Ingredienser
- 3 rød peber
- 1 dl soltørrede tomater
- 1 dl mandler
- 2 fed hvidløg
- 3 dl vand
- 1 dl græsk yoghurt 10%
- 1 terning grøntsagsboullion
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk sukker
- 2 spsk paprika
- 1 tsk stødt chili
- 1 tsk citronsaft
- Salt
- Peber
- Persille
- Græsk yoghurt
- Godt brød
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Kom de 3 pebre i et fad og bag dem i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min (indtil de er mørke).
- Kom dem i en frysepose, luk og lad dem køle lidt af i 10 min. Skræl derefter skindet af frugterne.
- Kødet deles let og kommes i en gryde, med soltørrede tomater, mandler, hvidløg og vand.
- Med en stavblender blendes det hele til en jævn masse.
- Tænd for gryden og tilsæt bouillon og olivenolie. Varm suppen igennem.
- Krydr med sukker, paprika, chili, citron, salt og peber.
- Lige inden servering tilsættes græsk yoghurt og suppen blendes igennem, til den er helt jævn.
- Juster evt. konsistensen med mere vand.
- Server med en skefuld yoghurt, en håndfuld persille og friskbagt brød.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Loui
Ja, suppe er altid lykken :)og iaften står den på endnu en.
God dag til dig også:)
Det-lille-koekken
Det ser lækkert ud, her midt i den kolde tid
:-)
God dag..