Go Back
+ servings

Stikkelsbærsnaps

Antal: 3 dl

Ingredienser

  • ½ Brøndum Klar snaps
  • 150 g grønne stikkelsbær - eller røde
  • 1 spsk sukker

Fremgangsmåde

  • Vask og rens stikkelsbærrerne grundigt. Kom dem i en flaske eller et glas med låg.
  • Kom sukker i og ryst, så det fordeles på alle bærrerne. Lad det trække 1 time.
  • Hæld snapsen over bærrerne, så de er dækket helt. Kom låg på og stil snapsen mørkt og køligt i ca. 7 dage (eller op til 14 dage - jo længere, jo mere smag).
  • Filtrere snapsen gennem et klæde eller et kaffefilter og hæld på en rengjort flaske.
  • Du kan smage snapsen til med evt. 1 tsk klar sirup, hvis den er for syrlig eller mere Brøndum Klar, hvis den er for bitter eller kraftig i smagen.

Noter

Tip: Kom skal fra ½ citron i sammen med stikkelsbær for en meget syrlig og frisk snaps.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen