• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Loui&bearnaisen

    På fødselsdagsbesøg hos Karolines Køkken

    Af Louise | Leave a Comment

    I lørdags tog jeg en tiltrængt pause fra eksamenslæsning og slog et smut ud til Viby. Karolines Køkken fyldte 50 år og derfor havde Arla inviteret til fødselsdagsgilde - og hold da op et gilde for maven!

    Vi startede ud med boller, kakao og den lækreste æble/karamel-lagkage -  skyllet ned med litervis af kaffe.
    Derefter stod den på foredrag, koldskålsdrinks og endnu et oplæg, inden det var tid til lidt bobler i glasset.

    Så var bunden ligesom lagt til aftens menu (!!), bestående af:

    • Tomattapenade, hummus, hasselnøddesmør og grydebrød

    • Forret: Maskeret blomkål med nypillede rejer og torskesalat m. rugbrøødschips

    • Hovedret: Enebærgryde m. bagt kartoffelmos og rodfrugtsalat m. andebryst

    • Dessert: Ostebord m. julefrugter og is m. kaffesirup

    • Kaffe/the og Sarah Bernhardt kager

     

    Al den lækre mad blev indtaget i skønt selskab med en håndfuld herlige damer, som jeg sad til bords med. Jeg har kun mødt få af mine medbloggere i tidens løb, så det var ret skægt, at møde flere" in real life". Og jeg håber bestemt, at det ikke bliver sidste gang, jeg ser de her madglade damer (:

    Efter nogle gode og lærrige timer var det tid til, at vende snuden hjemad - eller rettere sagt vralte hjem, godt forspist!

    ....Dog stadig lidt skuffet over, at jeg ikke fik den berømte tunmousse, jeg havde set frem til (;

    I dag fik jeg overstået min eksamen og jeg kan endelige fejre hele 5 dages ferie inden det går løs igen.
    Nu skal der dælme laves mad - især da køleskabet er så proppet, at det ikke kan lukkes og mest af alt ligner jeg har tømt køledisken i Bilka ! Ja, det var en ret god goodiebag fra Arla...

    Mere sulten?

    • guide til rom
      Guide til Rom
    • Vælg det rigtige domænenavn
    • Domæne og webhotel til din blog eller webside
    • Opskriftsudvikling af kage - opskriftsudvikling til madblog
      Bag opskriftudvikling til Louiogbearnaisen

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen