Go Back
+ servings

Forårssalat med asparges, spidskål og ærter

Forårssalaten er er lavet med asparges, spidskål og ærter - vendt med en nem og skøn dressing, som lige samler det hele.
Forb. tid10 minutter
Samlet tid10 minutter
Antal: 4 pers

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 1 bundt grønne asparges
  • 300 g sukkerærter
  • 2 dl grønne ærter
  • 1 bakke karse
  • 1 dusk dild - friskhakket
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk akaciehonning
  • 2 spsk god mayo
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  • Snit spidskål i tynde strimler.
  • Knæk bunden af aspargesene af og skær dem i 1 cm skrå stykker.
  • Snit sukkerærterne på skrå.
  • Bland spidskål, asparges, sukkerærter, ærter, karse og dild sammen.
  • Pisk olivenolie, eddike, honning, mayo, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
  • Bland dressingen med salaten.
  • Server.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen