• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Dips og dyppelse

    Fed karrycreme med feta

    Af Louise | 6 Comments

    Kender du du det, når man har lavet sandwich til madpakken og den købte dressing er så tynd, at det løber ud over det hele? 
    Jojo, man kan sagtens bare smøre et tyndt lag på. Men altså vi ved vist godt allesammen, at når klokken slår frokosttid, så er smørelsen forsvundet og man sidder med en tør klapsammen.

    Da jeg havde et feta-rest liggende, så røg den i en omgang dressing og blev et hit. En dressing som er løbe-fri og smager skønt (;

    Sådan en sandwich er med på madpakken og så kan mandagen egentlig bare komme an. Med forår og solskin (:

    🍴 Opskrift

    Karrycreme med feta

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid5 minutter minutter
    Samlet tid5 minutter minutter

    Ingredienser

    • 1 spsk god mayo
    • 3 spsk god feta
    • 3 spsk yoghurt neutral
    • 1 spsk karry
    • friskkværnet peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bland mayo, feta og yoghurt sammen med en gaffel, så du får en nogenlunde ensartet creme.
    • Tilsæt karry lidt efter lidt og smag til
    • Krydr med peber og lad karrycreme trække min. 30 minutter i køleskabet
    • Smag den til og spis!

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • grøn hummus
      Hummus med avocado
    • tzatziki - hjemmelavet tzatziki
      Tzatziki
    • karamelsauce - opskrift på saltet karame
      Karamelsauce
    • rød pesto - opskrift på pesto med peberfrugt
      Rød pesto med peberfrugt, nødder og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Camillajep

      oktober 04, 2017 at 10:10 am

      Karryen kan røres op med en lille smule kogende vand, cirka samme effekt som brænde af på panden og ikke spor besværligt. Skøn creme.

      Svar
      • Loui

        november 27, 2017 at 11:35 am

        Hej Camilla,

        Tak for dit tip til opskriften - det må jeg prøve af næste gang :-)

        Ha en fortsat dejlig dag.

    2. Michael Rommedahl

      oktober 27, 2013 at 5:48 pm

      Hej Loui og Bearnaisen...
      Har Du ikke overvejet at brænde karryen af på en tør pande før den blandes i dressingen...??? Det gir en fuldstændig forrygende anderledes smag....

      ps: Læser Din blog me stor fornøjelse... super...
      mvh Michael

      Svar
      • Loui

        oktober 27, 2013 at 6:22 pm

        Hej Michael

        Ja, er klar over det giver en bedre smag, men for mig er det bare besværligt ;)
        Tusinde tak :)

    3. Ida Klausen

      marts 05, 2013 at 1:39 pm

      Mmm... hvor lækkert.. og elsker bare feta... super god idé

      Svar
      • Loui

        marts 06, 2013 at 10:56 am

        Hej Ida

        Tak :) Ja, feta forsvinder også, som dug for solen er hjemme - det smager jo fantastisk :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen