Dagene går ret stille af sig og der sker ikke det helt sindsoprivende. Jeg kigger hver dag ind i det rum, som egentlig burde være kontor, kigger lidt på bunker, flyttekasser og udsigten til hårdt arbejde. Lukker døren. Går ud i køkkenet. Kaster et blik rundt på det halvfærdige rod. Snupper en kop kaffe og smider mig i haven. Med bøger, blade og netaviser. Hunden ved min side og solskin i ansigtet.
Indtil i dag, hvor regnen er ankommet! Nu er jeg nødsaget til at give boligen en smule opmærksomhed. Køkkenet er der ikke meget at gøre ved, for det venter stadig på Invitas sidste mangler. Hmf..
Kontoret derimod, det skal have en omgang og ligeledes er det vist på tide med en plan for den øvrige beboelse. Lamper vil være et godt sted at starte ;) De mindre watt i lysform, som regnvejret byder på, gav mig en brat opvågning om efteråret er på vej, og med mindre vi skal gå rundt med pandelamper, så må jeg ud og tage en bestemmelse. På lampefronten. Ikke nogen nem opgave, når man er vanskelig skulle jeg hilse og sige. Såå Århus boligbutikker "here I come" - giv mig nu et par gode valgmuligheder. Men ikke for mange!
Er regnvejret endnu ikke nået til din egn, så vil jeg anbefale en ananas-lemonade-drik. Den drikkes allerbedst på et tæppe i haven, stranden eller hvor det nu kan smides. Okay, en altan eller et åbent vindue kan også gøre det. Bare der er sol tilstede. Og afslapning. Der er ikke mange ben i at lave lemonaden. Det er der aldrig rigtig, det er bare lige ud af landevejen og så er der serveret luksus for alle pengene. Hov, forresten et godt tip. Er du også lidt træt af den 5 kilos ananans, som man aldrig rigtig får spist, så har jeg set mini-anananser i flere supermarkeder i år. Super fine og lige til at overkomme.
Og nu, mens jeg er ved at afslutte det her indlæg, så er lyset vendt tilbage. I form af solskin. Lampeprojekt. Det bliver en nethandel ;)
Ingredienser
- ½ ananas
- 1 liter vand
- 2 dl sukker
- 2 lime
Sådan gør du
- Skær skrællen af ananasen og fjern stokken i midten.
- Skær frugtkødet i tern og kom det i en blender med vand.
- Blend til en ensartet masse.
- Hæld juicen gennem en sigte for at fjerne frugtkødet.
- Kom juicen tilbage i blenderen og blend med sukker og limesaft.
- Smag til.
- Server med isterninger og solskin.
Skriv en kommentar