• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Suppe

    Oksekødssuppe

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Oksekødssuppe til dagevis

    "Jeg elsker supper og god gammeldags oksekødssuppe med masser af rodfrugter er ingen undtagelse. Den tager lidt tid at lave, da udskæring af rodfrugter skræver lidt tålmodighed - men for mig er et spækbræt og en god kniv meditation. Men hvis der er god tid en weekend og man bare trænger til lidt comfortfood - så er den her suppe, det der skal til. Og som bonus: massevis af portioner til fryseren."

    Oksekødssuppe

    Oksekødssuppe

    Oksekødssuppe
    Print Email Pin
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 kg oksebryst
    • 4 liter vand
    • 1-2 spsk salt
    • 7-8 kartofler
    • 1 knoldselleri
    • 4-5 gulerødder
    • 2-3 pastinakker
    • 1-2 persillerødder
    • 1 løg
    • 3 porrer
    • 10 sorte peberkorn
    • 1 oksekøds bouillon terning
    • 4 laurbærblade
    • 1 bundt finthakket persille
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Vand og salt bringes i kog i en meget stor gryde. Når vandet koger kommes kødet i og det simre under låg i ca. 1 time. Pas på ikke at koge det for hårdt, da det derved bliver hårdt i kødet.
    • Tilbered alle grønsagerne. Skær gulerødder, knoldselleri, persillerødder, pastinakker, løg og kartofler i tern, kartoflerne kommes i en skål med vand, så de ikke bliver brune. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver.
    • Når kødet er mørt, tages det op og skæres i små stykker. Suppevandet sies og bringes i kog. Alle grøntsagerne, undtagen porrerne, kommes i. Tilsæt peberkorn, laurbærblade og bouillonterning og lad det hele koges ved jævn varme, under låg, i ca. 15-20 min. De sidste 5 min tilsættes porrerne. Til sidst kommes kødstykkerne og persille i og det hele varmes igennem i ca. 2 min.
    • (Hvis suppen dagen eller timer før servering, så tilsættes persillen først, når suppen varmes op igen.)

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Suppen serveres her med et drys persille på toppen og rugmelsbrød med fennikel

    Mere sulten?

    • kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe
      Kartoffelsuppe
    • Tomatsuppe - opskrift på hjemmelavet tomatsuppe
      Tomatsuppe
    • Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
    • koldskål med rabarber og rugrbrødsdrys - opskrift på hjemmelavet koldskål
      Koldskål med rabarber og rugbrødsdrys

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen