• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home

    Robertson, Chad; Det gode brød. Lindhardt & Ringhof, 2012

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Præsentation: Det gode brød – opskrifter fra Tartine Bakery (saxo.com)

    Hvis du har fulgt bloggen og facebook, det sidste stykke tid, er du ikke i tvivl om hvem Chad Robertson er.
    Men lige for en ordens skyld kan fortælles, at han er en passioneret bager, som har studeret bageteknikker i årevis og omsat dem til meget berømt brød. Han driver Tartine Bakery i San Francisco, US, som har fået kultstatus – på en time er deres fabelagtige brød, hver dag, udsolgt.

    Bogen her er skrevet, så almindelig mennesker kan lave det gode brød af bare mel, vand, salt og masser af tid.
    Den er opbygget med masser af tekst og baggrundsviden, blandet med fremgangsmåder i billeder. Du får en grundig oplæring i basisbrødet og inspiration til, at bruge brødet med 30 opskrifter. Derudover finder du bl.a. opskrifter på croissanter, baguettes, engelske muffins og pizzabunde.

     

    Er bogen noget for dig?

    Er du passioneret bager og  vild med hele bageprocessen? Ønsker du hemmeligheden bag de fantastiske brød, som virker helt umulige, at lave hjemme? Har du lyst til, at vide alt om bageprocesserne og blive opslugt af en ny bageverden? Så skal du have den her bog!
    Der er masser af tekst til fordybelse, og uddybende forklaringer af de forskellige processer. Layout og tekst er lavet til passionerede bagere – så hvis du bare ønsker hurtigt, nemt brød er dette IKKE en bagebog for dig.
    Bogen er nørdet på den gode måde, og kræver virkelig en god portion interesse for bagning.

     

    Loui&Bearnaisen overbeviste holdning.

    Jeg har prøvet brødet og det er ganske enkelt fantastisk. Du kan læse mere om mine erfaringer og oplevelser med brødet HER.
    Først og fremmest er det en rigtig lækker hardback, med ”vatteret” cover. Siderne er tykke og layoutet meget overskueligt + masser af tekst, som jeg jo elsker. Jeg kunne ønske mig lidt flere og større billeder gennem bogen, men da rigtig mange af dem, er fremgangsmåder giver det mening med størrelsen.

    Gennem hele bogen kan du mærke en kærlighed til brød og bagning. Den inspirerer, men ved første gennemlæsning skræmmer den også. Hele basisprocessen virker overvældende. Uoverskuelig.

    Jeg var ret tæt på, smide bogen, efter de 38 siders fremgangsmetode til ét brød, på hylden Men nysgerrigheden vandt og tak for det. Når du er i gang, går det nemt og er slet ikke så tidskrævende og omstændig, som det kan se ud. Giv brødet og processen en chance. Du vil ikke fortryde.

    Se mit resultat HER

     

    De vigtige detaljer

    Chad Robertson: Det gode brød. Lindhardt & Ringhof, 2012 (303 sider)
    Vejledende pris: 349,95,- hos saxo.com

    ___________________________________________________________________________________________________________

    For god ordens skyld skal det siges at “Anmelder mandag” er sponsorede indlæg, hvor jeg modtager kogebøgerne fra forlag eller web-boghandel. Min anmeldelse er 100% subjektiv og er IKKE påvirket af samarbejdspartnerne.

    ___________________________________________________________________________________________________________

    Mere sulten?

    • LAV DIT EGET FOTOSTUDIE PÅ BUDGET
      Sådan laver du et fotostudie med Knud
    • Sommersuppe med blomkål, dild og solskin
    • kakaobrød
      Cocoa Bread
    • RAW ELLER JPEG - HVILKET FILFORMAT SKAL DU VÆLGE
      Raw eller JPEG ? Hvilken filformat skal man vælge?

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen