Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fyldt baguette sandwich
Forb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Antal:
1
pers.
Ingredienser
½
baguette
100
g
flødeost
-
her Buko Rucola Pesto
50
g
græsk yoghurt
1
forårsløg
-
i tynde skiver
½
chili
-
finthakket
½
fed
hvidløg
-
finthakket
6
soltørrede tomater
-
i fine strimler
2
grillede peberfrugter i glas
-
i fine strimler
8
skiver krydret stærk salami
Salt/peber
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser sammen og rør det til en jævn masse.
Smag fyldet til.
Udhul baguetten med en kniv - lad. ca. 0,5 cm af brødet ud til kanten være tilbage.
Fyld den udhulede baguette med fyldet. Brug evt. en sprøjtepose - det er nemt.
Pak baguetten ind i madfilm og læg den i køleskabet min. 1 time før den skal spises.
Spis løs - helt uden fedtede fingre.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen