Go Back

Hvide pebernødder

Nemme og lækre pebernødder, som er milde og let krydret.
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid8 minutter
Hviletid30 minutter
Samlet tid53 minutter

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • tsk hjortetaksalt
  • ½ tsk kanel
  • ½ tsk hvid peber
  • ½ tsk stødt ingefær
  • ½ tsk nellike
  • 100 g smør, koldt
  • 170 g sukker
  • 1 æg
  • 2 spsk fløde - kan erstattes af mælk

Fremgangsmåde

  • Bland mel, hjortetakssalt og krydderier sammen.

Dej

  • Hak smørret i de tørre ingredienser.
  • Sukker og æg piskes sammen og fløden blandes i.
  • Det hele blandes og dejen æltes sammen.
  • Kom dejen i køleskabet i min. 30 minutter.
  • Rul dejen ud til lange pølser og del dem i 1-2 cm stykker.
  • Rul stykkerne til pebernødder og kom dem på en bageplade med papir.
  • Bag pebernødderne ved 225 grader i alm. ovn i ca. 8-10 minutter til de er gyldne.
  • Pebernødder afkøles og opbevares i en lufttæt beholder.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen