• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Spisesteder og restauranter

    LaCrepe

    Af Louise | Leave a Comment

     

    Til bette bror konfirmation i weekenden stod menuen på yndlingsretten panderkager.
    Firmaet LaCrepe stod for menuen som bestod af:
    Forret: Pandekager med flødestuvetspinat og laks / skinke og ost til børn
    Hovedret: Pandekager med ost, oksekød, salat, tomat og majs
                    Pandekager med ost, indisk kalkungryde, salat, tomat og majs
                    Tilbehør/krydderi: Chilisauce, presset hvidløg, oregano og cremefraichedressing
    Dessert: Pandekager med bananskiver, vanilieis, chokoladesauce, syltetøj, kokos og grand marnier
    Vi var 40 gæster til spisning. En sød, ung medarbejder fra Lacrepe ankom med 2 stk bageplader og masser af råvarer. Pandekagerne blev 2 og 2 mens gæsterne så på og valgte hvilket tilbehør de ønskede i pandekagen. Hurtigt og vant fik medarbejdernen lavet portionerne (til stor beundring fra mig).
    Men selvom der var fart over bagningen kunne jeg have ønsket 2 plader mere, så gæsterne kom til at spise på nogenlunde samme tid.
    Forretten var lækker og enkel, jeg kunne dog have ønsket lidt mere laks til den tunge spinat.
    Hovedretten, hvor jeg fik en indisk kalkun med det hele, var spicy og godt krydret. Kalkunen var lavet som en cremet karry-gryderet, med forskellige andre indgredienser udover kalkunen. Jeg kunne ønske der var flere reelle stykker kalkun og mindre "fyld" i gryderetten.
    Derudover vil jeg anbefale at bestille salatmenuen til hovedretten, da pandekagen er tung, men god.
    Da vi nåede til desserten var jeg så mæt at jeg måtte se mig slået efter en halv pandekage. Desserten var alt hvad en rigtig pandekage med is skal være. Grotesk stor og rigtig smovset. Det eneste jeg kunne sætte en finger på var at isen var købt og ikke hjemmelavet.
    Pandekagedejen i sig selv var super lækker. Fyldig og alligevel let, ligesom en pandekage skal være efter min smag.
    Når man ser på menuen tænker man at 3 pandekager med fyld ikke lyder af meget. Men når man når til ende er man så mæt, så man kunne trille hjem. Især dem som var forbi hovedretten og desserten 2 gange.
    Alt i alt en god oplevelse, hvis man er pandekager elsker. Menuen er tung, men er et rigtig godt alternativ til suppe, steg og is. At det er muligt at vælge lige de råvarer man hver især vil have i pandekagen, gør det muligt for selskabet at kunne få det som de vil have og især for børn.
    (Jeg undskylder for de nedenstånde fotos, da menuen ikke var så fotogen Forretten blev slugt i iver af sult og desserten skulle spises mens den var varm og isen kold. )

     

     

    Mere sulten?

    • Svorgers økologiske Spiseri (Sæby, Nordjylland)
    • 2takt Cafe og Brasserie (Frederikshavn)
    • 2takt Deli (Frederikshavn)
    • Empire (Frederikshavn)

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen