Fordejen kommes i en større skål. Vand, gær og mel blandes med fordejen.
Alt dejen ved lav hastighed i 10 min . dernæst kraftigt i 2 min.
Ælt igen ved lav hastighed, mens vand og salt tilsættes. Derefter æltes dejen kraftigt i 5 min. Dejen er klar, når den er elastisk, smidig og skinnende.
Kom olivenolie udover dejen og dæk skålen til - både med viskestykke og plastikpose. Lad den hæve 3 timer.
Ovnen forvarmes til 275 grader.
Forsigtigt vendes dejen ud af skålen. Brødet skal være med lufthuller, så pas på ikke at slå disse i stykker.
Dej dejen i 4 aflange stykker, der lægges op på bageplader med papir (2. stk) .Skru dem lidt, men pas på luften i dem.
Kom brødene i ovnen og skru ned til 225 grader. Efter 10 min åbnes ovnen, så der kommer luft ind tl brødene. Dette gentages efter 10 min.
Brødene bages ca. 25 min, til de er gyldne og sprøde.
Afkøles på en bagerist.