Go Back
tærte opskrift - e-bog - grov tærte

Grov tærtedej

Forb. tid40 minutter
Tilb. tid10 minutter
Samlet tid50 minutter

Ingredienser

  • 1 dl A38 eller andet syrnet mælkeprodukt - max 1,5 % fedt
  • 2 spsk olie
  • 1 dl fuldkornshvedemel
  • 1,5 dl hvedemel
  • ½ tsk salt

Fremgangsmåde

  • Alle ingredienserne til dejen æltes sammen, dejen skal være blød.
  • Den pakkes ind i film og hviler 30 minutter i køleskabet. Vigtigt – da det er afgørende for den færdigebagte konsistens.
  • Dejen rulles tyndt ud eller trykkes ud i en smurt tærteform.
  • Prikkes med en gaffel og forbages i 10 min midt i ovnen ved 200 grader.
  • Det valgte fyld kommes på og tærten bages færdig i ca. 30 min.
  • Serveres med salat.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen