• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Spinatpandekager toppet med laks

    Af Louise | 8 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Spinatpandekager er så lækkert og smager skønt med laks eller andet fyld ovenpå. Både til brunch, frokost, som forret eller til aftensmad. Få opskrift på de nemme pandekager med frossen spinat her

    Sus til opskrift Print opskrift
    spinatpandekager

    Efter jeg lavede ricottapandekager med både pink skyr og med chokolade, så måtte der eksperimenters med en udgave i det salte køkken.

    Det blev til en omgang lækre spinatpandekager.

    Bløde, luftige og mættende. Perfekt til brunch, frokost, forret eller bare en nem aftensmad - de duer til det hele. Både lune og kolde. Små og store. 

    spinatpandekager

    Spinatpandekager

    Ricotta: Pandekagerne her med spinat er bagt med ricotta, som en italiensk ost, som minder om flødeost. Du kan købe dem i de fleste supermarkeder og den giver super lækker luftighed og smag til pandekagerne her.

    Mælk: Om du bruger skummetmælk, minimælk eller letmælk bestemmer du. De bliver lækre med dem alle. Bruger du kærnemælk, så bliver de lidt mere syrlige, hvilket er rigtig lækkert til fyld af laks.

    Spinat: Jeg har brugt frossen spinat i de her spinatpandekager . Husk at vælge den hakkede spinat.

    Mel: Der er både almindelig hvedemel og groft mel i opskriften for mere mæthed. Men du kan sagtens udelade den grove mel og i stedet blot bruge hvedemel.

    Spinatpandekager med havregryn

    En anden mulighed er at lave dine pandekager med havregryn, som også giver super god smag og mæthed. Erstat blot den grove mængde mel med finvalsede havregryn.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Spinatpandekager med fyld

    Der er så mange muligheder for at bruge dine spinatpandekager Du kan lave dem små og bruge dem til brunch toppet med varmrøget laks rørt op med cremefraiche, bruge dem til frokost med laks på toppen eller lave dem store og bruge dem til aftensmad med fyld af kylling eller oksekød.

    Det gjorde jeg også, hvor jeg fyldte dem med kylling og hummus. Super lækkert og anbefaling herfra.

    Frys dine pandekager med spinat

    Læg et stykke madpapir eller bagepapir mellem dem og så er de nemme lige at hive op til madpakken

    Spinatpandekager med laks

    Spinatpandekager er så lækkert og smager skønt med laks eller andet fyld ovenpå. Både til brunch, frokost, som forret eller til aftensmad.
    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Samlet tid25 minutter minutter
    Antal: 6 stk

    Ingredienser

    • 3 æg
    • 250 g ricottaost
    • 2,5 dl skummetmælk eller kærnemælk
    • 1 tsk bagepulver
    • ½ tsk salt
    • 1,5 dl hvid hvede, eller fx havregryn
    • 1 dl hvedemel
    • 100 g frossen, hakket spinat - optøet og drænet
    • Revet muskatnød
    • Friskkværnet peber

    Top

    • Graved laks
    • Forårsløg
    • Cremefraiche rørt med citron og dild
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Del æggene i blomme og hvider i hver sin skål
    • Rør æggeblommerne sammen med ricotta og mælk
    • Bland groft mel, bagepulver, muskatnød, salt og hvedemel sammen.
    • Sigt melblandingen i væsken og pisk det sammen.
    • Bland spinaten i.
    • Pisk æggehviderne helt stive og vend dem forsigtigt i dejen
    • Varm en pande op og kom lidt olie på panden
    • Kom dejen på panden og bag pandekagerne gyldne på begge sider

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Joan

      december 19, 2017 at 5:03 pm

      Hej
      Kan de laves dagen før?

      Svar
      • loui

        december 20, 2017 at 2:15 pm

        Hej Joan,

        Tak for dit spørgsmål.

        Ja, du kan sagtens lave pandekagerne dagen før og så anrette dem med laks, dressing og forårsløg lige inden de skal serveres. Opbevar dem i kølsekabet og tag dem ud lidt før, så de ikke er så kolde.

        Jeg håber, I kan lide dem :-)

        Hav en fantastisk dag.

    2. Rikke

      marts 18, 2017 at 4:08 pm

      Er de bedst kolde el lune?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 1:19 pm

        Jeg synes de er bedst kolde :)

    3. Piskeriset

      marts 23, 2013 at 6:57 pm

      De ser toplækre ud! Pink skyr kender jeg ikke - hvad er der i, siden den er pink?

      Svar
      • Loui

        marts 24, 2013 at 7:04 pm

        HAPS, det var de også ;) Hehe, nej, det er også bare skyr, som er blandet sammen med bær og så bliver det fint pink :D

    4. Malou Klidmoster

      marts 23, 2013 at 11:23 am

      Uhm, lækre sager. De vil gøre sig rigtig godt på et moderniseret påskebord.

      Weekenden skal bruges på ren afslapning. Lavede langtidsstegt lam i går - så der er mad nok :-)

      Svar
      • Loui

        marts 24, 2013 at 7:02 pm

        Uh ja, det ville slet ikke være dårligt :)
        Årh, elsker bare lam!! Jeg kan godt overtage halvdelen, hvis det kniber ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen