• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Gulerodspostej

    Af Louise | 5 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Alt-i-et-fad er noget jeg ofte ender med, for det er nemt, hurtigt og opvask-besparende! Mit seneste skud på stammen er den her opskrift, som jeg både har lavet med gulerod, rødbede og squash indtil videre. Det store problem opstod, da jeg skulle skrive opskriften ind her, for hvad kalder man lige den her ret? Tærte uden bund, postej eller ?
    Postej er bare ikke et ret charmerende ord, da de mest minder mig om en ubestemmelig kødrand med fedt...

    Nå, men opskriften er super god og perfekt som frokost/restemad. Den kan varieres i det uendelige med grøntsagsfyld, krydderi og ost. Prøv med ristet bacon, skinke, kylling, pølse, hvis det der vegetarisk er lige eksotisk nok ;)

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Jeg har sendt kæresten med kammeraterne nordpå i weekenden, hvilket betyder jeg indtager hans ret store køkken, elregning og bedst af alt; opvaskemaskine de næste dage til madprojekter. Der skal bages masser af brød til fryseren, koges supper og en kage eller 2, bliver det nok også til..

    Men inden weekenden for alvor er sat igang med projekter, er min fredag blevet brugt med bagning af speltboller (opskrift kommer) kaffe med skøn kammerat. For så at blive sluttet af med rester af tærten her, et glas rødvin og en kat på dynen - slet ikke en dårlig start (:


    gulerodstærte - lækker vegetar postej

    Gulerodstærte / postej

    Print Email Pin
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 4 store revne groftrevne gulerødder
    • 2 tsk timian, frisk eller tørret
    • ¾ dl havregryn
    • 1,25 dl hvedemel
    • 1 tsk salt
    • Peber
    • 2 tsk bagepulver
    • 2 æg
    • 2,5 dl cremefraiche 9%/græsk yoghurt 2%
    • 75 g revet cheddarost
    • 1 dl rapsolie
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland alle ingredienserne sammen og rør rigtig godt. Den skal være tyk og sammenhængende. Smør en tærteform eller beklæd en rugbrødsform med bagepapir. Fordel massen i formen og bag den ved 200 grader i ca. 30-35 minutter.
    • Server som hovedret med salat eller som tilbehør.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    TIP: Gem resterne af tærten i køleskabet til næste dag og snup den med på madpakke. Den er nemlig også rigtig god kold.

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. liane

      juni 22, 2017 at 7:48 pm

      uhhh har lige lavet den og den smager skønt men er ligeså stor madnørd som dig så undervejs kom jeg til at lave lidt så den fik mit helt egen tuch SOOOORYYY !!! tilsatte hvidsløgssalt og en del citron saft så den smagte bare af solog sommer og helt sikket en et jeg vil lave ign og igen <3 mhv liane

      Svar
    2. Agathe

      september 28, 2012 at 10:51 pm

      Nøj den ser lækker ud! Og hytteost lyder som en super ide - jeg er nemlig ikke til "rigtig" ost ;) Men mener du så de 75 gram ost opdelt i halv hytteost halv mælk eller?

      Svar
      • Loui

        oktober 03, 2012 at 8:32 am

        Hej Agathe

        Nej, hvis det er osten du erstatter gør du bare det med 75 g hytteost. Men hvis det er væden, så brug halv hytteost/halv mælk.
        Håber det giver mening :)

        Mange hilsner

        Louise

    3. Jette Arildsen

      september 28, 2012 at 9:13 pm

      Ummmmm det ser og lyder vildt lækkert :D

      Tror du jeg ville kunne bruge hytteost??

      Mvh Jette

      Svar
      • Loui

        september 28, 2012 at 9:21 pm

        Hej Jette

        Tak , den er også super god :) Ja, helt sikkert, det var en god ide - men så skal den nok hedde halv hytteost, halv mælk :)

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen