Til bette bror konfirmation i weekenden stod menuen på yndlingsretten panderkager.
Firmaet LaCrepe stod for menuen som bestod af:
Forret: Pandekager med flødestuvetspinat og laks / skinke og ost til børn
Hovedret: Pandekager med ost, oksekød, salat, tomat og majs
Pandekager med ost, indisk kalkungryde, salat, tomat og majs
Tilbehør/krydderi: Chilisauce, presset hvidløg, oregano og cremefraichedressing
Dessert: Pandekager med bananskiver, vanilieis, chokoladesauce, syltetøj, kokos og grand marnier
Vi var 40 gæster til spisning. En sød, ung medarbejder fra Lacrepe ankom med 2 stk bageplader og masser af råvarer. Pandekagerne blev 2 og 2 mens gæsterne så på og valgte hvilket tilbehør de ønskede i pandekagen. Hurtigt og vant fik medarbejdernen lavet portionerne (til stor beundring fra mig).
Men selvom der var fart over bagningen kunne jeg have ønsket 2 plader mere, så gæsterne kom til at spise på nogenlunde samme tid.
Forretten var lækker og enkel, jeg kunne dog have ønsket lidt mere laks til den tunge spinat.
Hovedretten, hvor jeg fik en indisk kalkun med det hele, var spicy og godt krydret. Kalkunen var lavet som en cremet karry-gryderet, med forskellige andre indgredienser udover kalkunen. Jeg kunne ønske der var flere reelle stykker kalkun og mindre "fyld" i gryderetten.
Derudover vil jeg anbefale at bestille salatmenuen til hovedretten, da pandekagen er tung, men god.
Da vi nåede til desserten var jeg så mæt at jeg måtte se mig slået efter en halv pandekage. Desserten var alt hvad en rigtig pandekage med is skal være. Grotesk stor og rigtig smovset. Det eneste jeg kunne sætte en finger på var at isen var købt og ikke hjemmelavet.
Pandekagedejen i sig selv var super lækker. Fyldig og alligevel let, ligesom en pandekage skal være efter min smag.
Når man ser på menuen tænker man at 3 pandekager med fyld ikke lyder af meget. Men når man når til ende er man så mæt, så man kunne trille hjem. Især dem som var forbi hovedretten og desserten 2 gange.
Alt i alt en god oplevelse, hvis man er pandekager elsker. Menuen er tung, men er et rigtig godt alternativ til suppe, steg og is. At det er muligt at vælge lige de råvarer man hver især vil have i pandekagen, gør det muligt for selskabet at kunne få det som de vil have og især for børn.
(Jeg undskylder for de nedenstånde fotos, da menuen ikke var så fotogen Forretten blev slugt i iver af sult og desserten skulle spises mens den var varm og isen kold. )
Skriv en kommentar