Go Back
gulerodstærte - lækker vegetar postej

Gulerodstærte / postej

Ingredienser

  • 4 store revne groftrevne gulerødder
  • 2 tsk timian - frisk eller tørret
  • ¾ dl havregryn
  • 1,25 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • Peber
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 æg
  • 2,5 dl cremefraiche 9%/græsk yoghurt 2%
  • 75 g revet cheddarost
  • 1 dl rapsolie

Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne sammen og rør rigtig godt. Den skal være tyk og sammenhængende. Smør en tærteform eller beklæd en rugbrødsform med bagepapir. Fordel massen i formen og bag den ved 200 grader i ca. 30-35 minutter.
  • Server som hovedret med salat eller som tilbehør.
Del din opskrift med mig på InstagramTag @louiogbearnaisen