Alt-i-en med Louiogbearnaisen er her! Min nye kogebog spækket med nem aftensmad (og minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender. Klik her og se den nu

Der er de dage, hvor du..
…har sovet 8 timer i streg, der var grøn stribe hele vejen på arbejde, lur mig om der ikke også var onsdagskage - og du nu lige må tjekke, at telefonen virkelig er sat til, for der er ingen kunder som ringer kvart i fyraften.
…får parkeringspladsen lige foran Netto, indkøbslisten er både skrevet og husket, kurven ruller derudad uden skæve hjul - og åbnede der lige en ny kasse, da du ruller op til båndet?!
…spankulerer op ad din weekend-lugede havegang, pakkeposten har været forbi og faktisk stillet din pakke, opvaskemaskinen er tømt - og det er tid til at åbne for en ny duftende pose kaffe.
Alle de dage, hvor der pludselig er overskud til - lad os sige - Mormors boller i karry, selvom den koster tre gryder og en opbagt sovs, du lige skal googlet (eller ringe hjem til mor om).


Og så er der alle de andre dage..
De helt almindelige travle onsdage, hvor aftensmaden bare skal være nem, men stadig lidt mere opløftende end en rugbrødsmad.
Og den rugbrød kan man altså hurtigt ende med (jeg vifter i hvert fald ivrigt med labben herude).
Det klarer vi nu!
For det er lige præcis de dage, Alt-i-en med Louiogbearnaisen er lavet til.

Min spritnye kogebog spækket med nemme hverdagsretter, som klarer selv den strideste onsdag.
Jep, en kogebog på knitrende hvidt papir, som suger fedtede fingre og tomatsaucepletter til sig. Fylder på reolen, hylden - og er med mere end 300 sider (jeps, det blev lidt en moppedreng!)
Sider fyldt med nemme opskrifter, billeder, guides og historier - godt blandet med ekstra udførlige fremgangsmåder, bunkevis af FAQ’er og uformel dialog i bedste Louiogbearnaisen-stil.


Så som jeg ofte får smidt om mig i flæng til de fleste opskrifter i herinde: “Det bliver ikke nemmere” og det er præcis mission med kogebogen.
Hiv gryden. Panden. Bradepanden. Eller fadet frem.
Klik her og snup Alt-i-en med Louiogbearniasen nu
Til travle tirsdage, hektiske onsdage og ekstra lange torsdage - der, hvor aftensmaden bare skal være nem (og helst klares med en snack i den ene hånd).





Skriv en kommentar