• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Frokost

    Fyldt baguette sandwich med krydret salami-fyld

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    fyldt baguette - sandwich - madpakke - opskrift

    Sidste uge var lange arbejdsdage med både nye projekter og helt almindelige opgaver. En god, spændende blanding, men alligevel var jeg ret ramt da weekenden kom før jeg egentlig opdagede vi var nået så langt.

    Så da jeg landede med kaffe i koppen og fredagskage foran snudeskaftet, fødderne plantet i de ekstra tykke sokker, der røg planerne om Food Festival senere på fredagen sig et stykke.
    Der er Food Festival i Aarhus lige nu, et tilløbsstykke uden lige og helt sikkert et besøg værd. Men i fredags vandt fredagskagen over Food Festival, menneskemængder og mudder til knæene for mit vedkommende.
    Hey, jeg fik forresten gnasket blommetærte, de danske blommer er forrygende lige nu - jeg kører det ene kilo ned efter det andet ovenpå min morgenmad.

    Også i morges, inden jeg tog hul på en knap så pakket uge. Jeg har i al fald ikke noget svensk filmhold i nakken, ligesom sidste uge, så det i sig selv gør alting lidt mere fredeligt.
    Der er god tid til kaffepauser, hængepartier og lækre frokoster.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Well, der er gået lidt madpakke-cirkus i bloggen, det er vi enige om. Men eftersom jeg ikke selv har madpakke med mere, så har jeg åbenbart fundet al den manglende inspiration fra de sidste 20 år, hvor det egentlig var nødvendigt med den madpakke!
    Den her fyldte baguette er ekstra genial. Findes der noget værre end sandwichfyld smurt ud omkring hele brødet, fordi den har lidt for meget tid til at hygge sig i tasken inden frokost. Ork, jeg har spist mig gennem et utal af sjaskede sandwich, gravet snask af både fingre, bord og kinder efter sådan en sandwichfætter.

    Det er slut nu!

    Udhul brødet og smid fyldet indeni.

    Og hvor end jeg gerne tog patent på ideen, så er den inspireret...tyvstjået, fra de ultra seje Soccer Moms i USA. Ingen fedtede børnefingre i minivan'en, næ, de er snedige. Jeg er pjattet med dem!

    Well, det er selvfølgelig lidt spild at hive brødfyldet ud, men det kan jo bruges til rasp..
    Jeg smed det ud. Så er det sagt. Sorry.
    Jeg tænker dog, at alle de rester jeg fik brugt i fyldet, opvejer lidt på madspilds-karmaen. For du behøver selvfølgelig ikke gå striks efter det her fyld. Tøm køleskabet. Eller brug en af de her varianter, de vil også være mægtige gode.

    Avocado-kikærtespread

    Hjemmelavet hønsesalat på græsk yoghurt

    Tun/hytteostsalat 

    Æggesalat

    Laksesalat med rygeost

     

    Fyldt baguette sandwich

    Fyldt baguette sandwich
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Samlet tid10 minutter minutter
    Antal: 1 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • ½ baguette
    • 100 g flødeost, her Buko Rucola Pesto
    • 50 g græsk yoghurt
    • 1 forårsløg, i tynde skiver
    • ½ chili, finthakket
    • ½ fed hvidløg, finthakket
    • 6 soltørrede tomater, i fine strimler
    • 2 grillede peberfrugter i glas, i fine strimler
    • 8 skiver krydret stærk salami
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland alle ingredienser sammen og rør det til en jævn masse.
    • Smag fyldet til.
    • Udhul baguetten med en kniv - lad. ca. 0,5 cm af brødet ud til kanten være tilbage.
    • Fyld den udhulede baguette med fyldet. Brug evt. en sprøjtepose - det er nemt.
    • Pak baguetten ind i madfilm og læg den i køleskabet min. 1 time før den skal spises.
    • Spis løs - helt uden fedtede fingre.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Camilla Kirstine

      august 15, 2016 at 5:25 pm

      Hej Louise!
      Elsker dine opskrifter som kan bruges til madpakke! Jeg er netop startet på skole igen efter mange år med kantine og er derfor desperat efter madpakke-opskrifter :)

      Jeg tænkte på hvordan du får udhulet brødet uden at det går i stykker?

      Tusinde tak for en dejlig blog, smuk æstetik og design og ikke mindst formidable opskrifter (som selv JEG kan overskue og få successer ud af ! )

      Kh
      Camilla Kirstine

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 16, 2016 at 11:39 am

        Hej Camilla Kirstine

        Tusinde tak for din kommentar, hvor er det dejligt at høre du kan bruge bloggen og opskirfterne :)
        I forhold til det med at udhule, så brugte jeg en skarp grøntsagskniv og skar hullet ned i brødet. Så var det ret nemt, at tage fyldet ud :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen