Forårssalat med asparges, spidskål og ærter
Forårssalaten er er lavet med asparges, spidskål og ærter - vendt med en nem og skøn dressing, som lige samler det hele.
Forb. tid10 minutter min
Samlet tid10 minutter min
Antal: 4 pers
- 1 spidskål
- 1 bundt grønne asparges
- 300 g sukkerærter
- 2 dl grønne ærter
- 1 bakke karse
- 1 dusk dild - friskhakket
- 4 spsk olivenolie
- 2 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk akaciehonning
- 2 spsk god mayo
- salt/peber
Snit spidskål i tynde strimler.
Knæk bunden af aspargesene af og skær dem i 1 cm skrå stykker.
Snit sukkerærterne på skrå.
Bland spidskål, asparges, sukkerærter, ærter, karse og dild sammen.
Pisk olivenolie, eddike, honning, mayo, salt og peber sammen til en dressing. Smag til.
Bland dressingen med salaten.
Server.