Pasta er nok verdens nemmeste, men også bedste aftensmad. Især frisk pasta rørt sammen med køleskabets rester. Minimum engang om ugen hopper jeg på sådan en aftensmad og igår var ingen undtagelse. Jeg brugte min eftermiddag sammen med nogle rigtig dejlige tøser fra gymnasietiden og sådan noget kan godt trække ud!
Så da jeg endelige nåede hjem, var det ikke madlavning, som lige stod øverst på listen.
Desværre kan man jo ikke leve af kaffe og sladder, så frem med pastaen og 7 minutter senere var der mad. Endda rigtig skøn mad (:
Jeg spiste den med lidt koldrøget laks på, men et stykke stegt laks eller kylling, ville nu også have været ret lækkert.
Hvad er din "rednings-ret" i travle tider ?
____________________________________________________________________
Tagliatelle med ricottacreme
2 pers.
-
Ca. 250 g frisk tagliatelle
-
200 g ricotta
-
3-4 spsk citronsaft
-
Salt/peber
-
½ tsk revet muskatnød
-
1 håndfuld frisk basilikum
1. Kog pastaen efter ansvisning på pakken. Dryp den af.
2. Rør ricotta, citronsaft, salt, peber, muskatnød og basilikum sammen.
3. Bland ricottacremen med den varme pasta og rør det hele godt sammen. Drys med frisk basilikum og evt. lidt ristede pinjekerner.
4. Server - gerne med et stykke laks.
Skriv en kommentar