Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Grov tærtedej
Forb. tid
40
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
Samlet tid
50
minutter
min
Ingredienser
1
dl
A38 eller andet syrnet mælkeprodukt
-
max 1,5 % fedt
2
spsk
olie
1
dl
fuldkornshvedemel
1,5
dl
hvedemel
½
tsk
salt
Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til dejen æltes sammen, dejen skal være blød.
Den pakkes ind i film og hviler 30 minutter i køleskabet. Vigtigt – da det er afgørende for den færdigebagte konsistens.
Dejen rulles tyndt ud eller trykkes ud i en smurt tærteform.
Prikkes med en gaffel og forbages i 10 min midt i ovnen ved 200 grader.
Det valgte fyld kommes på og tærten bages færdig i ca. 30 min.
Serveres med salat.
Del din opskrift med mig på Instagram
Tag
@louiogbearnaisen