Kender du du det, når man har lavet sandwich til madpakken og den købte dressing er så tynd, at det løber ud over det hele?
Jojo, man kan sagtens bare smøre et tyndt lag på. Men altså vi ved vist godt allesammen, at når klokken slår frokosttid, så er smørelsen forsvundet og man sidder med en tør klapsammen.
Da jeg havde et feta-rest liggende, så røg den i en omgang dressing og blev et hit. En dressing som er løbe-fri og smager skønt (;
Sådan en sandwich er med på madpakken og så kan mandagen egentlig bare komme an. Med forår og solskin (:
Ingredienser
- 1 spsk god mayo
- 3 spsk god feta
- 3 spsk yoghurt neutral
- 1 spsk karry
- friskkværnet peber
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Bland mayo, feta og yoghurt sammen med en gaffel, så du får en nogenlunde ensartet creme.
- Tilsæt karry lidt efter lidt og smag til
- Krydr med peber og lad karrycreme trække min. 30 minutter i køleskabet
- Smag den til og spis!
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Camillajep
Karryen kan røres op med en lille smule kogende vand, cirka samme effekt som brænde af på panden og ikke spor besværligt. Skøn creme.
Loui
Hej Camilla,
Tak for dit tip til opskriften - det må jeg prøve af næste gang :-)
Ha en fortsat dejlig dag.
Michael Rommedahl
Hej Loui og Bearnaisen...
Har Du ikke overvejet at brænde karryen af på en tør pande før den blandes i dressingen...??? Det gir en fuldstændig forrygende anderledes smag....
ps: Læser Din blog me stor fornøjelse... super...
mvh Michael
Loui
Hej Michael
Ja, er klar over det giver en bedre smag, men for mig er det bare besværligt ;)
Tusinde tak :)
Ida Klausen
Mmm... hvor lækkert.. og elsker bare feta... super god idé
Loui
Hej Ida
Tak :) Ja, feta forsvinder også, som dug for solen er hjemme - det smager jo fantastisk :)