• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Dips og dyppelse

    Grov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalat

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Jeg er bestemt ikke en af dem, som længes efter hverdagen når en ferie slutter. Selv her efter 2 måneders ferie har jeg det nu meget godt. Kedsomhed er ikke en af mine laster, snarere omvendt.
    Dog sker der noget, når jeg kan se enden på en ferie! Min krop går simpelthen i dvale, for nu skal jeg bare skynde mig at heeeelt af inden ferien slutter! På ingen måde smart. Eller virkningsfuldt.

    Med de 30 procent lavere aktivitetsniveau er Svesken og jeg hoppet på de nye sundhedstrends.
    Jeg har brugt 3 dage på at spise min aller-yndlings-ret, når det skal være nemt: æggekage med bacon. Aka. slå kolesteroltallet ihjel.
    Sveske derimod er helt fremme på beatet. Hun gnasker løs på fremtidens hit, insekter - i raw-form. De 7 plager er nemlig tilbage, i den her uge er det stankelben, vi er blevet invaderet af. Godt man har sin egen miljøvenlige insektgift  - Altid med en ben eller 2 hængende ud af mundvigen (;

    Well, så fik jeg også ødelagt al appetit, så lad os hoppe på min menu de næste 3 dage; Nystegte rødspætter med picklessauce og gulerødder. Så kan nymodens sundhedstrends kan godt pakke sammen  - det her er klassisk mad i bedste forstand.
    Jeg vil ikke komme med en opskrift på stegte rødspætter eller for den sags skyld gulerodssalat. Ganske enkelt fordi jeg ikke har nogen - det er bare lige ud af landevejen. Tror jeg da.

    Men picklessauce, den er vigtig. Jeg laver altid remoulade selv. Den her gang havde jeg dog en hel del rester i køleskabet, så remouen blev spicet op til en lækker grov picklessauce. Orrk, jeg kunne spise den - ligesom jeg spiser remoulade - helt alene på rugbrød.

    Og så er jeg møg nysgerrig. Mens jeg stegte de her rødspætter igår aftens, spekulerede jeg over hvor mange måder, der er at lave "klassiske fiskefileter" på. Det virker som lige ud af landevejen, men det er det jo ikke.
    Jeg gør det på en helt bestemt måde og kunne ikke drømme om, at bruge andre fladfisk end rødspætter, udskifte min rasp-panering eller stege dem i smør.

    Så hvad med jer?

    Hvordan er jeres "klassiske fiskefilet"? Hvordan laver i den? Og hvordan serverer i den? 

    Grov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalat

    Grov picklessauce m. nystegte rødspætter og gulerodssalat
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 dl Piccalilly pickles pure
    • 1 dl cremefraice 18%
    • ½ dl mayo
    • 1 æble i små tern
    • 5-6 små cornichoner, i små tern
    • 2-3 spsk små kapers, finthakket
    • 1 forårsløg, finthakket
    • 2 spsk purløg, finthakket
    • 2 spsk persille, finthakket
    • 3 spsk citronsaft
    • ½ tsk sukker
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør cremefraice, mayo og pickles sammen.
    • Tilsæt de øverige ingredienser og rør det hele sammen.
    • Smag til.
    • Lad picklessaucen trække 30 minutter inden servering.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • grøn hummus
      Hummus med avocado
    • tzatziki - hjemmelavet tzatziki
      Tzatziki
    • karamelsauce - opskrift på saltet karame
      Karamelsauce
    • rød pesto - opskrift på pesto med peberfrugt
      Rød pesto med peberfrugt, nødder og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Kit // A + K = ♥

      august 22, 2013 at 1:21 pm

      Jeg laver aldrig fiskefiletter - men når jeg spiser dem til julefrokost er det med rejer, citron, løg og mayo på (:

      Svar
    2. Sine

      august 22, 2013 at 11:29 am

      Øjjj det ku' jeg godt spise lige nu!! :D

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen