• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Suppe

    Karrysuppe med kylling og ris

    Af Louise | 3 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Karrysuppe med kylling og ris

    "Karrysuppe er en af de supper, der bare er og bliver en af mine favoritter. Til et kobberbryllup, hvor jeg hjalp til i køkkenet, blev der serveret karrysuppe til skrub-af-mad. Den var himmelsk. Men desværre ville kogekonen ikke ud med den præcise opskrift, kun med ingredienserne. Så efter mange liter karrysuppe er det her min version, der næsten rammer den originale, men også kun næsten. Litervis af suppe bobler stadig, godt på vej mod at ramme orginalen."

    Hønsebouillon
    1 hel kylling
    1 porre
    2 gulerødder
    2 løg
    1 fed hvidløg
    2 laurbærblade
    Frisk ingefær i skiver
    ca. 10 peberkorn
    Salt

    Kom kyllingen i en gryde og hæld ca. 2 liter vand ved. Lad det koge op og skum så urenhederne (skummet) af. Kom alle grøntsagerne i, sammen med salt og peberkorn. Læg låg på og lad det småkoge i 1 times tid. Tag kyllingen op og hæld suppen gennem en finmasket sigte.Skum evt. bouillonen for fedt, hvis der ligger meget på overfladen. Ønskes en lidt kraftigere bouillon, kan den koges ind.

     

     

    Karrysuppe med kylling og ris

    Karrysuppe
    Kogt hønsekød i tern
    1 l hønsebouillon
    2 snittede porrer
    1 løg
    2 fed hvidløg
    Frisk ingefær
    2 dl piskefløde
    Salt
    Peber
    3 spsk karry
    Kogte ris

    Karryen brændes af i olie og løgene tilsættes og svitses. Derefter hældes hønsebouillonen i og det hele  koges op i ca. 20-30 min. Hønsekød og piskefløde tilsættes og suppen koges op igen. Herefter tilsættes kogte ris. Suppen koger godt i gennem og serveres straks, evt. med godt brød.

     

    Mere sulten?

    • kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe
      Kartoffelsuppe
    • Tomatsuppe - opskrift på hjemmelavet tomatsuppe
      Tomatsuppe
    • Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
    • koldskål med rabarber og rugrbrødsdrys - opskrift på hjemmelavet koldskål
      Koldskål med rabarber og rugbrødsdrys

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Morten

      juli 18, 2015 at 4:15 pm

      ... men hvor meget ingefær putter du i? Det kan jo nemt blive for meget...

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 21, 2015 at 9:44 pm

        Hej Morten

        Det er lidt svært at sige, det er jo en smagssag. Jeg er virkelig glad for ingefær, så jeg bruger ret meget.

    2. M. Vinter

      juli 21, 2013 at 9:32 am

      Ser rigtig lækker ud :-)
      Elsker også selv at putte mange grønsager i mine karry suppe opskrifter :-)

      /M. Vinter
      Vinterfryd

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen