• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    The Best Chocolate Chip Cookies

    Af Louise | 295 Comments

    Du behøver ikke lede længere, for her er de allerbedste amerikanske chokolade cookies. Altså verdens bedste Chocolate Chip Cookies, som er store, chewy, sprøde. Find den lækre opskrift på store chokolade cookies, der aldrig fejler, her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift

    Verdens bedste Chocolate Chip Cookies! Det siger ikke så lidt, men ikke desto mindre så er den god nok.

    De her chokolade cookies er forrygende, himmelske, smaddergode - om det så er i godt selskab til kaffeslaberas, under dynen inden sengetid med koldt mælk, helt alene i sofaen med varm te eller bare en helt almindelige tirsdag med varm kakao og masser af arbejde forude.

    Yes, Chocolate Chip Cookies duer til alle anledninger :)

    chocolate chip cookies

    Opskriften på de her chokolade cookies var år i test, men nu sidder de lige i skabet. Og er afprøvet med det meste fyld. Både med chokolade i alle farver, browniestykker, tørrede bær, nødder og havregryn.

    Find den lækre opskrift på havregrynscookies her og den med her issandwich med de her cookies! Uh, den er også farlig god.

    chocolate chip cookies

    Chocolate Chip Cookies

    De her cookies med chokolade er super nemme at lave, men der er lige et par fif, så du får de allerbedste cookies. Klik her og få en gratis bonus med de 8 hemmeligheder til perfekte cookies - hver gang.

    Og lad os også lige suse over ingredienser.

    Det skal du bruge til chokolade cookies

    Sukker: Brug en almindelig hvid sukker eller en rørsukker.

    Farin: I opskriften bruges der farin. Farin (krydret smag) kan du sagtens udskifte med lys muscovadosukker (karamelsmag) eller mørk muscovadosukker (lidt lakridssmag), hvis du lige har det på lager eller vil give smagen et tvist.

    Smør: Det er vigtigt, du bruger en rigtig smør, som fx. Lurpak og ikke et blandingsprodukt, som fx. Kærgården til dine cookies. Da et smør-blandingsprodukt indeholder olie, vil dine cookies ikke få den rigtige konsistens.

    Æg: Vælg et æg af medium størrelse - ca. 50 g.

    Hvedemel: Du hiver bare den helt klassiske hvedemel frem til de her cookies.

    Hævemidler: Der er både bagepulver og natron i opskriften, så dine cookies får den helt rigtige konsistens og tekstur. Bager du ikke så ofte, så husk at tjekke op på dit natron og bagepulver, da det godt kan blive for gammelt.

    Salt: Salt er en af hemmelighederne til ekstra gode cookies, så husk det.

    Vaniljesukker: Jeg brugte den købte udgave, men du kan også bruge en hjemmelavet vaniljesukker eller vaniljeessens. Har du ikke lige noget på lager, så smager de her chokolade cookies også godt uden.

    Chokolade: Mørk chokolade, mælke chokolade eller hvid chokolade - du kan komme lige din favorit chokolade i dine cookies.

    Bagetid på cookies

    Jeg har testet og testet på bagetiden, så de her cookies får den helt perfekte tesktur. Du ved, sprøde, men samtidig lidt chewy.

    I opskriften bruger vi 70 g cookie-kugler og det betyder, at bagetiden er:

    15 min=let bløde, 16 min=almindelig, 17 min=sprøde.

    Laver du dine cookies mindre, fx. halv størrelse, så de er 35 g, så passer det cirka med 11 minutter.

    BONUS: Få min gratis cookie-guide med de 8 hemmeligheder, du skal kende til perfekte cookies - hver gang! Klik her og få guiden nu

    Husk altid at holde med dine cookies for der kan være stor forskel på ovne og hvordan ovnen bager. Bager din ovn meget hårdt, så sænk temperaturen 10% og modsat, hvis du oplever den ikke bager så hårdt, så øg temperaturen med 10%. Du kan tjekke det med et termometer i ovnen når du bager.

    chocolate chip cookies

    Holdbarhed og frys cookies

    Holdbarhed: Cookiedejen kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet. Bagte cookies er bedst samme dag, som de er bagt. Har du ikke helt plads i maven, så smid dem i en luftæt beholder, hvor de holder sig lækre i op til 5 dage.

    Frys: Det geniale med cookies er, at du kan kan fryse cookiedejen i op til 3 måneder, så du altid har cookies på lager til lækkersulten. Læs hele guiden til frysning af cookies her.

    Ofte stillede spørgsmål til chokolade cookies

    Kan farin udskiftes med almindelig sukker?

    Nej, så får dine cookies ikke den rigtige konsistens og tekstur. Men du kan du sagtens udskifte farin med lys muscovadosukker (karamelsmag) eller mørk muscovadosukker (lidt lakridssmag), hvis du lige har det på lager.

    Hvilken chokolade skal jeg bruge i chokolade cookies?

    Jeg har brugt en mørk chokolade, men du kan bruge mælkechokolade eller hvid chokolade, hvis du er mere til dem.

    Hvor længe holder cookie-dejen sig i køleskabet?

    Du kan fint lade den stå i op til 3 dage eller fryse din cookie-dej ned. Se guide til frysning af cookies her.

    Kan de her cookies laves mindre?

    Jeps, del dejen i 35 g stykker og rul til kugler. Bag dine cookies midt i ovnen ved 175 grader i ca. 11 minutter.

    cookie-guides

    GRATIS COOKIE-GUIDE:
    Få de 8 hemmeligheder til perfekte cookies - hver gang!

    KLIK OG FÅ COOKIE-GUIDEN NU →

    🍴 Opskrift

    The Best Chocolate Chip Cookies

    Verdens bedste cookies, som er store, chewy og sprøde.
    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid8 minutter minutter
    Tilb. tid16 minutter minutter
    Hviletid1 time time
    Samlet tid1 time time 24 minutter minutter
    Antal: 12 stk

    Ingredienser

    • 120 g sukker
    • 140 g farin, eller muscovadosukker
    • 140 g smør, stuetempereret
    • 1 æg
    • 240 g hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • ½ tsk natron
    • ½-1 tsk salt
    • ½ tsk vaniljesukker
    • 150-200 g valgfri chokolade, chips eller grofthakket
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Pisk sukker, farin, vaniljesukker og smør sammen til en ensartet masse. Det tager ca. 5 minutter.
    • Tilsæt æg og pisk igen.
    • Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål.
    • Tilsæt melblandingen lidt af gangen, mens der piskes ved lav hastighed. Pas på med ikke at overpiske her, dejen skal blot samles.
    • Ven chokolade i dejen og bland det godt i.
    • Kom dejen på køl min. 1 time - gerne til dagen efter.
    • Del dejen i 70 g stykker og rul dem til kugler.
    • Sæt kuglerne på en bageplade med bagepapir - det skal være god afstand mellem dem.
    • På en almindelige bageplade kan der være 8 stk.
    • Bag cookies midt i ovnen ved 175 grader (over- og undervarme) i 16 minutter
    • (15 min=let bløde, 16 min=almindelig, 17 min=sprøde)
    • Tag cookies ud og kom dem med bagepapir over på en bagerist.
    • Afkøl 15 minutter.
    • Tag cookies af bagepapiret og lad dem afkøle helt på bageristen.
    • Opbevar i lufttæt boks

    Noter

    Chokolade kan udskiftes med tørrede bær eller nødder.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Vil du være den første til at sætte tænderne i flere godter, så følg bloggen på Facebook eller Instagram.

    BONUS: Få min gratis cookie-guide med de 8 hemmeligheder, du skal kende til perfekte cookies - hver gang! Klik her og få guiden nu

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • æblehorn
      Æblehorn med kanelsukker
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Malene

      januar 31, 2023 at 8:59 am

      Tak for en dejlig opskrift !Jeg vil prøve at lave nogen i en “mellem størrelse”. Hvis man laver cookies på 50 gram-hvor lang tid vil du foreslå bagetiden bliver?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 31, 2023 at 12:58 pm

        Hej Malene,

        Det var så lidt 😊

        Det er lidt svært at svare på, da ovne bager forskelligt, men omkring 12-13 min.

        Prøv evt. at se denne opskrift på mindre cookies: https://louiogbearnaisen.dk/2016/06/is-sandwich.html

        God bagelyst!

    2. Isabella

      oktober 02, 2022 at 9:45 pm

      Hej !
      Dette er virkelig verdens bedste cookies.
      Jeg vil bare sige at jeg plejer aldrig at sætte dem på køl og de bliver stadig mums!
      Den bedste opskrift!!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 03, 2022 at 12:35 pm

        Hej Isabella,

        Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften og tak for tippet 😊

        Hav en forrygende dag!

    3. Anja

      september 18, 2022 at 10:49 pm

      Hej Louise.
      Vi har, i dag, lavet cookies på et åbent hus arrangement med Tupperware.
      Alle var ellevilde med dine cookies og har efterspurgt en digital deling af opskriften.
      Den er hermed delt med min private Tupperwaregruppe og med henvisning til at henvise til opskriften, hvis de tager billeder og deler på de sociale medier 👏🙏
      Tak for en lækker cookie 🍪
      Kh

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 19, 2022 at 11:17 am

        Tusinde tak Anja 🙏

        Dejligt at høre at opskriften var et hit 😊

        Hav en dejlig dag!

    4. Katrine

      august 17, 2022 at 10:05 am

      Nu har jeg efterhånden lavet disse cookies mange gange - og ja, det er bare verdens bedste (og nemmeste) cookies :-)
      Jeg lavet dem nogle gange med halv chokolade og halv hakkede mandler. Det er også godt.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 18, 2022 at 12:16 pm

        Hej Katrine

        Tusinde tak for din besked, hvor er det bare dejligt at høre - det betyder meget :)
        Og uh ja, nødder i er også bare hit for ekstra meget knas.

        Mange hilsner
        Louise

    5. Nadia poulsen

      juni 02, 2022 at 3:51 pm

      Hejsa.

      Kan man bruge stege- og bagemargarine istedet for smør mon? Og kan man mon putte skumfiduser i istedet for noget chokolade? Eller bliver det for vammelt? ;)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 03, 2022 at 12:52 pm

        Hej Nadia,

        Det er ikke optimalt at bruge stege- og bagemargarine i stedet for smør i den her opskrift. Men jo, skumfiduser kan du sagtens komme i - det er testet herfra 😉

        God bagelyst og lad os endelig høre om resultatet!

    6. Ida

      maj 27, 2022 at 7:04 pm

      Hejsa.
      Super lækre. Meget nem opskrift for mig som er 11😁

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 31, 2022 at 10:41 am

        Dejligt at høre Ida - tak for de fine ord 😊

    7. Tilde

      maj 20, 2022 at 10:06 pm

      Kan man bruge olie i stedet for smør? 🤔😊

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 25, 2022 at 10:34 am

        Hej Tilde,

        Nej desværre, ikke i den her opskrift 😊

        Hav en god dag!

    8. Emma

      december 19, 2021 at 2:12 pm

      Verdens bedste cookies 👏 tak for opskriften 🥰 ved du om jeg kan lave det som en gave ? Altså putte alle de tørre ingredienser i en flaske og give ? Vil det du ?🎄 glædelig jul og godt nytår

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        december 20, 2021 at 6:27 pm

        Hej Emma,

        Dejligt at høre at du kan bruge opskriften :-)

        Det vil desværre ikke fungere i den her opskrift at lave den som gave, da sukker skal piskes sammen med smør, før de tørre ingredienser kommer i. Det er ellers et super fin ide 🙂

        Også en glædelig jul til dig og dine!

    9. Sarah

      oktober 07, 2021 at 8:02 am

      Hej
      Jeg har bagt dine lækre cookies mange gange og har lige købt mig adgang til din cookies bog. Så jeg har alle tips og tricks som jeg følger.
      Jeg har dog et problem med at de simpelthen ikke flader nok ud.
      Jeg lader cookiesne hvile natten over og ruller dem næste dag. De bliver tykke og små og jeg kan simpelthen ikke sætte finger på hvad det er der går galt.
      Skal de måske få stuetemperatur før jeg sætter dem i ovnen?

      Bh Sarah.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 22, 2021 at 11:10 am

        Hej Sarah,

        Prøv at lade dejen hvile 30-45 minutter på køkkenbordet og rul dem så til kugler.

        Ellers så prøv at tjekke din ovntemperatur med et termometer, hvis du har mulighed for det. Hvis den bager for varmt eller koldt, så kan de også have problemer med at flade ud.

        Prøv det ad og lad mig høre hvordan det går.

        God weekend!

    10. Sofie

      juli 29, 2021 at 9:07 am

      Der er altså noget galt. Jeg har haft printet opskriften, der står 100g farin, men hvis man ændrer antal og nu hvor jeg kigger på opskriften på en anden pc, så er farin mængde og smør mængde lig hinanden.
      Bortset fra det, fantastisk opskrift. Kollegerne elsker dem!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 05, 2021 at 8:33 am

        Hej Sofie,

        Tak for din feedback.

        Hmm, det ved jeg simpelthen ikke. Farin og smør skal være i samme mængde, og jeg kan ikke se det ændrer sig, hvis jeg printer. Jeg har heller ikke hørt fra andre der har oplevet samme problem 🤔

        Håber det kan hjælpe dig.

        Hav en dejlig dag.

    11. Svale

      april 24, 2021 at 3:22 pm

      Hej. Jeg syns at den her opskrift er mega god og god at spise

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 26, 2021 at 11:53 am

        Dejligt at høre 🙏😊

    12. Christina

      april 22, 2021 at 5:17 pm

      De absolut mest lækre cookies, jeg har smagt. Har præcis den rette "gooey" konsistens, som en ægte, amerikansk cookie skal have. Mums!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 23, 2021 at 12:10 pm

        Hej Christina,

        Så dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften og er tilfreds med resultatet.

        Hav en fantastisk dag og weekend!

    13. Maja

      marts 03, 2021 at 10:33 pm

      Hej
      Kan man bruge mandelmel fremfor alm. Mel?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 05, 2021 at 5:43 pm

        Hej Maja,

        Nej, desværre - så vil de blive meget kompakte.

        God weekend!

    14. Natasja

      februar 24, 2021 at 12:32 am

      Hej. Jeg ville bare lige høre, om du ved hvor mange kalorier, der ca. er i en cookie? :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 24, 2021 at 5:51 pm

        Hej Natasja,

        Nej, desværre - det er ikke noget jeg har regnet på 😊

        God bagelyst hvis du beslutter dig for at bage disse (fremragende og aldeles lækre 😉) cookies!

      • Natasja

        februar 27, 2021 at 12:25 am

        Tak for svar. Har bagt dem mange gange og de er lige lækre hver gang! :D Har selv regnet på det og der er omkring 345 kalorier i en cookie, hvis der er andre, der er nysgerrige :)

    15. Josefine Schneider

      februar 12, 2021 at 7:20 pm

      Kan man fryse dejen ned i kugler og så bage dem når man skal bruge dem ? #verdensbedste

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 15, 2021 at 4:57 pm

        Hej Josefine,

        Har du læst denne: https://louiogbearnaisen.dk/2016/12/saadan-fryser-du-dine-cookies.html

        God bagelyst :-)

    16. Camilla

      januar 23, 2021 at 11:30 am

      Hej! 1😁 Når jeg gerne vil halvere opskriften og der står på dem man laver til is sandwichwes er det cs. 11. Minutter. (Skal dog kun bruge dem til almindelig cookies) Men for være sikker på det ikke går galt, hvor mange minutter vil du give dem så de sprødenuden på, men dejlig chewy indeni? 😍

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 25, 2021 at 6:56 pm

        Hej Camilla,

        Hvis du laver dem halv størrelse, altså 35 g, så skal du give dem 11 minutter, for at de bliver lige så gode som i den store størrelse cookies 🙂

        God bagelyst!

    17. tina

      december 04, 2020 at 9:34 am

      Jeg har bagt dem mange gange, altid med stor succes. Men kan man også bruge hvid chokolade
      altså halv mørkt og halv hvid chokolade

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        december 04, 2020 at 12:02 pm

        Hej Tina,

        Dejligt at høre, at du er storfan af opskriften 😉☺️

        Og tak for tippet med hvid chokolade 👍

        Rigtig god weekend!

    18. LouMary

      september 30, 2020 at 1:01 pm

      Har prøvet et væld af opskrifter på cookies og det her er virkelig verdens bedste😍 Min bror spørger ofte om vi skal have cookies og så kommer han forbi og bager dem. De er simpelthen fantastiske og man kan hurtigt få spist en dobbeltportion.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 01, 2020 at 10:35 am

        Hej LouMary,

        Tusinde tak for din kommentar og rosende ord om opskriften - så dejligt at høre, at du og din bror er fans af opskriften :-)

        Og ja, kender godt til problemet med dobbeltportionen 😜

    19. Sidsel

      september 01, 2020 at 12:54 pm

      Det her er virkelig mine yndlingscookies!! Tusind tak for en super god opskrift

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 02, 2020 at 4:13 pm

        Hej Sidsel,

        Så fantastisk at høre - dejligt du kan bruge opskriften 🙌😀

        Hav en skøn dag!

    20. Helle

      august 26, 2020 at 4:50 pm

      Hejsa.
      Lavede dejen igår og er så kommet il at smelte smøret🙈🙈 - hvordan vil det mon gå?? Ellers skal jeg starte forfra. Har du prøvet det ?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        august 27, 2020 at 10:43 am

        Hej Helle,

        Hvordan blev resultatet? Måtte du starte forfra?

        Hav en skøn dag!

    21. Natalie

      august 16, 2020 at 10:16 pm

      Disse cookies er mind absolut favorit cookies. Jeg kunne godt tænke mig at lave dem med kakao I dejen så de bliver endnu mere chokolade agtoge. Hvor meget af melet ville jeg kunne erstatte med kakao?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 17, 2020 at 1:26 pm

        Hej Natalie

        Aww, tusinde tak :)

        Jeg har prøvet at teste det lidt med kakao og sådan 30 g synes jeg er maks, før det bliver "støvet".
        Lad mig høre, hvordan dine bliver med kakao :)

        Mange hilsner^
        Louise

    22. Laura mortensen

      juli 23, 2020 at 9:59 am

      Hej, er løbet tør for almindelige bagesmør):
      Tror du jeg kan bruge Lurpak smørbar istedet?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 27, 2020 at 12:34 pm

        Hej Laura

        Det kan du desværre ikke, det giver ikke samme resultat, som alm. smør :)

        Mange hilsner
        Louise

      • Pernille

        april 13, 2021 at 10:37 pm

        Jeg var startet på kagerne og opdagede for sent, at jeg ikke havde mere bagesmør. Jeg tænkte at jeg ville prøve med Lurpak smørbar, som var det eneste der var i køleskabet. Og sandelig,,,,,,;O) kagerne blev lige så gode som de plejer. Ganske vist lidt mere fedtede, men absolut spiselige

      • Louiogbearnaisen

        april 15, 2021 at 5:15 pm

        Hej Pernille,

        Super, at det virkede med Lurpak - tak for tippet 👍

    23. Janni

      juli 02, 2020 at 12:12 pm

      Hejsa -
      Skal kuglerne direkte i ovnen fra frost, også med samme temperatur og tid ?
      Hilsner Janni

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 07, 2020 at 10:21 am

        Hej Janni,

        Du kan læse mere her: https://louiogbearnaisen.dk/2016/12/saadan-fryser-du-dine-cookies.html

        God bagelyst :-)

    24. Katrin

      juni 13, 2020 at 2:21 pm

      Hej, jeg her printet opskriften ud (Verdens bedste Chocolate Chip Cookies)
      Opskriften siger 12 stk Cookies, men på udskriften står at dejen delse i 70 kugler, som rulles til kugler og bages.

      Det er vist en fejl? :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 15, 2020 at 4:59 pm

        Hej Katrin,

        Hvis du kigger under punkt 7, så står der, at dejen skal deles, så hver kugle vejer 70 g. Det giver mere eller mindre det antal cookies, som der står i opskriften :-)

        Giver det mening?

        God bagelyst!

    25. Marie Sørensen

      maj 25, 2020 at 2:13 pm

      Hejsa :)
      Jeg er lige ved at bage disse for første gang!
      Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvorfor dejen helst skal på køl mindst en time inden de skal i ovnen, altså hvilken forskel det gør?
      Mvh. Marie :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 26, 2020 at 12:41 pm

        Hej Marie,

        Det er pga. konsistensen - den bliver bedre, når dejen lige får lov at hvile, samt dejen er lidt koldere, så de får den helt rigtige tekstur, når de bliver bagt 🙂

        God bagelyst!

      • Henrik

        maj 05, 2021 at 2:11 am

        Hej og tak for opskrift.
        Hvorfor natron og ikke bsgepulver?

        Jeg troede dercskulle være syre når det var natron!

        Vh Henrik

      • Louiogbearnaisen

        maj 05, 2021 at 10:24 am

        Hej Henrik,

        Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår dit spørgsmål. Der skal både natron og bagepulver i denne opskrift :-)

    26. Maria

      maj 19, 2020 at 6:44 pm

      Kan det lade sig gøre, at lave dejen om formiddagen og stille dejen på køl natten over og lave dem om aftenen? Eller havde du frosset dem?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 25, 2020 at 3:24 pm

        Hej Maria,

        Ja, de bliver bedst, hvis dejen får lov at hvile - så det kan du sagtens 🙂

        God bagelyst!

    27. Rikke

      maj 17, 2020 at 5:42 pm

      Min veninde lavede disse til mig og kom med corona-cookies og nu jeg er bare blevet afhængig. 🙈 Har lavet dem flere gange nu med muscovadosukker. Tog et par stykker med hjem til min mor som efterfølgende har bedt mig skælde min veninde godt og grundigt ud, fordi hun nu også er afhængig 😂😂
      De er fantastiske, farlige... Bare alt for lækre. Tak for en fantastisk opskrift 😄😄😄 Nu vil jeg gå i gang med at lave endnu en portion

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 19, 2020 at 4:14 pm

        Hej Rikke,

        Tusinde tak for din søde kommentar, dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften...og jeg undskylder selvfølgelig for at have bragt dig i uføre 😜

        God bagelyst!

    28. Sophia Alicia Amaridi Post

      april 30, 2020 at 3:57 pm

      Super opskrift, tusind tak!

      Den er også så nem, at man hurtigt kan føle sig som en prof!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 01, 2020 at 9:54 am

        Hej Sophia,

        Fantastisk, så dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften 👍😀

        Rigtig god weekend!

      • Anne

        maj 09, 2020 at 11:12 pm

        Hej,

        Hvad nu hvis jeg gerne vil lave halvdelen? Skal der også halv æg i?

      • Louiogbearnaisen

        maj 11, 2020 at 5:49 pm

        Hej Anne,

        Du kan sagtens bare komme 1 æg i :-)

        God bagelyst!

    29. Camilla

      april 07, 2020 at 1:07 pm

      Kære Louise.
      Denne cookies opskrift har egenhændigt hjulpet mig igennem en corona karantæne! (Den og vin). 😂
      Men jeg må indrømme, at jeg desværre ikke kan få så mange cookies ud af dejen, som du skriver i opskriften.
      Tror du det kan have noget at gøre med at den ubagte kagedej om muligt er ENDNU lækrere end selve de færdige cookies og at jeg derfor bruger de første to dage efter jeg har lavet den på at snacke af dejen i køleskabet inden jeg endelig får mig taget sammen til at bage dem?? 😂😂🙈🙈😂😂😂😂

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 08, 2020 at 7:40 am

        Hej Camilla,

        Jeg tænker, at det kan have noget med det at gøre ja 😂😂😂

        Dejligt at høre at opskriften er et hit, og at den hjælper dig igennem denne svære tid (sammen med vin 😉)!

        Hav en skøn dag og god påske!

      • Victor

        april 30, 2020 at 11:39 pm

        Hej Louise:) kan man godt bage cookies samme dag, og måske undlade hviletiden på køl? og kan man bage dem med varmluft?

      • June Andersen

        maj 01, 2020 at 2:22 pm

        Hej Victor,

        Det kan du sagtens, men giv dem lige en time på køl, så bliver de klart bedst.

        Jeg har ikke selv gode resultater med varmluft med min ovn, men prøv det ad og lad os høre om resultatet 🙂

        God bagelyst!

    30. Emilie

      marts 17, 2020 at 1:49 pm

      Nu har jeg efterhånden ikke tal på hvor mange gange jeg har bagt disse cookies - de er mine absolutte favoritter. Så der skal lyde et passende TAK til dig for at dele opskriften!
      De kikser aldrig, og resulterer altid i komplimenter fra sukkersultne venner og bekendte

      :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 17, 2020 at 1:57 pm

        Så dejligt at høre Emilie :-)

        Tak fordi du tog dig tid til at dele din erfaring med os!

        Hav en skøn dag.

      • Josefine

        august 08, 2023 at 10:47 pm

        Hej. Fantastiske cookies. Jeg skal lave en stor portion 72 stk, kan jeg gange opskriften op eller vil du anbefale at lave mindre portioner ? :)

      • Loui&bearnaisen

        august 09, 2023 at 10:25 am

        Hej Josefine

        Wow, en kæmpe portion cookies :) Jeg har ikke testet opskriften i så stor mængden, men da de bages individuelt og du har mulighed for at få blandet ingredienserne, så burde det ikke være noget problem at lave en stor portion cookies på en gang. Fordel gerne dejen i mindre portioner når den sættes til hvil i køleskabet, så er det både nemmere at få den kølet, samt også når du tager dem ud af køleskabet efterfølgende.

        Mange hilsner
        Louise

    31. Christina Olsen

      januar 29, 2020 at 11:06 pm

      Hej. Der er måske spurgt indtil det, men kan chokoladen mon udskiftes med M&M’s, har du prøvet det?

      Rigtig god opskrift, nød virkelig godt af disse under min orlov da de kunne fryses ned og serveres når vi fik gæster, stort hit :)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 31, 2020 at 11:09 am

        Hej Christina,

        Tak for din kommentar og dejligt at høre, at du kan bruge opskriften.

        Chokalden kan sagtens udskiftes med M&M’s- det har jeg prøvet af med stor succes 😉

        Rigtig god weekend og god bagelyst!

    32. Ann

      januar 26, 2020 at 7:53 am

      Hej hej :) ved ikke om hjemmesiden stadig bliver tjekket.. men men sidder i Japan og har forsøgt så godt som muligt at købe de rigtige ting. Mit største problem er at jeg skal have det omregnet til cups, da jeg ikke har en køkkenvægt 🤔 har du en smart rettesnor? Har fået at vide af en veninde fra USA at det overhovedet ikke gav det samme resultat da hun googlede at omregne fra cups til gram.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 28, 2020 at 10:43 am

        Hej Ann,

        Nej, det har jeg desværre ikke - når du omregner mængderne, så er det ret vigtigt, at den omregner du bruger, tager højde for, om det er "pakket" farin og mel, eller om det er taget løst fra posen. Det er nemlig ofte her, der er problemer, når man arbejder med cups.

        Håber du får fundet de gyldne mål i cups og gør du det, er du meget velkommen til at dele målene med os - jeg er sikker på, at der sidder mere end en derude med samme udfordring 😊

        God bagelyst!

    33. Maja

      november 24, 2019 at 5:28 pm

      Jeg undrer mig over, hvad natron laver i opskriften - da natron som bekendt kun har en effekt i bagværk tilsat syre (eksempelvis kærnemælk eller appelsinsaft)? :-)

      Svar
    34. Elisabeth Bach Kofoed Gummesen

      oktober 10, 2019 at 11:22 pm

      Hej Louiogbearnaise

      Jeg har netop købt din e bog om cookies og har kigget lidt i den. Der er en opskrift på cookies med karamelchunks - hvor finder jeg en opskrift på disse karamelchunks?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 14, 2019 at 10:54 am

        Hej Elisabeth,

        De er købte 🙂

        Du kan købe fudge chunks i de større supermarkeder. Jeg har selv købt dem både i Bilka og også i vores lokale brugs. Alternativt kan du bruge alm. karameller klippet i mindre stykker, men de er dog ikke så bagefaste, så de vil flyde mere ud, men de giver stadig en lækker smag :-)

        Håber det kan hjælpe dig!

        Hav en dejlig dag!

    35. E

      oktober 07, 2019 at 10:56 am

      Hall of Fame værdig opskrift! Den har plantet sig solidt blandt mine yndlings!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        oktober 07, 2019 at 11:16 am

        Kære E,

        Åhhh tusinde tak - det er en fornem titel 🙏 😊

        Så dejligt at høre, at du kan bruge opskriften.

        Hav en forrygende dag!

    36. Sophia Guldhammer Navas Jensen

      september 09, 2019 at 6:31 pm

      Simpelthen verdens bedste cookies!

      Er dejen fryseegnet? Hvis ja, hvor lang tid inden dejen skal bruges, skal den tages op?

      På forhånd tak.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 10, 2019 at 4:34 pm

        Hej Sophia,

        Dejligt at høre, at du kan bruge opskriften :-)

        Dejen er fryseegnet ja - det kan du læse mere om her: https://louiogbearnaisen.dk/2016/12/saadan-fryser-du-dine-cookies.html

        Hav en fortsat forrygende dag!

    37. Elisabeth Lykke Christensen

      september 08, 2019 at 4:15 pm

      Hej
      Har du testet opskriften med glutenfri mel / mandelmel/boghvedemel ?
      Elsker disse her cookies, og vil gerne kunne bage den til min svigerinde som ikke tåler gluten/hvede.
      Kh Elisabeth

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 09, 2019 at 6:38 pm

        Hej Elisabeth,

        Tak for dit spørgsmål og dejligt at høre, at du kan bruge opskriften.

        Jeg har desværre ingen erfaring med at bage med glutenfri mel, så jeg må blive dig svar skyldig her.

        Hav en fortsat skøn dag!

    38. Natasja

      september 08, 2019 at 3:35 pm

      Hej! Vi elsker denne opskrift! Jeg leder dog efter en opskrift på double chocolate chip cookies - altså hvor selve dejen også er mørk og med chokolade smag. Kan man tilsætte noget til denne dej og forvandle de her lækre cookies?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 10, 2019 at 4:30 pm

        Hej Natasja,

        Tusinde tak for dit spørgsmål til opskriften - hvor er det dejligt at høre, at den kan bruges :-)

        For at få "double chocolate chip cookies" kan du udskifte 1-2 spsk af melet med kakaopulver 🙂

        Prøv det ad og lad os høre om resultatet!

    39. Kamille

      august 03, 2019 at 8:57 pm

      Det er de skønneste cookies og så smager de bare så godt!
      Hvilken slags chokolade bruger du i dine cookies? :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 05, 2019 at 12:38 pm

        Hej Kamille

        Hvor er det dejligt at høre :D
        Det er faktisk ret forskelligt, lige hvad der er på lager. Jeg har endnu ikke fundet et super-favorit chokoladebrand.

        Men jeg bruger altid mørk chokolade og er det manden herhjemme, som bager så er det altid hvid chokolade, som er hans favorit.
        De dur med det meste :)

        Mange hilsner
        Louise

    40. Zig

      juli 21, 2019 at 8:42 pm

      Til info, så kan man altså sagtens slippe afsted med at bruge smørbar, blande alle ingredienser inden man rører sammen og undlade hviletiden.. 😆 når jeg craver cookies så craver jeg cookies NU 😂

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 25, 2019 at 2:03 pm

        Hahahaha 🤣

        Tak for input og det lyder som en løsning, som jeg tror, mange vil blive glad for, når der craves cookies 😜

        Hav en fortsat dejlig dag!

    41. Martina

      juni 23, 2019 at 2:34 am

      Hej Louise
      Tak for nogle dejlige opskrifter, jeg har både købt din tærte og cookie bog. Det var første gang at jeg prøvede denne opskrift og mine cookies flød for meget ud og endte med at være helt tynde. Prøvede at give “hold to” lidt kortere tid, men det resulterede i at de bulede op i midten og langs siderne var helt tynde. De fik slet ikke den cookies form og blev mere karamelliseret. Dejen havde ellers stået natten over og fik lov til at stå på køkkenbordet inden de kom i ovnen. Havde læst alle dine gode råd inden og ved simpelthen ikke hvad der gik galt. Jeg bager i alm ovn med over og under varme på bageplader og lavede dem i 70 g størrelser. Har du nogle gode råd?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 26, 2019 at 6:01 pm

        Hej Martina,

        Øv altså - det er så træls, når det sker :-(

        Umiddelbart kan der være flere ting som spiller ind, og som det første ville jeg nok sige, at det er pga. overmixing af dejen, men nu skriver du jo, at du har læst rådene, så det er det nok ikke 🙂

        Måske det kan være varmen i de her dage, som har gjort dejen alt for blød, inden de kom i ovnen. Ellers kan det være, at bagepulver eller natron måske har været for gammelt, så at det har mistet sin virkning - det kunne godt lyde sådan ud fra din beskrivelse af, at de flyder ud og bliver tynde.

        Noget andet, som jeg har prøvet en enkelt gang selv, var et problem med en melpose. Uanset hvad jeg bagte med den pose mel, så gik det bare galt. Og ud fra det du siger om, at dine cookies bliver flade, så kunne melet også godt være problemet.

        Sidst men ikke mindst, så har jeg en mistanke om, at din ovn måske bager lidt for varmt, så at dine cookies ikke når at sætte sig.

        Men hvad den helt præcise årsag er til, at dine cookies bliver tynde og flade, der må jeg desværre blive dig svar skyldig - der er så mange faktorer der spiller ind, når man bager. Så nogen gange kan det godt være lidt et detektivarbejde at finde ud af, hvad den præcise årsag er :-)

        Jeg håber dog mit svar kan hjælpe dig og skulle du have flere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en email til os.

        Hav en fortsat skøn dag!

    42. Karina

      juni 08, 2019 at 1:03 am

      De smager fantastisk !
      Meeeen ; jeg synes de smager en anelse for salt, hvilket er super ærgerligt.
      Næste gang jeg bager dem, vil jeg klart reducere salt til 1/2 tsk.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 10, 2019 at 9:44 am

        Hej Karina,

        Tak for din kommentar og dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften.

        Det er meget individuelt, hvornår noget smager "for salt", så ja, man kan altid bare skrue op eller ned for mængden, alt efter hvad man bedst kan lide :-)

        Hav en skøn dag!

    43. Amalie

      maj 09, 2019 at 6:09 pm

      Det er de bedste chocolate chip cookies jeg nogensinde har lavet (og smagt :D)! De er et hit, så nu skal der laves 168 cookies til min konfirmation!!! Det er i sandhed verden bedste chocolate chip cookies :)!!!!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 10, 2019 at 9:41 am

        Åhhh det er jeg vel nok glad for at høre Amalie :-)

        Rigtig god konfirmation og håber gæsterne synes, de er lige så gode :-)

    44. Sandra

      april 07, 2019 at 2:29 pm

      Det er simpelthen den BEDSTE cookie-opskrift! Så dejligt sprøde, ligesom det skal være! Alle er vilde med dem når de bages, og oftest bliver der spurgt efter opskrift! Du skal i den grad have credit for din opskrift! Thumbs up!!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 08, 2019 at 9:53 am

        Åhhh tusinde tak Sandra for din kommentar og de søde ord - hvor er det dejligt at høre, at opskriften kan bruges!

        Hav en fantastisk dag :-) 🙏 😊

    45. Ana

      marts 24, 2019 at 11:06 am

      De her cookies er de bedste jeg nogensindehar lavet! Tak! Jeg elsker at de er store og amerikanske - præcis som cookies skal være! Er lykkelig over endelig at have fundet en perfekt opskrift!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 26, 2019 at 10:53 am

        Åh, det er jeg glad for at høre :-)

        Og ja, den amerikanske størrelse gør dem kun endnu bedre 😋

        Hav en skøn dag!

    46. Malene

      marts 11, 2019 at 1:41 pm

      Hej,

      Har lavet de her cookien utallige gange. Men hver gang går der et eller andet galt. De er lækre og sprøde i kanten men helt gummi agtige inde midten. Hvad kan dette skyldes? Laver dem altid på 50 g.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 13, 2019 at 6:26 pm

        Hej Malene,

        Tak for din kommentar og øv hvor træls, at dine cookies ikke bliver lækre sprøde :-(

        Umiddelbart så tænker jeg, at du måske kommer til at overmikse dejen, når melet bliver tilsat. Dejen skal bare lige røres sammen, så hvedemelet ikke når at udvikle for meget gluten, som kan få kager og cookies til at virke lidt gummiagtige.

        Prøv det ad næste gang og fortæl os gerne om resultatet :-)

    47. Pernille

      februar 16, 2019 at 12:10 am

      Mums de er gode helt klart de bedste jeg har nogensinde har smagt jeg brugte hvid og mørk chokolade. Kan slet ikke stoppe med og spise dem

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 21, 2019 at 4:35 pm

        Hej Pernille,

        Tusinde tak for de fine ord - hvor er jeg glad for at høre, at du er vild med disse cookies (også de bedste, hvis du spørger mig 😜)

        Hav en forrygende dag!

    48. Jens Due

      februar 09, 2019 at 6:38 pm

      Hej. Jeg har bagt cookies flere gange efter din fantastiske opskrift, og hele familien elsker den. Det eneste problem er, at de færdig bagte cookies ikke holder så længe... Når familien opdager at jeg har bagt cookies, går der max. en halv time, så er alle kagerne spist!? Hvad skal man dog gøre?
      Mvh

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 21, 2019 at 4:54 pm

        Hej Jens,

        Hahaha 😂

        Ja, det kan jeg godt se, at det er et "problem" 😃

        Måske du kunne bage en dobbelt portion? Det er jeg sikker på, at din familie vil sætte pris på 😉

    49. Stine

      februar 05, 2019 at 1:51 pm

      Hej Louise,

      Fantastisk opskrift. Jeg blev dog lidt "snydt" første gang, da der stod 16 minutter i samlet forberedelsestid, mens der i opskriften pludselig dukker et punkt op, hvor dejen skal hvile i en time i køleskabet - øv, så var der lang ventetid til lækre cookies :-(

      Vil du rette det, så andre ikke bliver ærgerlige ligesom mig? :-)

      De bedste hilsner
      Stine

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 08, 2019 at 12:33 pm

        Hej Stine,

        Tak for din kommentar og input til opskriften. Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften - også selvom du måtte vente lidt ekstra på de lækre cookies 😉

        Ang. forberedelsestid, så er opdateres disse automatisk, men jeg har tilføjet i en note nederst i opskriften, at man skal husk den ekstra hviletid i køleskabet :-)

        Hav en fantastisk dag og god weekend!

    50. Maria Tambour

      januar 28, 2019 at 12:46 pm

      Super, super lækker opskrift! Den lever også i den grad op til sit navn, og kann kun anbefales!
      Jeg har bagt dem indtil flere gange til familien, men her i weekenden havde jeg dem med til et arrangement med firmaet, og de var et kæmpe hit! Halvdelen af kollegaerne har spurgt efter opskriften. (Godt nok skal den lige oversættes til tysk først)

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 28, 2019 at 1:52 pm

        Hej Maria,

        Tak for din kommentar og de fine, rosende ord.

        Det er også bare de bedste cookies...end of discussion 😄

        Hav en skøn dag og held og lykke med at oversætte opskriften til tysk :-)

    51. Line

      december 02, 2018 at 6:18 pm

      For første gang kastede jeg mig ud i at bage Cookies! Hold nu fast hvor er de lækre de her! Super nemt at følge din guide så de bare bliver perfekte! Jeg lavede dem dog i str. 35g da jeg godt kunne fornemme at de 70g ikke ville kunne komme ned i mit glas! Så må jeg jo bare spise to ad gangen hæhæ TAK!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        december 03, 2018 at 2:05 pm

        Hej Lise,

        Tak for din kommentar og skønt at høre, at du kunne lide dem :-)

        Mange laver dem som du i str. 35g, da de er lettere at håndtere...og så kan man spise flere ad gangen, som du jo også nævner 😜

        Hav en skøn dag!

      • Mango!

        december 06, 2018 at 12:26 pm

        SHAHHA mine cookien blev kæææææmpe store!, Lol

    52. René

      november 18, 2018 at 7:58 pm

      De Cookies er bare fantastiske! Mine unger og kone elsker dem og jeg elsker dem :) så laver dem typisk i 35g størrelsen, så er der lidt flere :) mums

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        november 20, 2018 at 1:42 pm

        Hej Rene,

        Tak for din kommentar og tippet om 35g cookies. Hvor er det dejligt at høre, at hele familien elsker dem...de er altså også bare ret gode, hvis jeg selv skal sige det :-)

        Hav en fortsat god dag!

    53. Pia

      september 25, 2018 at 7:23 pm

      Hej.
      Er stor fan af dine cookies, men har desværre ikke lavet den i snart 1 år, da min datter ikke må få æggehvider.
      Men så slog tanken mig, kunne man evt. Bare tilsætte blommen?
      Mvh. Pia.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 26, 2018 at 3:45 pm

        Hej Pia,

        Tak for dit spørgsmål.

        Æggehvide fungerer som tørre- og hævemiddel samt giver volume i bagning - så jeg tænker, at måske dine cookies bliver mere bastante i det - men giv det forsøg og lad mig høre, hvordan det går :-)

        Hav en skøn dag.

      • Louiogbearnaisen

        november 17, 2018 at 12:08 pm

        Hej Pia,

        En læser har været så venlig at komme med dette svar på din kommentar ang. allergi overfor æggehvider:

        Jeg er selv blevet allergisk overfor æggehvide, men jeg køber bare "No egg" egg replacer - det har jeg købt i vores Helsekostbutik. Det bliver bare pisket op med vand, og så fungerer det fint som æg i madlavning og til bagning.

        Håber. du kan bruge tippet :-)

    54. Vibeke

      august 20, 2018 at 10:08 am

      Fantastisk opskrift, som allerede er blevet anvendt mange gange med forskellige slags chokolader:-)

      Der var for nylig tilbud på smør, så sendte min mand afsted på indkøb... Han kom hjem med smørbart smør:-)
      Kan man udskifte smør med smørbart eller bliver det noget snask?
      På forhånd tak for svar.

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        august 20, 2018 at 1:04 pm

        Hej Vibeke

        Tak for din kommentar og spørgsmål - hvor er det dejligt at høre, at du kan bruge opskriften :-)

        Ang. dit spørgsmål, så kan du desværre ikke udskife smørret med smørbart, da det indeholder olie og ikke vil ikke give samme konsistent 🙂

        Hav en dejlig dag.

    55. Marianne Bojer

      juli 06, 2018 at 5:11 pm

      Jeg brugte 112 g Daim i stedet for chokolade - vildt godt!

      Tak for en super opskrift!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 16, 2018 at 10:04 am

        Hej Marianne,

        Tak for din kommentar.

        Uhm, lyder lækkert med Daim 😋

        Tak for tippet og hav en skøn dag.

    56. Camilla

      juni 15, 2018 at 1:55 pm

      Virkelig nogle lækre cookies! Det eneste der er lidt ærgeligt er at chokoladen flyder ud i hele "cookien". Kan man gøre noget for at bevare chokoladeklumperne eller kommer det an på chokoladen?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juni 19, 2018 at 10:54 am

        Hej Camilla,

        Tak for din kommentar og spørgsmål til opskriften.

        Om chokoladen flyder ud kommer helt an på, hvilken du bruger - noget er mere "bagefast" end andet.

        Håber det kan hjælpe dig lidt på vej og skriv endelig igen om resultatet, hvis du bager dem igen :-)

        Hav en dejlig dag.

    57. Sara

      maj 25, 2018 at 6:47 pm

      Skal det piskes med el-pisk?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 28, 2018 at 11:48 am

        Hej Sara,

        Tak for dit spørgsmål.

        Brug en el-pisker, det er lettest at have med at gøre :-)

        Du skal piske smør og sukker til det er lyst og luftigt, hvilket tager 3-4 minutter.

        Det er nemmest at gøre ved lav eller medium hastighed, så du ikke har smør og sukker over hele køkkenet :-) Du skal piske ret meget i starten (hastigheden er ikke så vigtig her), men når mel og bagepulver kommer i SKAL det være med lav hastighed og gerne bare lige vendes i.

        Håber det var lidt hjælp – ellers spørger du bare igen :)

        Hav en skøn dag.

    58. Camilla

      maj 19, 2018 at 11:39 am

      Hej Louise

      Jeg har bagt dine cookies 2 gange ig begge gange er jeg blevet i tvivl om, hvor længe jeg skal piske efter ægget er kommet i. “Pisk igen”, er det så 5 min igen eller blot til det er jævnt pisket sammen?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        maj 22, 2018 at 2:00 pm

        Hej Camilla,

        Tak for dit spørgsmål.

        Du skal egentlig bare piske til det er godt pisket sammen - 1 minut ca. :-)

        Håber de bliver gode - du er velkommen til at dele resultatet med os her på bloggen :-)

        Hav en forrygende dag.

    59. Matilde

      april 25, 2018 at 8:37 pm

      Hej Louise
      Jeg glæder mig til at lave dine cookies!
      Jeg har bare lige et spørgsmål - jeg ønsker at lave minicookies (småkagestørrelse). Hvor mange får jeg så ud af en opskrift? Hvor lang tid skal de have i ovnen? Alm. ovn eller varmluft?
      Hilsen Matilde

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 26, 2018 at 11:24 am

        Hej Matilde,

        Tak for dit spørgsmål.

        Det er lidt svært at svare på, hvor mange minicookies du får ud af opskriften - det kommer helt an på hvor små eller store du laver dem :-)

        Da de er mindre end normalt, skal de ikke have helt så lang tid i ovnen som der står i opskriften (over- og undervarme). Husk at bagetiden også kommer an på, hvor bløde eller sprøde du vil have dem.

        Prøv det ad og lad mig høre hvordan det går :-)

        Hav en dejlig dag.

    60. Kirsten sørup

      april 16, 2018 at 9:45 pm

      Hej, kan man i stedet for farin bruge rørsukker? Tak. Hilsen Kirsten

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 18, 2018 at 10:13 am

        Hej Kirsten,

        Tak for dit spørgsmål.

        Jeg vil ikke anbefale at du bruger rørsukker i stedet for farin. Smagen vil blive en anden, så det det giver slet ikke samme resultat.

        Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

        Hav en skøn dag.

    61. Maiken

      april 03, 2018 at 11:31 am

      Har du et tip til at lave dem glutenfri?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 04, 2018 at 2:55 pm

        Hej Maiken,

        Tak for dit spørgsmål.

        Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, da jeg aldrig har forsøgt mig med en glutenfri version af denne opskrift.

        Hav en dejlig dag.

    62. Sandra

      april 01, 2018 at 2:43 pm

      HejLouise. Lyder som en super god opskrift. Jeg kunne dog godt tænke mig at have nogle nødder i også.... skal de bare tilsættes eller skal jeg udskifte noget for at få dem med?? Og i så fald hvor mange nødder tror du vil være passende? 🤔😄

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 03, 2018 at 2:43 pm

        Hej Sandra,

        Tak for dit spørgsmål.

        Du kan sagtens tilsætte nødder til disse cookies - det bliver de kun endnu bedre af 😄. Jeg plejer at bruge ca. 50-75 g nødder.

        Håber du kan lide dem :-)

    63. Julie

      februar 17, 2018 at 6:15 pm

      Hvad er det natron gør?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 19, 2018 at 4:27 pm

        Hej Julie,

        Tak for dit spørgsmål.

        Natron gør disse cookies mere sprøde og fremhæver smagen :-)

        Håber du kan bruge opskriften!

        Hav en fortsat god dag.

    64. Sara

      februar 15, 2018 at 9:30 am

      Hej :) Jeg elsker de her cookies! Men jeg har noget kokossukker stående og ville høre om man kunne bruge det i stedet for en af de andre slags sukker?
      Sara

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        februar 15, 2018 at 3:59 pm

        Hej Sara,

        Tak for dit spørgsmål og dejligt at høre, at du er vilde med disse lækre choclate chip cookies :-)

        Jeg har faktisk aldrig bagt med kokossukker, så der må jeg blive dig svar skyldig. Men prøv det af og lad mig høre, hvordan det går.

        Hav en fantastisk dag.

    65. Mette

      december 17, 2017 at 9:06 pm

      Udskiftede i dag ægget med 1 most banan (fordi jeg var løbet tør for æg) og de blev lige så gode som de plejer og fik et strejf af banankagesmag! 👌

      Svar
      • Loui

        december 18, 2017 at 11:02 am

        Hej Mette,

        Tak for tippet :-) Lyder lækkert - det må jeg prøve en dag!

        Hav en fantastisk dag.

    66. Katrine

      december 02, 2017 at 8:42 pm

      Virkelige gode cookies, men istedet for at bruge 70 gram dej pr cookie, brugte vi 60 gram:)

      Svar
      • Loui

        december 04, 2017 at 12:52 pm

        Hej Katrine,

        Tak for din kommentar. Glad for at høre, at du kunne lide dem - de er altså også bare gode 😀

        Man kan fint bruge 60 gram dej i stedet for 70 gram - de bliver bare lidt mindre, men smagen er stadig den samme 😋

        Hav en fantastisk dag!

      • sa

        februar 10, 2018 at 9:53 pm

        okay

      • Mathilde

        marts 17, 2018 at 8:55 pm

        Hej:)
        Lækre cookies.
        Jeg brugte dog kun 60 g cookie dej pr. cookie.

      • Louiogbearnaisen

        marts 19, 2018 at 11:01 am

        Hej Mathilde,

        Tak for din kommentar.

        Mængden af dej til hver cookie kan variere alt efter hvor store eller små man gerne vil have dem :-)

        Smagen er stadig den samme, og det er jo det vigtigste 😊

        Hav en skøn dag.

    67. Lone

      oktober 22, 2017 at 3:50 pm

      Har lavet de her cookien en del gange og bruger almindelig sukker. De bliver virkelig lækre.

      Svar
    68. Christina

      august 03, 2017 at 3:47 pm

      Hej, der står bare sukker i opskriften men i mailen med de 8 tips står der muscovadosukker.. Går ud fra det er sidstnævnte jeg skal bruge, ikke?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 04, 2017 at 11:15 am

        Hej Christina

        Der skal både sukker og farin i dine cookies for at de får den rigtige konsistens. Du kan udskifte farin med muscovadosukker :)

    69. Maria

      august 02, 2017 at 10:37 pm

      Hej hvordan var udgaven med havregryn? :), Hvor meget puttede du i og indlod du andet? Opskriften skal prøves i morgen eftermiddag, når ældste søn kommer hjem fra Klub :)

      Svar
    70. Jeanett

      august 02, 2017 at 8:16 pm

      Hej...
      er det muligt at fryse dejen til senere brug ? Har du prøvet det ? :)
      Og tak for en virklig lækker opskrift !

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 03, 2017 at 11:14 am

        Hej Jeanet

        Ja, du kan finde min guide til frysning af cookies her: https://louiogbearnaisen.dk/2016/12/saadan-fryser-du-dine-cookies.html

    71. Lotte

      august 02, 2017 at 5:25 pm

      Hejsa
      Rigtig fin opskrift - dog bliver de ret store🙈 Så tænker også at jeg laver dem mindre næste gang:-)
      Men vil lige høre hvor længe de kan holde sig?
      Ser frem til at høre fra dig - pft. :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 03, 2017 at 11:15 am

        Hej Lotte

        Tak :)
        De er bedst samme dag, men kan holde sig op til 5 dage i en lufttæt beholder :)

    72. Nanna Høj

      juli 31, 2017 at 10:15 pm

      De her cookies er PIV gode!!
      Jeg er blevet spurgt UTALLIGE gange om jeg ikke godt vil bage dem, - og gerne ekstra så de kan blive efterladt til værten ;-)
      De er nemme, lækre og også gode dagen efter (hvis de holder så længe....)
      TAK for en god opskrift der ikke kan gå i KAGE ;-))

      MVH Nanna

      Svar
    73. Olivia

      juli 26, 2017 at 9:22 pm

      hej, har bagt dem nogle gange og de er fantastiske!! kan man på nogen måde skifte smør ud med olie?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 02, 2017 at 1:44 pm

        Hej Olivia

        Nej, det kan du desværre ikke det vil ikke give sammen resultat :)

    74. Anna

      juli 20, 2017 at 7:48 pm

      Jeg ved godt, at det er lang tid siden, at du skrev dette indlæg, men jeg har brugt denne opskrift flere gange, og min familie og jeg ELSKER dem. Det er en klassiker, når jeg skal bage, og indtil videre har de altid været perfekte.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 02, 2017 at 1:56 pm

        Hej Anna

        Tusinde tak, hvor er det dejligt at høre :)

    75. Emily Victoria Kjærgaard

      juli 17, 2017 at 10:57 pm

      Hvad skal ovnen stå på ? Er det bare varmluft? :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 02, 2017 at 2:04 pm

        Hej Emily

        Nej, det er over- og undervarme ved 175 grader :)

    76. Maria

      juli 05, 2017 at 8:39 am

      Kan man godt bruge hvis chokolade i stedet for mørk?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 06, 2017 at 5:41 pm

        Hej Maria

        Ja, det kan du sagtens :)

    77. Camilla

      juni 16, 2017 at 6:44 pm

      Jeg bruger bagemargarine pga allergi og sådan noget er
      Jo langt hårdere end smør så jeg skær den afmålte
      Mængde ud i tern og så 20-30 sek i mikroovnen så er den
      Dejlig blød:-) ville lige dele mit tip:-)
      De er forresten perfekte og jeg har efterhånden
      Lavet dem omk. 10 gange hehe
      Overvejer at prøve at smelte halvdelen af chokoladen
      Og se om jeg kan lave chokolade coockie med chokolade stykker

      Svar
    78. Ida

      juni 14, 2017 at 7:13 pm

      Skal ovnen være på varmluft?
      Btw har smagt cookiedejen, den smager himmelsk!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 15, 2017 at 10:31 am

        Hej Ida

        Nej, den skal være alm. ovn :)

    79. Ida Marie

      maj 07, 2017 at 10:02 am

      Dette er skrevet i ramme alvor: Jeg tog et lille stykke cookie, der var brækket af i forflytningen til bageristen, puttede det i munden og udbrud højt for mig selv (var alene) "Det er jo præcis sådan her, en cookie skal smage!!"
      Godkendt af gravid i uge 25 :o)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        maj 08, 2017 at 1:06 pm

        High five :D

    80. Johanne

      maj 04, 2017 at 7:28 pm

      Hej :-) Jeg forsøgte mig med din opskrift i går aftes (d. 03/05), som også smagte rimelig godt rå høhø, men da jeg simpelthen ikke har haft tid til at bage dem endnu, har dejen stået på køl indtil nu. Mon det er for sent at bage dem i aften, når de har stået på køl i et døgn? Kan dejen godt holde så længe? :)
      Mvh Johanne

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        maj 08, 2017 at 12:11 pm

        Hej Johanne

        Nej, dejen kan holde sig 3 dage i køleskabet :)

    81. Caroline

      april 18, 2017 at 7:20 pm

      Mine cookies vil ikke rigtigt flyde ud i ovnen? Hvad gør jeg forkert?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 12:59 pm

        Hej Caroline

        Din dej kan have været for kold. Lad den stå ex. 20 minutter på køkkenbordetfør du laver den til cookiekugler og bager dem.
        Eller din ovn kan have været for kold, så måske skal du sætte temperaturen10-15 grader op ved næste omgang cookies.

        Mange hilsner
        Louise

    82. Amh

      april 15, 2017 at 1:41 pm

      Mine flød næsten ikke ud og jeg var nød til at mase dem flade da de kom ud af ovnen. Hvad mon jeg har gjort forkert?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 1:02 pm

        Hvis dine cookies ikke flyder ud, kan der være et par muligheder:
        Din dej kan have været for kold. Lad den stå ex. 10 minutter på køkkenbordet før du laver den til cookiekugler og bager dem.
        Eller din ovn kan have været for kold, så måske skal du sætte temperaturen 10-15 grader op ved næste omgang cookies.

    83. Emma

      april 14, 2017 at 8:24 am

      hej
      kan man skifte æggende ud med noget andet? da vi ikke lige har æg hjemme:D

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 1:02 pm

        Hej Emma

        Nej, desværre ikke.

    84. Lotte

      april 09, 2017 at 9:36 pm

      Hej Louie!
      Jeg har prøvet mange opskrifter på "verdens bedste" chokolade chip cookie og ingen af dem har holdt hvad de lovede, før jeg prøvede din opskrift - de er uovertrufne, formidable og hele familien er enige om, at det her er verdens bedste chocolate chip cookie.
      Tak med tak på - din opskrift er gemt for evigt og min søgen er forbi :-)
      Ud over det skal du også have tak for en fantastisk blog og nogle spændende og gode opskrifter.
      Mvh
      Lotte

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 1:04 pm

        Hej Lotte

        Hvor er det dejligt de kan bruges og tusinde tak for din søde kommentar, det betyder rigtig meget :)

    85. Mie

      marts 31, 2017 at 7:58 am

      Hej Louise

      Jeg står her og vil lave dem, men finder ud af, at jeg ingen hele æg har, men kun æggehvider. Ved du, om det kan lade sig gøre at lave dem kun med æggehvider og ellers følge resten af opskriften? :-)

      Vh

      Svar
    86. Jane

      marts 25, 2017 at 8:21 am

      Jeg synes de bliver perfekte i størrelsen når jeg laver dem på 40 gr hver. 6 pr bageplade.

      Svar
    87. Trine K Jakobsen

      marts 22, 2017 at 5:16 pm

      De er fantastiske..... fik jeg lov ville jeg spise dejen rå. Men måske jeg får mavepine....
      Jeg har de sidste par gange lavet dobbelt op på dejen, for ellers bliver de simpelthen for hurtigt spist ;)

      Svar
    88. Mette

      marts 16, 2017 at 12:03 pm

      Hej Louise

      Jeg vil gerne bage cookies en uge i forvejen og opbevare dem i tætsluttende dåser. Tror de kan holde sig så længe?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 27, 2017 at 1:14 pm

        Hej Mette

        Umiddelbart er en uge lige lang tid nok, der når de, at blive kedelige.
        Evt. kan du fryse dem: http://www.louiogbearnaisen.dk/2016/12/saadan-fryser-du-dine-cookies.html

    89. Marie

      marts 11, 2017 at 10:45 pm

      Jeg smagte på dejen og udbrød "Mmm! Det smager som cookie dough! I Ben&Jerry's!" Nu bliver jeg drillet - det er jo netop cookie dough :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 12, 2017 at 9:25 pm

        Haha, din kommentar fik smilet frem, Marie :D

      • lisa

        april 12, 2017 at 3:15 pm

        åh marie

    90. Zalto

      marts 08, 2017 at 12:12 am

      Tak for en god opskrift. Jeg nød dem desværre alt for hurtigt sidste weekend, og ser frem til at kunne lave dem næste gang jeg får gæster på besøg.

      Svar
    91. Heidi

      februar 15, 2017 at 6:47 pm

      Fantastisk opskrift. Endelig fandt jeg en, hvor resultatet blev det ønskede.
      Jeg blev så grådig, at jeg bagte dobbelt portion. Nu har jeg alveret en posefuld hos naboen. :D

      Svar
    92. Camilla

      februar 14, 2017 at 1:31 pm

      Hvor længe er de om at tø op hvis de har været frosset? Eller skal de direkte i ovnen?
      De er super gode jeg lavede 4 i går og frøs resten ned:-D

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 16, 2017 at 3:39 pm

        Hej Camilla

        Du tager dem bare op af fryseren, tænder for ovnen og lader med tø mens den forvarmer.
        Og så smider du dem bare i ovnen 1-2 minutter længere end bagetiden :)

    93. Anna

      februar 12, 2017 at 9:19 pm

      Jeg skal bage til en barnedåb og kan ikke nå at bage alle kager, dagen før. Hvad sker der med kagerne hvis de fryses og bliver tøet op igen?
      Måske det er bedre at fryse dejkuglerne og bage dem på selve dagen, selvom jeg så ikke kender den ovn de skal bages i. Pft

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 16, 2017 at 3:46 pm

        Hej Anna

        Jeg tror, at jeg vil fryse kuglerne ned og så bage dem på dagen - nybagte cookies er allerbedst :)

        Ellers kan du godt fryse bagte cookies, det er dog lidt mere omstændigt og de vil dog få en lidt anden konsistens.

        • Køl dine cookies helt.
        • Placer dem på en plade eller en bakke i ét lag.
        • Kom dem i fryseren og frys dem indtil de er faste.
        • Tag dem ud og læg dem i en plastikdåse eller en frysepose med madpapir
        eller bagepapir mellem hver cookie. Det forhindrer, at de fryser
        sammen og bliver helt umulige, at få fra hinanden.
        • Kom dem i fryseren igen.
        •Tag dine cookies ud af fryseren og lad dem tø op.

    94. Amalie

      februar 07, 2017 at 1:49 pm

      Hvor mange bliver der ca?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 08, 2017 at 10:26 am

        Der bliver 12 cookies

    95. Jane

      januar 25, 2017 at 10:07 pm

      Hej :) hvor mange cookies bliver der af denne portion ?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 28, 2017 at 12:53 pm

        Hej Jane

        Der bliver 12 store cookies :)

    96. Susi

      januar 18, 2017 at 4:34 pm

      Hej
      Jeg er simpelthen nødt til at prøve denne opskrift 😊😉🍪🍪🍪🍪🍪🍪
      Men har lige et spørgsmål...
      Skal smørret være saltet eller usaltet??
      Der skal ifølge opskriften jo salt i, så blev lige i tvivl mht smørret 🤔🙈😉

      God dag 😊🍪🍪🍪🍪🍪🍪

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 18, 2017 at 8:43 pm

        Hej Susi

        Jeg bruger saltet smør :)

    97. Hayat

      januar 16, 2017 at 8:31 am

      Vil høre om kan kan lave dem med kakao pulver? Og hvor meget kakao skal man komme i,,?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 16, 2017 at 3:37 pm

        Hej Hayat

        Jeg har ikke prøvet med kakaopulver, så det ved jeg desværre ikke :)

      • Hayat

        januar 17, 2017 at 3:41 pm

        I hvor lang tid kan cookies holde sig

      • Nanna

        februar 01, 2018 at 5:48 pm

        Ja jeg har prøvet og der kom de læreste chokolade cookies ud af det.
        Jeg brugte 2 spiseskeer kakao pulver.

    98. Hayat Mokhtar

      januar 13, 2017 at 11:37 pm

      Hey..
      Skal der æg i :-) ??

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 14, 2017 at 12:19 pm

        Ja, det skal der - det er beskrevet i opskriften.

    99. Marie

      januar 06, 2017 at 6:30 pm

      Hejsa:)) Behøves de at stå i 1 time eller kan man godt lave dem med det samme? Rigtig god opskrift indtil vidre!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 07, 2017 at 1:17 pm

        Hej Marie

        Du kan godt lave dem med det samme, men de får ikke helt den samme konsistens :)

    100. Klaus Kristensen

      november 24, 2016 at 12:36 am

      Hvis man skar cookie klumpen ned til 35g. pr. cookie, hvor lang tid skulle de så have i ovnen? Jeg har lige bagt en 2x portion, som skal fortæres af mig og et par kammerater i morgen. Jeg har lavet dem med 70g pr. cookie som du har skrevet. Jeg har givet dem ca. 17 minutter og de bliver temmeligt gode. Men de er lidt svære at putte i beholdere, da de bliver næsten lige så store som min hånd. Derfor vil jeg måske prøve at lave dem lidt mindre næste gang jeg laver en bunke af dem.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 04, 2017 at 2:07 pm

        Hej Klaus

        De skal have omkring 11 minutter.

    101. Rebecca

      november 20, 2016 at 7:15 pm

      Best ever chocolate chip cookies
      Vildt nemme at lave
      Desværre spist alt for hurtigt!!

      Svar
    102. Caroline

      november 11, 2016 at 7:36 pm

      Skal smøren smeltes???

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        november 16, 2016 at 10:47 pm

        Hej Caroline

        Nej, den skal blot være let blød. Tag den ud af køleskabet 10 minutter før brug, så får den en god konsistens :)

    103. Bente

      november 11, 2016 at 3:52 pm

      Hejsa
      Du skriver i opskriften at de skal piskes ved lav hastighed, men den mail du sendte skriver du pisk pisk.
      Hvad mener du er lidt i tvivl

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        november 16, 2016 at 10:50 pm

        Hej Bente

        Du skal piske smør og sukker til det er lyst og luftigt, hvilket tager 3-4 minutter.
        Det er nemmest at gøre ved lav eller medium hastighed, så du ikke har smør og sukker over hele køkkenet :)
        Så ja, du skal piske ret meget i starten (hastigheden er ikke så vigtig her), men når mel og bagepulver kommer i SKAL det være med lav hastighed og gerne bare lige vendes i.

        Håber det var lidt hjælp - ellers spørger du bare igen :)

    104. Julie Christensen

      november 06, 2016 at 6:16 pm

      Kan man lave dejen, lade det stå i køleskab i en time, rulle kuglerne og komme kuglerne i fryseren til de skal bruges? Altså så man har friskbagte cookies?
      Vi glæder os hvertfald til at smage dem

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        november 16, 2016 at 10:54 pm

        Hej Julie

        Jep, jeg plejer selv at smide halvdelen i fryseren :)

    105. Hanne

      oktober 19, 2016 at 10:27 am

      Enig i de mange kommentarer. Jeg har virkelig prøvet MANGE forskellige opskrifter - men denne er uden tvivl den bedste! Jeg bager dem ved 170 grader med varmluft - 2 plader ad gangen - og det fungerer fint.

      Svar
    106. Louise

      oktober 16, 2016 at 9:46 am

      Helt igennem fantastisk cookies.. Lavede 3-dobbelt portion (bare fordi jeg kan) og bagte 16 igår + vi var en del, der smagte dejen også. Og der er masser af dej tilbage.. Mmmm... Tak for nogle skønne opskrifter.
      Mvh Louise

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 07, 2017 at 1:52 pm

        Hej Louise

        Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften :D

    107. Hope

      september 18, 2016 at 9:33 am

      Det er virkelig de bedste cookies 😄

      Svar
    108. Nanna

      september 01, 2016 at 9:32 am

      Hej,
      Hvor meget varme og tid skal kagerne have, hvis jeg laver dem 1/2 størrelse? Vi vil gerne have mindre småkager.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 02, 2016 at 1:00 pm

        Hej Nanna

        Tjek det her indlæg ud - her har lavet dem i 1/2 størrelse: http://www.louiogbearnaisen.dk/2016/06/is-sandwich.html :)

    109. Michelle

      august 19, 2016 at 8:50 pm

      De er super sprøde & lækre lavede dem idag med kæresten . ❤️ . Det den bedste cookie opskrift jeg har prøvet . Og de holder den perfekte form. Mange tak . 👍

      Svar
    110. Mira

      august 07, 2016 at 3:46 pm

      Har nu lavet dem både præcist efter opskriften og i dag igen dog med masser peanuts - simpelt fantastisk resultat specielt med saltede peanuts efter vores smag :-) tak for god opskrift!

      Svar
    111. andy

      august 02, 2016 at 12:06 pm

      Hej, jeg synes at det er en god opskrift men hvornår skal man bruge vaniljen? forventer du bare at man putter det i?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 15, 2016 at 12:08 pm

        Hej Andy

        Det har du da ret i, den er smuttet. Bruger du vaniljesukker, skal det blandes med de tørre ingredienser. Er det flydende tilsættes det, når de våde og tørre ingredienser blandes sammen.
        Men ja, det gør ikke den store forskel hvornår vaniljen tilsætte :)

    112. Nellie

      juli 18, 2016 at 11:53 am

      Hej :) vil bare høre om du har en mørk/brun version også?

      Svar
    113. Emilia

      juli 07, 2016 at 11:27 am

      kan man bruge hvid chokolade

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 18, 2016 at 4:29 pm

        Hej Emilia

        Det kan du sagtens :)

    114. Birthe Kristensen

      juli 05, 2016 at 8:07 am

      Syntes de blir meget søde med alt det sukker og farin i, eller er det mig der har misforstået det. Skal der stå sukker el farin?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 18, 2016 at 4:31 pm

        Hej Birthe

        Der skal både sukker og farin i :)
        Du kan godt bruge mindre sukker i opskriften, men så går det ud over konsistensen.

    115. Lisa

      juni 06, 2016 at 8:55 pm

      Fantastisk opskrift. Jeg vil lave dem igen - denne gang til kollegaerne. Ved du hvor længe de holder sig friske, hvis opbevaret i en lufttæt pose?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 09, 2016 at 12:45 pm

        Hej Lisa

        Dejligt du kunne bruge opskriften :) Kom den i en lufttæt dåse i stedet, i en pose bliver de bløde. Cookies er bedst helt nybagte, så de skal helst spises samme dag. Men et par dage, kan de godt gemmes :)

    116. Kristina Aagren

      april 27, 2016 at 9:03 am

      Prøvebager cookies til min bonussøns konfirmation og efter den kritiske familie har prøvesmagt er din opskrift en absolut vinder. Bager meget, men har aldrig før lykkedes med at bage cookies som blev fuldstændig perfekt sprøde udenpå og chewy indeni. Tak for den detaljerede opskrift og din guide til perfekte cookies....og en super blog med anderledes og gode opskrifter 😉

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        maj 23, 2016 at 12:28 pm

        Hej Kristina

        Skønt, at høre at de var en vinder og du lykkedes med dem :)
        Og tusinde tak, for de søde ord :)

    117. Luna

      april 18, 2016 at 4:49 pm

      Første gang jeg har taget mig sammen til en cookie-dej som ikke kan laves med det samme, hihi! Jeg udskiftede 60 g hvedemel med 60 g havregryn - det fungerede fint. Min dej stod i køleskabet hele 2 dage, stadig fin at arbejde med og godt resultat! Jeg delte mine i 50 g, jeg fik 18 styk. Har dog lånt min søde mors ovn, som jeg mistænker for at være lidt for hurtig! De fik 14-15 min og blev lidt for sprøde til min smag, øv! Så jeg må hjem og prøve i min egen ovn og se om tiden passer bedre der! Glæder mig i hvert fald til næste portion, de er super gode!!

      Svar
    118. Knud Larsen

      april 15, 2016 at 1:37 pm

      Hej

      Havde besøg af min gode ven Karen. Efter aftensmaden gav hun sig til at læse Isabel Allende - Uhyrernes By. Og jeg gav mig til at bage de her lækre kager til os. Karen var på High School i USA da hun var 17, så jeg tænkte at hun måske havde fået de her kager dengang. Så jeg gik igang med at få det hele mixet sammen i min røremaskine fra Philips af. Det er den næst billigste. Og den kan anbefales. Den er billig ca 800 i Elgiganten.

      Wupti after ca 20 minutter var kagerne i ovnen. Pæren i min ovn er sprunget. Så jeg sidder på en lille skammel ved siden af og lyser ind i ovnen for at se hvordan det går. Og så kan jeg jo nyde duften imens. Og hvilken duft. Så det satte gang i min fantasi. Bliver så glad når jeg bager. Så det gør jeg tit.

      Snart var de færdige. Og ud kom de. Og hvilket syn. Crunch, blød og sprød. Jeg satte den hen i vinduet lige ved siden af sofaen hvor Karen sad og læste. Snart var de kølet af.

      Karen foreslog at vi tog et glas mælk til. Så vi brækkede de store kager i stykker og dyppede i mælken. Det smager fantastisk. Karen fortale at familien hun boede hos købte dem i den lokale drugstore. Hun var vilde med dem der var havregryn i.

      Så det vil jeg prøve næste gang.

      I aften kommer Karen igen. Vil bage igen. Brownie med bund. Brookies tror jeg du kalder dem for.

      Tak for dine mange lækre opskrifter og dine fortællinger. Smiler.

      Venlig hilsen
      Knud

      Svar
    119. Anne Hintz Jensen

      april 09, 2016 at 11:35 am

      Jeg tror at du har glemt at skrive hvornår der skal vaniljeekstrakt/pulver i :) Jeg blev nemlig lidt forvirret :)

      Svar
    120. Yvonne

      april 07, 2016 at 9:27 pm

      Din opskrift er så god at den nærmest er copy paste dr.dk/Mad/opskrifter/Spis_og_Spar/chokolate-chip-cookies.htm :-) Jeg glæder mig til at prøve den:-)

      Svar
      • Yvonne

        april 07, 2016 at 9:29 pm

        Altså jeg mener at DR har copy paste:-)

      • Loui&bearnaisen

        april 21, 2016 at 4:51 pm

        Hej Yvonne

        Jeg vil bare lige sige tusinde for at gøre opmærksom på DR's brug af opskriften.
        Som du skriver har de copy pastet den. Desværre uden tilladelse, så tak fordi du gav heads up.

        Mange hilsner
        Louise

    121. Britt Nielsen

      april 02, 2016 at 4:11 pm

      Hej :-)
      Nu vil jeg prøve at bage de her lækre cookies i dag og kunne godt tænke mig at få de 8 guide.
      Men det virker ikke rigtigt ?
      (Klik her og hent din gratis guide til perfekte cookies).
      Mvh Britt.

      Svar
    122. Sara

      marts 31, 2016 at 11:55 am

      Hejsa!

      Jeg faldt over denne opskrift, da jeg skulle bage 200 cookies til et bryllup. Først startede jeg med at lede efter opskrifter på amerikanske hjemmesider, og fandt en som åbenbart havde vundet flere konkurrencer, men jeg vil aldrig kunne forstå det til den dag! Man kunne ikke kalde det cookies, de smagte mere af småkager. Så jeg tænkte, nu må jeg prøve en dansk opskrift. Jeg havde ikke forventet det helt store, men hold da op hvor blev jeg overrasket! De her cookies fortjener navnet COOKIES!
      Tusind tak for opskriften!

      *Og de 200 cookies forsvandt ret hurtigt :D

      Svar
      • Claus Højer

        april 07, 2016 at 11:07 am

        til din information så betyder "cookies" oversat fra Engelsk/Amerikansk " små kager" , så der er vist lidt sprogmisforståelse. Men forstår da godt havd du mener!

    123. Hope

      marts 13, 2016 at 6:40 pm

      Skønne cookie:-)

      Svar
    124. Inge

      marts 03, 2016 at 7:10 am

      Hvis jeg fryser dejen i kugler, hvor længe skal de så tø op, før de er klar til at bage?

      Svar
    125. Ann Winther

      februar 08, 2016 at 9:25 pm

      Første cookie-forsøg. Lavet med chokoladen og 100. G hakkede nødder. Perfekte! Kollegerne på fødegangen var overordentlig tilfreds. Opskriften er delt!
      Har fu regnet på havregryn?
      Ann

      Svar
    126. Ditte

      januar 21, 2016 at 3:55 pm

      Hej er lidt i tvivl her, anbefaler du muscavado sukker eller almindeligt? Håber på svar, nu der er så mange gode anmeldelser på dem :P Kh Ditte

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 21, 2016 at 5:31 pm

        Hej Ditte

        Til de her cookies bruger jeg både almindelig sukker og farin eller muscovadosukker (afhængig af hvad jeg lige har i køkkenet).
        Håber det var lidt hjælp, ellers så spørger du bare igen :)

    127. Josefine Em Angel

      januar 11, 2016 at 4:39 pm

      DE ER FANTALASTISKE.

      Svar
    128. Zoe

      december 29, 2015 at 12:53 am

      Lækre cookies, men der var aaaalt for meget sukker i. :)

      Svar
    129. Mette

      december 07, 2015 at 7:44 pm

      Ville sende noget dejligt hjemmebag til min søn, der er på efterskole, da det var 1. søndag i Advent. Valget faldt på disse FANTASTISKE cookies! De er og bliver et hit.

      - og så er jeg VILD med den detaljerede opskrift - lige efter mit hovede!
      Dog er vi seks i familien, så jeg har ændret på størrelsen, så de rækker lidt længere. Skal lige bruge lidt flere forsøg, før jeg rammer den præcise bagetid, så jeg er helt sikker på den ønskede konsistens.

      Svar
    130. Margit Lund

      november 03, 2015 at 3:30 pm

      Wauw nogle lækre cookies!!
      Nu har jeg selvfølgelig bagt riiigeligt, så kan de fryses? :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        november 06, 2015 at 1:08 pm

        Hej Margit

        Tusinde tak :) Arh, hvis du har bagt dine cookies, så kan de desværre ikke fryses. Men næste gang kan du smide halvdelen af dejen i fryseren før den bliver bagt - evt. også forme kuglerne, så er de nemme lige at hive op og bage :)

    131. Lena

      september 01, 2015 at 9:27 pm

      Hvor mange stykker kan man få ud af opskriften ?

      Svar
    132. Amanda

      juni 27, 2015 at 3:57 pm

      Ser mega lækkert ud! Skal der natron i eller kan man bage dem kun med bagepulver? :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 01, 2015 at 11:37 am

        Hej Amanda

        Pas på, de er vanedannende :)
        Der skal begge pulvere i for at de her cookies for den rette konsistens :)

      • Louise

        december 20, 2021 at 2:14 am

        Loui&bearnaisen natron har faktisk ingen virkning uden syre😉
        Det er simpel basisviden hos profesionelle😉

    133. Jette Fledelius

      juni 26, 2015 at 8:21 am

      Kollegaerne var helt vilde med denne version af den lækre cookie. Jeg havde blot tilføjet 250g mørk chokolade med orangesmag - så lækre! Og ganske nemme at lave!
      Har delt linket til opskriften i arbejdspladsens nyhedsbrev... Håber at det er okay :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 01, 2015 at 11:38 am

        Hej Jette

        Skønt at høre, at de kunne bruges :) Og super lækkert med orange-smag, det skal jeg da prøve.
        Selvfølgelig, og tak for delingen :)

    134. Tine

      maj 07, 2015 at 12:01 pm

      Dejlig opskrift, tak for den. ;)

      Lavede 3 x 12 i går, men der blev slet ikke spist den mængde, jeg troede,
      så kan de mon fryses, eller bliver de mon for kedelige, når de tør op igen?

      Svar
    135. Nina

      april 30, 2015 at 9:56 am

      Åhhh manner...har lige bagt dem her til morgen og overskriften er ikke usand!

      Jøsses så gode de er.

      Har brugt 100 g mælkechokolade og 100 g 54% chokolade af god kvalitet.

      Nu venter jeg bare på veninden, der kommer til formiddagskaffe :)

      TAK!

      Svar
    136. Karen

      april 04, 2015 at 11:06 am

      Har lige bagt dem - en portion med chokolade (hvid og mørk) og en portion med hvid chokolade og tranebær. De er fantastiske!!
      TAK for en formidabel opskrift!!
      PS(!) jeg kunne kun have 4 stk pr bageplade og fik i alt 12 cookies ud af hver portion.
      Vanillen er ikke nævnt i fremgangsmåden, men jeg smed det i melblandingen :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 12, 2015 at 7:57 pm

        Hej Karen

        Skønt at høre du kunne bruge opskriften :)

    137. Lisa

      april 02, 2015 at 10:49 pm

      Må erkende at denne opskrift slår alle købe og hjemmelavede cookies jeg har fortæret i mit liv til dags dato! Jeg tillod mig at tage lidt mere salt i en der stod i opskriften (elsker salt! ) og at skifte farin ud med muscovado sukker ;) Men virkelig bedste opskrift ever!

      Venlig hilse Lisa

      Svar
    138. Rasmus

      april 01, 2015 at 12:22 am

      Skal det være 175 grader varmluft eller almindelig ovn?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        april 01, 2015 at 10:50 am

        Almindelig ovn.

    139. Christina

      marts 12, 2015 at 3:43 pm

      De er fantastiske! Jeg gav dem 16 minutter og de blev perfekte. Sprøde i kante og let seje i midten - lige som de skal være. Dog kunne jeg kun have 4 kugler på min bageplade, ellers flød de sammen. Tak for en fantastisk blog, btw!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 14, 2015 at 1:58 pm

        Hej Christina

        Tusinde tak - og hvor lækkert du kunne bruge dem :D

    140. Caroline

      marts 11, 2015 at 2:31 pm

      fantastiske cookies, og dejlig nem opskrift :) jeg lavede mine af 50g og gav dem 14 min, hvilket passede helt perfekt :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 14, 2015 at 2:00 pm

        Hej Caroline

        Fedt, du kunne bruge mine cookies :)

    141. Sofia

      marts 07, 2015 at 9:24 am

      Hej Louise.

      Bliver der 70? Kunne godt tænke mig at komme igang med de lækre cookies, men har ikke særlig lang tid. Hvis der skal bages 70, og der kun kan bages 8 ad gangen, tager det så ikke en del tid hvis de skal have et kvarter? Ellers tror jeg bare at jeg bager halv portion.
      Vh Sofia

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 07, 2015 at 3:23 pm

        Hej Sofia

        Nej, du skal dele dejen i stykker/kugle som vejer 70 gram :) Så der bliver 2 bageplader.

    142. Sofie

      februar 23, 2015 at 6:56 pm

      Hej! Disse cookies smager godt nok fantastisk! Men jeg kunne godt tænke mig at lave dem lidt mindre. Ved du hvor lang tid skal de så have i ovnen uden at blive sprøde? Jeg kan se at tiderne er ret præcise med den her størrelse.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 02, 2015 at 12:55 pm

        Hej Sofie

        Fedt, du kan bruge dem :) Nej, har desværre ikke et præcist minuttal på mindre størrelser, du må prøve dig frem :)

    143. Henrik

      februar 07, 2015 at 3:50 pm

      Tusinde tak for opskriften. Det er første gang jeg er kommentere på en blog. Men den her kunne jeg ikke unladee. Virkelig lækre kager hele familien er begejstre store som små. Næste gang vil jeg prøve med peanuts i stedet for chokolade :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 09, 2015 at 12:09 am

        Hej Henrik

        Tusinde tak - hvor er det godt at høre de kunne spises :) Orh ja da, det lyder som en god kombi. Faktisk måske både peanut og chokolade sammen - det skal jeg da også prøve :)

    144. Tina hausmann

      januar 24, 2015 at 9:38 pm

      Tusind tak for verdens bedste opskrift på cookies!!!! :)

      Svar
    145. Karoline

      januar 15, 2015 at 8:09 pm

      Uh de ser gode ud! Jeg har lige sat en omgang i ovnen! Bare til info: du har vist glemt at skrive vaniljen i selve fremgangsmåden! Så det har jeg ikke fået i - men mon ikke det går :)
      Kh Karoline

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 15, 2015 at 10:47 pm

        Hej Karoline

        Orv, er helt misundelig, kunne snildt spise et par til min aftenskaffe :)
        Hov, det har du da ret i - tak, det får jeg lige rettet. Heldigvis ikke afgørende.

        Håber du få en ordenlig pladefuld gode cookies :)

    146. Marlene

      januar 12, 2015 at 11:38 pm

      Jeg plejer ikke at kommentere opskrifter, men med alle de gange jeg har brugt den, må jeg hellere gøre det nu:-) opskriften lever i den grad op til sit navn! Man bliver helt afhængige af dem:-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        januar 13, 2015 at 12:02 am

        Hej Marlene

        Tusinde tak, hvor er det bare skønt at høre de kan bruges :D

    147. Marianne

      december 04, 2014 at 8:04 am

      Hej
      Jeg vil gerne undgå hvedemel, hvad kan du foreslå i stedet?

      Kh
      Marianne

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        december 04, 2014 at 11:34 am

        Hej Marianne

        Der kan desværre ikke bruges andet uden det vil gå udover smag og konsistens. Du kan prøve med mandelmel, det har blot ingen bageegenskaber og derfor vil resultatet blive markant anderledes.

    148. Sanny Kjeldsen

      oktober 19, 2014 at 7:47 pm

      Som skeptisk vestjyde kan man jo ikke undgå at tænke at du tager munden lidt for fuld når du skriver The Best Chokolate Chip Cookies :-) Men nu har jeg prøvet din opskrift, og jeg bøjer mig i støvet og siger DU HAR RET. Det er simpelthen de bedste jeg nogensinde har smagt...og jeg har altså smagt en del ;-)
      Tak for opskiften :-)
      Mvh Sanny

      Svar
    149. Nat

      oktober 10, 2014 at 11:15 pm

      Wow. Jeg har allerede bagt de her tre gange på en uge. Er så glad for at jeg fandt denne her opskrift.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        oktober 11, 2014 at 10:20 am

        Skønt at høre opskriften kan bruges :)

    150. Bettina

      september 17, 2014 at 8:34 pm

      Har lige bagt dem i dag - de er bare såååå gode (: Yum yum yum (:

      Svar
    151. Kirsten

      september 01, 2014 at 10:10 pm

      Hej! Hvor længe kan de holde sig ? Skal nemlig have bagt til sølvbryllup og lidt i tvivl om hvor meget før de kan bages ? Men de ser da vildt lækre ud :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 02, 2014 at 8:47 am

        De smager allerbedst nybagte, men kan godt holde sig nogle dage i en lufttæt beholder :)

    152. Heidi

      februar 04, 2014 at 8:34 pm

      Mmm, det må prøves!:O) Når du kommer dem i ovnen er det så som helt runde kugler, eller trykker du med lidt flade inden?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 05, 2014 at 8:51 am

        Det er helt runde kugler, når de kommer i ovnen - de flyder helt ud når de bliver bagt :)

    153. louise

      februar 04, 2014 at 4:12 pm

      Savner en opslrift på de perfekte cookies med havregryn og chokolade. Tror du man kunne udskifte noget af melet med havregryn? Og hvor meget mon?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 05, 2014 at 8:52 am

        Jeg har faktisk lavet dem engang med havregryn, men kan ikke huske hvor meget jeg udskiftede melet med. Måske jeg liiige skal lave det til et weekendprojekt :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen