• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Loui&bearnaisen

    Året der gik hos Loui&bearnaisen 2012

    Af Louise | 2 Comments

    2013 er lige snart og jeg er syg! Ja, jeg kunne ikke have valgt en bedre tid på året. Så mine aftaler er blevet aflyst og kæresten har taget køkkentjansen med 3 retters menu imorgen. Mens han forbedrer sig til imorgen, med rejecocktail, oksemørbrad og hjemmelavet is, så er det vist tid til et tilbageblik på 2012 her på bloggen.

    2012 blev året hvor jeg:

    • Flyttede til eget domæne og begyndte at blogge regelmæssigt
    • Det var året hvor jeg fortalte min omverdenen om min blog, efter at have holdt den meget skjult i 2 år.
    • Jeg læste tykke bøger og lange guides om fotografering og blev endelig gode venner med mit spejlrefleks.
    • Fik skønne samarbejder med forlag og kunne få min kogebogsforkærlighed udbredt med anmeldelser
    • Drak aaal for meget kaffe, rødvin og spiste for mange studenterbrød og havregryn..
    • Mødte de dejligste med-madbloggere, som bestemt ikke er det sidste møde med dem.
    • Fik gang i min enkle foto-guide, der bliver en E-bog i 2013 ( :D )
    • Fik en facebook-side! og Bloglovin-side
    • Fik blod på tanden om, at indrage min uddannelse endnu mere og kunne bruge bloggen på sigt. Jo, jeg har en iværksætter og selvstændig-drøm i maven. Den spirer!
    • Skrev en artikel til magasinet "BLOGPAPER" om bagning
    • Lavede en hel masse mad og bandede alt for meget (mener min Mormor)
    • Og meget, meget mere....
    • Men bedst af alt! Alle I læsere, som har fulgt mig i året, som kommenterer, som inspirerer, som gør det sjovt at blogge. Helt enkelt. Tak. Håber I har lyst til en 2013 sammen med mig. Jeg er klar til endnu en omgang.

       

    Imorgen kan du se de lækreste opskrifter fra året 2012 :)

    Og en lille hilsen fra Sveske, som har sneget sig lidt ind på bloggen i år. Alle madbloggere har jo en kat (; Men jeg har den bedste.

    Mere sulten?

    • guide til rom
      Guide til Rom
    • Vælg det rigtige domænenavn
    • Domæne og webhotel til din blog eller webside
    • Opskriftsudvikling af kage - opskriftsudvikling til madblog
      Bag opskriftudvikling til Louiogbearnaisen

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Anne

      december 30, 2012 at 11:37 pm

      Hahah, kaffe, rødvin, studenterbrød og havregryn er lige akkurat mine livretter :D Man kán ikke få nok af de ting what so ever.

      Godt nytår og god bedring!

      - Anne

      Svar
      • Loui

        december 31, 2012 at 12:04 pm

        Hej Anne

        Nej, man ved bare, at året har været godt, når man har hygget med de livretter :D Så mon ikke 2013 bliver i samme stil - jeg tror det :)
        Tak og ilm - håber du får en fantastisk nytår :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen