• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Diverse

    Blomme crumble med vaniljecreme

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Om meget få timer har jeg weekend og endda helt uden planer! Det er dælme tiltrængt efter den her meget lange, meget kolde uge. Så mens sneen vælter ned, vil jeg starte weekenden med blommecurmble og kaffe.

    Crumble er ofte ret usundt og tidskrævende, da toppen består af mel, smør og sukker. Men den kan hurtig blive end smule nemmere og sundere - nemlig ved at smide nogle havregryn i. En endnu nemmere måde er, at bruge mysli/granola på toppen af lidt frugt.

    Jeg er ret vild med en varm eftermiddagssnack, så ofte bager jeg frugt i ovnen med krydderier, nødder eller topping. Ligesom her, hvor det var en håndfuld blommer, der havde set bedre dage.
    Har du ikke lige blommer, kan du bruge andet frugt. Især æble, pære eller bær.

    Jeg har faktisk helt glemt, at fortælle hvad jeg lavede sidste fredag! Der skete jo noget ret sejt, som ændrede min hverdag markant. Den gamle bil gav op her henover efteråret, så offentlig transport har været min rutine - en hård rutine, der sluger en masse spildtimer...

    I fredags blev buskortet skiftet ud med en splinterny bilnøgle ...og medfølgende ny bil (: Helt igennem fantastisk (:

    Min nye ven og jeg er blevet særdeles gode venner og med al den ekstra tid i hverdagen, kan det ikke blive ret meget bedre (:

    Blomme crumble med vaniljecreme
    1 pers.

     

    • 5 små blommer

    • 1 tsk honning

    • 3 spsk kanelgranola

    • 1 spsk smør

    • 3 spsk græsk yoghurt/skyr

    • 1 tsk vaniljesukker

    • Evt. 1 tsk citronsaft

     

    1. Halver blommerne og tag kernerne ud. Del de halve blommer endnu en gang.

    2. Kom blommer op en form og vend dem med honning.

    3. Bland kanelgranolaen med smør og fordel den ud over blommerne.

    4. Kom crumblen i ovnen og bag den ved 175 grader varmluft i ca. 15 min. Blommerne skal være møre og toppen sprød. Lad blommecrumblen køle af 5 min. inden servering.

    5. Rør yoghurt med vaniljesukker og lidt citronsaft. Kom en klat på creme på toppen af crumblen og spis straks.

     

     


    Mere sulten?

    • Kanel-swirl kage med kanelremonce
    • LAV DIT EGET FOTOSTUDIE PÅ BUDGET
      Sådan laver du et fotostudie med Knud
    • Sommersuppe med blomkål, dild og solskin
    • kakaobrød
      Cocoa Bread

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen