• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Loui&bearnaisen

    Cookiefesten er startet! Ny e-bagebog fyldt med cookies

    Af Louise | 2 Comments

    chocolate crinkle cookies - cookie opskrifterTrommehvirvel..

    Fanfare..

    Båthorn..

    Tiden er kommet.

    Cookiefesten er startet - min spritnye cookiebog er på gaden! 

    Internettet.

    Smil over hele femøren.

    Det er lidt svært, at sidde stille på pinden af bare begejstring. Eller måske er det bare mængden af sukker efter hundredvis af cookies de sidste måneder...

    Ork, det har været ren cookiefabrik - smagsløgene har hoppet og danset og nu er det endelig tid til, at jeg kan dele cookiegalskaben med dig!

    Hurra - og en advarsel.

    Er du først blevet fanget af en cookie, så er der ingen vej tilbage.
    Du kommer aldrig af med cookie-monstret i din kagedåse igen.

     

     

    cookies

     


    Men Louise, hvorfor skal jeg egentlig gide at bage cookies i første omgang?

    Store, lækre cookies med masser af saftighed og massiv mængde fyld, som tager max. 20 minutter? Du ved, dem der nærmest har deres egen personlighed, de helt uimodståelige!

    What's not to like?

    Okay, forruden det, så lad os se på et par scenarier, hvor cookies er vejen frem. Jeg kan godt fornemme din skeptiske rynken i panden - der jo så mangle lækre sager i kageverdenen.

    Well, cookies er til: 

    ..når det er din kagedag på arbejdet eller studiet og du ikke magter at skulle spænde en bradepandekage bag på cyklen. En novemberdag. Kl. 6.43. Cookies er ret nemme, at smide i rygsækken. Også til 60 mennesker.

    ..når svigermutter ringer søndag og byder sig selv på eftermiddagskaffe. Du kan nemlig nemt hive dine frosne cookies op af fryseren og bage dem i en ruf.

    ..når der ankommer en flok børn til julehygge. Cookies er lig med minimal fedtede fingre og ingen kamp om fair kagefordeling.

    ..når du har glemt desserten og hurtig skal fremtrylle et alternativ. Is og cookies - jeg siger det bare, ingen vil ane uråd.

    ..spontan date med veninderne en torsdagaften. Alle kan klemme en cookie ned med god samvittighed og sladren kører bare lidt bedre med sådan en sag i hånden.

    ..når du en søndag (eller tirsdag aften) synes larmen fra dine søde tænder bliver lidt for høj, men ikke orker at bruge timer i køkkenet.

    Cookies dur til alle anledninger og alle redninger.
    Ikke mindst her i julemåneden!

     

    ..Ingen vaniljekranse, som altid flyder sammen i ovnen.
    ..Ingen pebernødder, som tager 3 timer at trille. Og bliver hårde som sten.
    ..Ingen æbleskiver, som er rå indeni
    ..Ingen konfekt, som koster en bondegård i marcipan.
    ..Ingen søde tærter, hvor du skal slås med en mørdej
    ..Ingen moussekage, som du skal bekymre dig om sætter sig.

    Cookies er det sikre (nemme) valg, til dig der heller ikke orker bøvl og besvær, men bare gerne vil bruge juletiden med familie og venner.

    Men det gør jo så ikke noget, at du også kan imponere lidt.

    Du ved.

    Og hvis der er noget som kan imponere, så er det når du hiver en plade nybagte cookies ud af ovnen - mens gæsterne er der!

    (og host..hermed er min værts hemmelighed afsløret..)

     

    cookiebog2
    Såå.

    Er det ikke bare tid til, at du skal smide en plade cookies i ovnen?

    Få klaret larmen fra de søde tænder, som rasler?

    Jeg har samlet alle de bedste cookies til dig i min spritnye e-bog: Cookies!

    Vi taler 30 opskrifter på cookies fordelt på 136 sider!

    + Du får tips, tricks og guides til:

    • Hvordan du fryser dine cookies, så du altid har noget sødt i baghånden til uventede gæster eller råkolde søndage
    • Guide til alle redskaber, ingredienser og råvarer, så du ved præcis hvad du skal bruge og altid kan have det i dine køkkenskabe (alt kan købe i helt almindelig supermarkeder
    • Guide til opbevaring af både cookies og råvarer
    • Cheatsheet med lækre og utraditionelle kombinationer af fyld, så du aldrig kører sur i cookies.
    • Liste med skønne varianter af fyld, så du kan lave dine helt personlige cookies.
    • Troubleshooting til dine cookies, så du ved hvor du skal sætte ind næste gang.

    Yes - vi er hele vejen omkring! Der er cookies til hele året. Klik her og tjek alle opskrifterne ud, så du ved, hvad du får.

    Og prisen?

    Skal der være fest, så lad der være fest!

    Du får e-bogen til intropris: 49 kroner.

    Ingen porto, ingen venten, ingen (uendelig) kø på posthuset. Jeg var der forleden! 35 varme minutter. Bogen lander direkte i din indbakke om få minutter.

    Men vent ikke for længe - introprisen stiger d. 6 december + d. 24 december forsvinder e-bogen igen - herefter er det ikke muligt at købe den.

    >> Så sidder du med en sød tand, som rasler, så er det nu du skal klikke her og snuppe min spritnye bog spækket med cookies.

    Du kan lige klare sådan en plade Chocolate Crinkle Cookies her til weekenden.

    Jeg tager kaffen med, du ringer bare :)

    chocolate crinkle cookies - cookie opskrifter

     

     

    Mere sulten?

    • guide til rom
      Guide til Rom
    • Vælg det rigtige domænenavn
    • Domæne og webhotel til din blog eller webside
    • Opskriftsudvikling af kage - opskriftsudvikling til madblog
      Bag opskriftudvikling til Louiogbearnaisen

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Ann Rugaard

      marts 12, 2017 at 12:26 pm

      Hej sidder og tjekker alle opskrifter ud for inspiration. Jeg har i min e-bog ikke fået opskriften på Tahini Cookies.
      Er det bevidst at opskriften er udeladt?
      Venlig hilsen Ann

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 12, 2017 at 9:24 pm

        Hej Ann

        Opskriften skulle gerne ligge på side 110 i e-bogen.

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen