Jeg er vild med remoulade - og spiser gerne en rugbrød med kun det!
Det er nemt og hurtigt, at lave sin egen remoulade - eller med lidt snyd. For nej, jeg laver ikke selv mayo og pickles, når nu de kan fås i gode kvaliteter.
De glas er fast inventar i mit køleskab, for sådan en hjemmerørt remoulade smager bare rigtig godt. Og så er den perfekt til rugbrød med nystegte fiskefrikadeller, rødspætter, spegepølse eller svagheden herhjemme; pint, pandestegt torskerogn - lige fra dåsen.
_______________________________________________________________________
Hjemmelavet remoulade
4 pers.
-
4 spsk god mayo
-
3 spsk piccalilly - pickles (kan købes i de fleste store supermarkeder)
-
1 tsk groft salt
-
1,5 tsk sukker
-
1 tsk peber
-
evt. 1 tsk citronsaft
Rør mayo og pickles sammen. Smag til med salt, peber, sukker og citronsaft.
Kom remouladen i køleskabet og lad den trække i min. 30 min. inden servering.
Stella
Hej.
Du skriver 1.5 sukker. Vil bare lige sikre mig den rette mængde?. :-) Vh Stella
Louiogbearnaisen
Hej Stella,
Ja, det er 1.5 teske sukker. Jeg retter det i opskriften med det samme :-)
Steen
Bruger selv nøjagtig samme opskrift men har fundet ud af at den skal have en smule mejeri i form af lidt græsk yoghurt 10% Vh Steen
Louiogbearnaisen
Hej Steen,
Tak for din kommentar og input til opskriften.
Nu er der jo en del mayo i, men lidt græsk yoghurt kan jeg godt forstille mig giver en god og mere "rund" smag :-)
Hav en fortsat god dag.