• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Diverse

    Tagliatelle med ricottacreme

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Pasta er nok verdens nemmeste, men også bedste aftensmad. Især frisk pasta rørt sammen med køleskabets rester. Minimum engang om ugen hopper jeg på sådan en aftensmad og igår var ingen undtagelse. Jeg brugte min eftermiddag sammen med nogle rigtig dejlige tøser fra gymnasietiden og sådan noget kan godt trække ud!

    Så da jeg endelige nåede hjem, var det ikke madlavning, som lige stod øverst på listen.
    Desværre kan man jo ikke leve af kaffe og sladder, så frem med pastaen og 7 minutter senere var der mad. Endda rigtig skøn mad (:
    Jeg spiste den med lidt koldrøget laks på, men et stykke stegt laks eller kylling, ville nu også have været ret lækkert.

    Hvad er din "rednings-ret" i travle tider ?

    ____________________________________________________________________

    Tagliatelle med ricottacreme
    2 pers.

     

    • Ca. 250 g frisk tagliatelle

    • 200 g ricotta

    • 3-4 spsk citronsaft

    • Salt/peber

    • ½ tsk revet muskatnød

    • 1 håndfuld frisk basilikum

       

    1. Kog pastaen efter ansvisning på pakken. Dryp den af.

    2. Rør ricotta, citronsaft, salt, peber, muskatnød og basilikum sammen.

    3. Bland ricottacremen med den varme pasta og rør det hele godt sammen. Drys med frisk basilikum og evt. lidt ristede pinjekerner.

    4. Server - gerne med et stykke laks.

    Mere sulten?

    • Kanel-swirl kage med kanelremonce
    • LAV DIT EGET FOTOSTUDIE PÅ BUDGET
      Sådan laver du et fotostudie med Knud
    • Sommersuppe med blomkål, dild og solskin
    • kakaobrød
      Cocoa Bread

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen