Cremet bønnedip med sprøde brødchips
-
1 dåse hvide bønner
-
1 fed hvidløg
-
2 spsk citronsaft
-
½ håndfuld hakket persille
-
3 spsk græsk yoghurt 10%
-
½ dl olivenolie
-
Salt
-
Peber
-
1-2 fladbrød
-
salt
-
peber
-
oregano
Dræn bønnerne for væde og skyl dem grundigt.Kom dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser undtagen den græske yoghurt. Blend det hele til en cremet masse og tilsæt olivenolie til dippen har den rette konsistens. ´
Lige inden servering røres græsk yogurt i og dippen toppes med hakket persille og nogle dryp olivenolie.
Fladbrødene pensles med olivenolie på begge sider od drysses med salt, peber og oregano. De deles i 8 trekanter og kommes 5 min i ovnen ved 200 grader. De vendes og bages 5 min på den anden side, indtil de er gyldne og sprøde.
Serveres lune til dippen.
Loui
Tak, Det er også bar supper godt, kan varmt anbefales :)
Louise
Sabine
uhm, det ser lækkert ud. Det må jeg prøve en dag
Sabine
sabinesverden.blogspot.com