Så er der simpelthen ferie helt indtil mandag (: Om et par timer er min eksamensopgave afleveret og så skal der pakkes. Kæresten får en rar mandeweekend, og jeg tager katten under armen og drager nordpå til en hel masse skønne aftaler - selvfølgelig alle med mad inkluderet (;
De sidste dage har jeg fået tømt mit køleskab inden weekendturen, så det er blevet til en god portion retter af ren improvisering; Kartoffel/lakse-galetter, nougatbrownie med hasselnøddemel, appelsin/grape med karameliserede nødder og så denne salat.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Den er simpel og kræver vist ikke meget forklaring, andet en den er fantastisk i det bidske vejr lige nu. Jeg har spist den til frokost med stegt kylling de sidste par dage - et rent skud C-vitamin!
Resterne af ugens opskrifter er på vej, men lige nu vil jeg slubre den sidste mundfuld lunkne kaffe og begive mig ud for, at grave bilen fri...
Ingredienser
- 1 appelsin
- 1 grape
- 1 håndfuld feldsalat
- 3 spsk ristede valnødder
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk æbleeddike
- ½ tsk honning
- Salt/peber
Sådan gør du
- Skær begge ender af appelsin og grape og skær skrællen af. Skær ned i frugterne, så du skærer kødet fri.
- Bland olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing.
- Fordel feldsalat på en tallerken og dernæst grape- og appelsinfileter. Fordel dressingen udover og drys med hakkede valnødder.
Skriv en kommentar