• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Hverdagsliv

    48 timer i Staden...

    Af Louise | 2 Comments

    louiogbearnaisenNetop hjemvendt fra en fabelagtig weekend i det københavnske. Well, 5 kg tungere og det er altså ikke kufferten vi taler om... Men hey, det var alle kiloene værd og jeg snupper gerne 5 mere oveni, hvis det er ligeså god mad jeg skal skovle ind.

    1

    Grunden til jeg snuppe et bar dage "over there", var at Carte d'Or havde inviteret på konkurrence og middag i Masterchef-lokalerne i forbindelse med relancering af deres brand. Jeg er opvokset med Carte d'Or i fryseren - den var et must til en festlig lejlighed og faktisk tror jeg stadig den har ret høj status hjemme i det nordjyske ;)
    Hele 2 gange vandt mine forældre faktisk en Carte d'Or konkurrence med et årsforbrug af is!! Hold nu op, der blev spist is den tid. Mint, rom&rosin...de gode gamle klassikere.

    PicMonkey Collage

    Her 20 års senere (!!) er Carte d'Or på banen i min mave igen. Ikke med de gamle varianter (æv..), men splinternye smage :) Det var da også dem, foruden en hovedret vi gik i køkkenet med. 60 minutter - som gik alt for stærkt!
    Jeg var så heldig at danne team med søde Ditte fra The Food Club (klik forbi, hun er mere end talentfuld). Til bedømmelse smed vi en hovedret som sad lige i skabet, samt en dessert..host...som var lige optimistisk nok. Varmt bagværk og is - lagt sammen, not the way to go ;) Men Mielcke smagte os alligevel til en 2. plads i konkurrencen - wuuhuu ;)

    2Resten af de 36 timer i Staden brugte jeg på mere mad. Jeg har altid lange lister med "to-do-eating" i diverse byer og evig og altid er tiden knap. Dog jeg fik jeg streget en håndfuld lækre steder. Morgenmaden bød på grød hos "GRØD" - god, men ikke overvældende fantastisk. Til gengæld var morgenmaden hos Nordisk Brødhus himmelsk; nybagt lunt brød fra stenovn, lækker kaffe og den bedste atmosfære. Jeg er forelsket :)

    PicMonkey Collage6Frokosten var et stop midt i shopping af tallerkener og andet uundværlig regi.. Er det ikke det man shopper efter? Efter et vink fra en sød veninde, som havde spist der ugen forinden skulle jeg lige ind forbi Paludan. En boghandel - gammel slas hip stil - med cafe/restaurant. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive den, andet en hyggelig og et besøg værd. Maden var standard cafe-mad, altså ikke forrygende - men til gengæld var stemningen skøn. Lige et sted hvor en kop kaffe og arbejdet kunne klares - eller bare brunch med godt selskab.

    Hov, indlægget skulle have været kort. Så en hurtigt afslutning. Udover de her fine steder spiste jeg hos en håndfuld andre, drak masser kaffe og havde det bare rart. Jeg forlod pæne København i forårssolskin og blevet modtaget i Århus af endnu mere af slagsen. Mere en nok til at tage kæresten under armen og tage på hus-kigning.

    Mere sulten?

    • Weekendglimt
    • Duften af efterår, varme og weekend.
    • Velkommen til Loui&bearnaisen 2.0.
    • Mundgodt med jordbær

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. mette Flamsholt

      marts 12, 2014 at 11:37 am

      Bliver simpelthen bare nødt til at sige, at din blog er intet mindre end fantastisk! Så inspirerende, æstetisk, skøn, spændende, sprudlende, livsglad, ja jeg kan blive ved….
      Håber, at du ved, hvor fantastisk det egentlig er, det som du gør og giver til andre;-)
      Bedste hilsner fra Mette

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 13, 2014 at 5:52 pm

        Tusinde, tusinde tak Mette :) Hvor er det bare den bedste kommentar man kan få, er simpelthen så glad for at høre det - det betyder rigtig rigtig meget :)
        Kh Louise :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen