• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling

    Af Louise | 10 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Lækker pastaret på tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lækker parmesansauce. Find opskrift her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4

    Jeg lover dig, at vi lige om lidt suser nærmere foråret på madfronten.

    Læs; mindre heftige saucer, mere salat ;)

    Så.

    Det sker.

    Men ikke i dag.

    Du får:

    Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling - i ja, parmesansauce.

    Hvor lang tid skal det tage at lave?

    Skal vi sige 20 minutter..

    Hvor meget opvask skal det koste?

    Hvad med én pande, én saks, én kniv og den ske, du smager saucen til med..

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    One-pot-pasta for os, som er mest vild med madlavning på en pande.

    Og niks.

    De her tortellinis er ikke hjemmelavet.

    Jeg overvejede det...

    ...heller ikke!

    Det er bare ikke dem du fikser, når du også skal: 

    • Styre en frisk teenagehund med skade på korsbåndet, som skal holde sig i helt ro.
    • Holde vagt ved vinduet, for at se om nogen nu ridser (aka. puster på) din nye bil
    • Mule over strid forårssol, som medfører pludselig opdagen af situation i samtlige loftshjørner i huset
    • Kværne 3. sæson af QE - helst på en aften.

    Det er bare ikke nemt, at nå det hele ;-)

    Er du også lidt hængt op, så nap den her pande med tortellini. Udover det er comfort-food for fuld udblæsning, så er den nem.

    Se bare herunder, hvor du kan nappe opskriften.

    Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4

    Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling

    Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    Lækker pastaret på tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i en lækker parmesansauce.
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Samlet tid20 minutter minutter
    Antal: 2 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 fed hvidløg
    • 1 glas soltørrede tomater, ca. 2 dl
    • 3 dl vand
    • 2,5 dl madlavningsfløde 9% eller 18%
    • 1 boullionterning
    • 2 tsk tørret basilikum
    • ½ tsk paprika
    • ½ tsk chiliflager
    • 100 g revet parmesanost
    • 250 g tortellini (her med ost), 1 pakke
    • 3 dl babyspinat
    • 150 g kogt/stegt kylling i mundrette stykker, Valgfrit
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Varm en pande op med 2 spsk af olien fra de soltørrede tomater.
    • Hak hvidløget fint og klip de soltørrede tomater i strimler
    • Svits hvidløg i 10 sekunder og tilsæt de soltørrede tomater. Svits med i 30 sekunder. 
    • Tilsæt vand, madlavningsfløde, boullionterning, basilikum, paprika, chiliflager, parmesan salt og peber. Kog det hele op. 
    • Tilsæt de friske tortellini, pres dem ned under saucen og lade dem koge til de er møre, men stadig har bid. Ca. 6-10 minutter afhængig af højden på panden og tortellinis. Tilsæt lidt mere vand, hvis saucen svinder for meget. 
    • Tilsæt det friske spinat og kyllingestykker. Lad det hele simre ved jævn varme i ca. 2-3 minutter. Smag saucen til. 
    • Server straks med friskrevet parmesan og evt. en grøn salat. 

    Noter

    Bruger du tortellini med skinkefyld, så udelad kylling. 
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-2

    MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

    Alle billederne er fotograferet med Canon EOS 60D på Manfrotto-tripod, fotograferet i Raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

    BILLEDE 1: Tortellini i pande

    Objektiv: Canon EF 28 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/15 sec. | Blænde: f/5.6

    Lys: Modlys. Motiv ca. 1 meter fra vinduet med grå reflektor på modsatte side.

    Lær mere: Tjek hele guiden til ud til at fotografer gryde- og panderetter her

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. tina jakobsen

      maj 29, 2024 at 5:19 pm

      Hej Skal kyllingen ikke have mere end 2-3 min ?
      Jeg vil jo syntes den lige skulle steges lidt i olien ?
      Vh. Tina

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 17, 2024 at 11:51 am

        Hej Tina

        Kyllingen, du kan tilsætte er allerede tilberedt. Hvis du gerne vil lave retten med fersk kylling, så steg den først på panden, tag den af og herefter kan du tilsætte den til retten :)

        Mange hilsner
        Louise

    2. Jens

      oktober 14, 2022 at 7:09 pm

      Vildt lækker opskrift. Alle i familien var glade her til aften. Købe tortellini har aldrig smagt så godt.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 17, 2022 at 12:01 pm

        Hej Jens,

        Fantastisk - det er jeg glad for at høre 😊

        Hav en forrygende dag!

      • Stine

        januar 03, 2025 at 11:48 pm

        Kan man bruge hakket frossen spinat eller skal det være frisk?

      • Loui&bearnaisen

        marts 13, 2025 at 12:10 pm

        Hej Stine

        Du kan sagtens bruge frossen spinat. Jeg bruge bruge den hele spinat og ikke den hakkede.

    3. Tina

      januar 21, 2022 at 7:34 am

      Først må jeg rose for en lækker hjemmeside og hey... ELSKER dit sprog brug 👍
      Dine opskrifter er også lækre, nemme, inspirerende og bliver brugt gang efter gang..med et tvist efter hvilken af mine kræsne børn der er hjemme til mad 👍😜
      Men der er en ting og det er mængden..
      Enten spiser vi vildt meget mad i forhold til andre eller også er det et kompliment til kokken 🤣 men 250 g pasta og 150 g kylling 🐔 til 4 Pers er slet ik nok.
      Jeg bruger 500 g kylling og 500 g frisk pasta ( der er lidt tilbage til en frokost på jobbet) og vi er 2 voksne og stor dreng på 13 år.
      Det er ik en kritik mere en undren og spørgsmål til andre om mængden passer hos dem ?

      Igen igen TAK for en super fed.side 👏👏🙂
      Hilsen Mor Til 4

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 27, 2022 at 6:40 pm

        Hej Tina,

        Tusinde tak - det er jeg simpelthen så glad for at høre ☺️

        Ej, du har da fuldstændig ret i, at der er en fejl i den her opskrift - der skal stå til 2 personer! Det beklager jeg virkelig meget!

        Tak for lige at give besked, for ej, der er slet ikke nok til 4 personer!

    4. Michala

      juni 03, 2019 at 3:20 pm

      Hvilken slags boullion skal der bruges ?

      Svar
      • louiogbearnaisen

        juni 04, 2019 at 10:13 am

        Hej Michala,

        Tak for din kommentar.

        Du kan bruge lige den slags boullion, du har lyst til :-) Det kan f.eks. være grøntsags- eller kyllingebouillon.

        Prøv det ad og lad os høre om resultatet :-)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen