Iskaffebølgen ruller, og jeg er sprunget med, da jeg har en svaghed for de iceblendede Baressovarianter. Efter en del søgen på opskriften på en opskrift hvor der ikke bliver brugt pulver som i deres, måtte jeg opgive.
Istedet lavede jeg en kaffeestrakt og købte en blender. En god blender skal virkelig ikke undervuderes, for den gør forskellen og jeg er forelsket! Denne her udgave er helt enkel. Jeg bruger ikke sødestof, da jeg kan lide den skarp.
Basisopskriften kan varieres i uendeligheder med vanijlesukker, chokolade, sirup osv. Find inspriration på bigtrain.com, som er sælgerne af de orginale pulvere.
__________________________________________________________________________________
Iceblended - scratch
1 stor glas.
-
1,5 dl kaffeestrakt
-
1 dl letmælk
-
8-10 isterninger
Det hele blendes og serveres iskold. Hvis du skal forkæles smider du en kugle vanijleis eller en top flødeskum oven i og drysser med revet mørk chokolade.
Skriv en kommentar