• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Suppe

    Toscansk bønnesuppe med kylling

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Toscansk bønnesuppe med kylling
    Toscansk bønnesuppe med kylling

    Toscansk bønnesuppe med kylling

    Toscansk bønnesuppe med kylling
    Print Email Pin
    Antal: 2 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • ½ dåse hvide bønner
    • ½ dåse kikærter
    • 3 løg
    • 2 fed hvidløg
    • 1 orange/rød peberfrugt
    • 2 dl hvidvin
    • 1 liter vand + 2 terninger hønsebouillon
    • 2 kyllingelår uden skind
    • 2 kyllingeoverlår uden skind
    • 1 bundt persille
    • Salt
    • Peber
    • Tørt brød
    • olivenolie
    • parmesan
    • 1 fed hvidløg
    • 50 g bacon i tern
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skyl bønner og kikærter godt før brug. Hak løg og hvidløg fint og kom det i en gryde med olivenolie. Bønner, peberfrugt og kikærter tilsættes og det hele varmes igennem uden at tage farve.
    • Tilsæt hvidvin, fond, og kylling. Kom låg på og lade det hele koge indtil kyllingen er godt mør, ca. 35 min.
    • Imens laves croutonerne. Skær det tørre brød i passende firkanter. Vend dem med olivenolie, hvidløg og parmesan og kom dem i ovnen indtil de er sprøde.
    • Baconen steges sprød på en pande.
    • Tag kyllingestykkerne op og tag groft kødet af benene og kom kødet tilbage i suppen.
    • Suppen smages til med salt og peber og friskhakket persille kommes i. Det skal være groft og rustikt.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

     

     

    Mere sulten?

    • kartoffelsuppe - nem opskrift på suppe
      Kartoffelsuppe
    • Tomatsuppe - opskrift på hjemmelavet tomatsuppe
      Tomatsuppe
    • Krydret thaisuppe med kokosmælk og kikærter
    • koldskål med rabarber og rugrbrødsdrys - opskrift på hjemmelavet koldskål
      Koldskål med rabarber og rugbrødsdrys

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Anonymous

      oktober 05, 2010 at 8:25 am

      Hej Birthe

      Den var også bare rigtig god, når man er til masser af bønner, løg og smag :)
      Ja, endelig - Der er ikke noget bedre end efterår og varme supper med godt fyld.

      Louise

      Svar
    2. Newyorkerbyheart

      oktober 02, 2010 at 12:04 pm

      Uhmm, ser godt ud :-) Det er i den grad ved at være suppe-vejr......Mange hilsnerBirthe

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen