere smør i dejen næste gang.

        Mange hilsner
        Louise

    5. Anna

      oktober 26, 2013 at 10:16 am

      Dem kunne jeg godt tænke mig at lave! Ved du, om man evt. kunne lave dem på kærnemælk? :-)
      anna-mad.blogspot.dk
      Knus Anna

      Svar
      • Loui

        oktober 27, 2013 at 6:19 pm

        Hej Anna

        Det kan man sagtens :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen