Go Back
+ servings
LUKSUS KARTOFFELSALAT MED GLASKÅL OG BLOMKÅL

Kold kartoffelsalat

Antal: 4 pers

Ingredienser

Fyld

  • ½ kg nye kartofler - kogt og afkølede
  • ½ blomkål - delt i små buketter (kan udelades)
  • 50 g små kapers - (kan udelades)
  • 3 forårsløg
  • 1 bundt dild
  • 1 bundt persille

Dressing

  • 2,5 dl cremefraiche 18%
  • 1 dl god mayo
  • Saft af 1 halv citron
  • 2 spsk æbleeddike
  • 3 tsk dijonsennep
  • 3 tsk karry
  • ½ tsk sukker
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Skær kartoflerne i mundrette stykker og vend med blomkål og kapers.
  • Hak dild og persille fint og vend det i.
  • Rør alle ingredienserne sammen til dressingen - smag til!
  • Vend dressingen med kartoflerne/grøntsagerne.
  • Kom salaten på køl og lad den trække minimum 30 minutter inden servering.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen