Go Back
+ servings

Fyldt baguette sandwich

Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 1 pers.

Ingredienser

  • ½ baguette
  • 100 g flødeost - her Buko Rucola Pesto
  • 50 g græsk yoghurt
  • 1 forårsløg - i tynde skiver
  • ½ chili - finthakket
  • ½ fed hvidløg - finthakket
  • 6 soltørrede tomater - i fine strimler
  • 2 grillede peberfrugter i glas - i fine strimler
  • 8 skiver krydret stærk salami
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienser sammen og rør det til en jævn masse.
  • Smag fyldet til.
  • Udhul baguetten med en kniv - lad. ca. 0,5 cm af brødet ud til kanten være tilbage.
  • Fyld den udhulede baguette med fyldet. Brug evt. en sprøjtepose - det er nemt.
  • Pak baguetten ind i madfilm og læg den i køleskabet min. 1 time før den skal spises.
  • Spis løs - helt uden fedtede fingre.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen