Allersidste dag! Det er tid til en status på Loui&bearnaisen, en opsamling på året der gik i mad. Ork, det var slemt, at skulle alle opskrifter igennem for, at samle billeder ind til det her indlæg. Det var jo næsten ikke til, at få ørenlyd over min knurrende mave! Ydmyghed er en by i Rusland i dag. Jeg kunne snilt spise hver og en opskrift igen - uden undtagelse ;)
Men nu lader vi lige min larmende mave være et øjeblik, det skal nemlig handle om jer.
Jeg har luret på din gøren og laden herinde. Yes, jeg kigger med over skulderen når dit mundvand løber. Bloggen sladrer om det hele; hvad du rynker på næsen ovre, når de søde tænder rasler og hvornår din mave rumler. Overvågning for alle pengene, du kan godt bekymre dig - jeg kan næsten se dine natlige ture ud i køleskabet ;)
[yellowbox]BONUS: Tag madbilleder som en professionel! Hent min gratis guide og lær alle hemmelighederne til madfotografering + de 3 dødssynder du aldrig må lave.
Klik her og hent fotoguide gratis >>[/yellowbox]
Arj, bare rolig. Statistikkerne og jeg er kun nysgerrige på, hvad du vil have mere af. Er det fredagskage? Er det cocktails? Sunde salater, nem aftensmad eller køkkentips?
Men allerbedst er tiden lige nu. Når statistikkerne spytter rapporter ud om, hvad der har været allerbedst i år på bloggen. Jeg er fjollet med det. Hvert år har jeg mine egne favoritopskrifter og selvfølgelig en tese om, hvad I kan lide. Holder den stik?
Næ, ikke altid. Og heller ikke i år.
Nuvel, vi var enige om en opskrift eller to, men herefter spiste vi bestemt ikke ved samme bord i 2015.
Det er lidt skægt og jeg skriver det hele bag øret til næste år. Som jeg skrev i indlægget igår omkring mit eget år, så er jeg altid på evig jagt. Alt kan altid blive bedre, Louiogbearnaisen.dk kan altid blive bedre.
[yellowbox]BONUS: Tag madbilleder som en professionel! Hent min gratis guide og lær alle hemmelighederne til madfotografering + de 3 dødssynder du aldrig må lave.
Klik her og hent fotoguide gratis >>[/yellowbox]
Men jeg indrømmer nu gerne, at jeg sådan overordnet er ret godt tilfreds med 2015 på bloggen. Jeg blev nogenlunde mæt. Det håber jeg også, at du gjorde. Lidt flere køkkentips og måske en håndfuld debatter måtte jeg gerne have skriblet. Det er noteret til næste år.
Nå, skal vi komme til sagen? Vi skal have nogle tal på bordet. Hvem blev årets vinder?
Trommehvivl...
Fanfare...
Truthorn...
...okay okay, mine Chocolate Chip Cookies bliver aldrig væltet af pinden, så lad os kun se på de opskrifter, som er blevet lavet her i 2015.
Here we go!
På en stensikker førsteplads væltede Amerikansk bananbrød ind, som år 2015 mest populære opskrift! I var ellevilde med det - og jeg kunne faktisk ikke være mere enig. Jeg plejer normalt ikke, at lave den samme opskrift igen. Altid på jagt efter noget nyt. Men bananbrødet, det har jeg virkelig bagt mange gange i år.
Trippende efter mine bananer blev overmodne, så jeg kunne smække en omgang bananbrød sammen. Og ifølge statistikkerne var jeg heldigvis ikke den eneste. Stort tillykke til bananbrødet - jeg er ret sikker på, at det forsætter sejrsbølgen langt ind i 2016.
På en anden plads har vi Chiagrød med græsk yoghurt og hindbær. Halleluja, der er blevet kastet nogle glas med frø hen ad indkøbsbåndet i år. I følgeskab med utallige spande græsk yoghurt. Nogle har rigtig været de smarteste på farten i år med den morgenmad. Og jeg indrømmer da også, at jeg har lavet et glas eller to. De der chiafrø er ikke helt dumme.
..de er bare træls mellem tænderne!
Tredjepladsen snupper de sprøde krydrede kikærter. En lækker og nem snack. De behøver vist ikke en lang tale, hop du bare over og snup opskriften - det fortryder du slet ikke :)
Og fjerdepladsen, jamen der stryger kogte jomfruhummerhaler ind. Kæmpe overraskelse for mig, det plejer bestemt ikke være fisk, som er oppe i det populære felt. Men hvor er det genialt, lad os invitere fisk ind på bordet i 2016 - jeg er klar.
Sidst, men ikke mindst, der har vi lækre, snaskede kanelgifler. Jeg tror også de taler deres egen sag. Yezz, det er gode! Og hold nu mavle, jeg havde kæmpe problemer med dem...
Nah. Nu er vi i gang, skal vi så lige snuppe de sidste 5 styks her på top 10 over de bedste opskrifter i 2015?
6. Grøn, marineret kartoffelsalat
7. Bagte squash sticks med parmesan
8. Sandwich med hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt
9. Avocado/kikærte spread med pistacienødder
10. Bagels
Hvad så med mine yndlings?
Faktisk er det lidt, som at vælge mellem sine børn! Jeg kan ikke rigtig. En hurtig kig på billederne og lige pludselig er alle opskrifterne mine yndlings. Hmm, men nu skal jeg jo vælge og frem for en enkelt opskrift, så har jeg valgt et tema. Temaet over dem alle.
Mexicansk mad!
Jeg. Kan. Ikke. Få. Nok.
Spicy fisketacos. Mexicansk salat. Street majs. Tex Mex Night. Og mange, mange flere. Mexicansk mad har været et tema hele året igennem og du slipper heller ikke for det næste år. Det garanterer jeg ;)
101 opskrifter
er det blevet til i 2015
137 indlæg
her på louiogbearnaisen.dk
2 e-kogebøger
en om tærter, en om cookies
1 online kursus
for nybegyndere med et spejlreflekskamera
1 e-bog
om fotografering
Og mit yndlings indlæg over dem alle, det som var aller sjovest at lave
Jeg håber, at I allesammen får et forrygende nytår og kommer mætte ind i 2016. Hav en fabelagtig aften - jeg glæder mig til, at vi ses på anden side. Sultne og klar til et 2016, som bliver fyldt med mægtige lækre herligheder. For både den søde, salte og raslende tand.
Tak fordi du har lyst til, at være med her på Louiogbearnaisen - det betyder mere end du aner :)
Godt nytår!
/ Louise
Tine
Hvor er du god! Jeg læser tit dine opskrifter, men kommenterer sjældent.
Det må være det nye år. Tak for en god blog.
Lone
Du er altså bare et mega hit og så sej!
Tak for en super blog, og du må da føle dig meget stolt over dette tilbageblik, som viser, hvor alsidig, du også er:-)
Hilsen Lone