• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Dips og dyppelse

    Radise-dip

    Af Louise | 3 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    radise dipHar du også stået med et bundt radiser i hånden og spekuleret over hvad de egentlig duer til foruden pynt og pragt...eller dyp i saltkarret? Jeg har. For jeg elsker radiser og spiser kilovis henover sommeren. Stærke, sprøde, bitre. Jeg er simpelhen nødt til at få gang i nogle højbede, så jeg kan plyndre dem hele sommeren :)

    Anyway, jeg har flere gange lavet den her dip og fuldstændig glemt at smide den på bloggen. Måske fordi det ikke rigtig kan kaldes en opskrift, men mere et tip til dip. (Høhø...)

    Det kan virke lidt mod madlavningens love, at smide stærke radiser sammen med stærk sennep. Men de er skam de fineste venner. Jeg brugte faktisk også en sennep med peberrod...bare lige for at gå linen helt ud. Og det kan klart anbefales, hvis du har sådan et glas i køleren.

    Dippen? Prøv at blande den med kolde, nye kartofler og få den lækreste kartoffelsalat. Spis den som spread på ristet rugbrød, i en salat, til grillkødet eller bare som den er. Haps!

    radise dipJeg har smurt mig en sandwich med dippen og et par skiver pålæg. Dagen står nemlig på endnu en tur til det københavnske, hvor Fødevareagenda 2014 løber af stablen. Jeg ser frem til et arrangement, hvor min indre fødevarenørd og madkommunikationsafhængighed rigtig kan suge til sig en hel dag - og få en masse med hjem til tankerne :)

    Hav en fabelagtig sommerdag i varmen :)

    radise dip

    Radise-dip med sennep

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid5 minutter minutter

    Ingredienser

    • 1 bundt radiser
    • 1 spsk grov sennep
    • 1 spsk alm. sennep
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 spsk vand
    • 3 spsk friskhakket persille
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skyl radiserne og snit dem i fine tern.
    • Pisk sennep, olivenolie, vand, salt og peber sammen.
    • Vend radiser, persille og dressingen sammen. Smag til.

    Noter

    Server til sommerens snack, som spread på rugbrød eller vend med kolde kartofler til en salat.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    radise dip

    Mere sulten?

    • grøn hummus
      Hummus med avocado
    • tzatziki - hjemmelavet tzatziki
      Tzatziki
    • karamelsauce - opskrift på saltet karame
      Karamelsauce
    • rød pesto - opskrift på pesto med peberfrugt
      Rød pesto med peberfrugt, nødder og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Sysleren

      juni 04, 2014 at 3:12 pm

      Her forsvinder radiserne med lynets hast, så kun toppene er tilbage. De er dog også helt geniale til en lækker grøn dip lavet med skyr, citronsaft mm. Så kan man dippe sin radise og andre grøntsager.

      Svar
    2. Maria

      maj 22, 2014 at 10:24 am

      Tak for tip til dip!

      Den skal så meget prøves, jeg elsker nemlig også radiser! Og jeg havde helt glemt at det jo er g.e.n.i.a.l.t. At dyppe dem i salt - så tak for det tip også!
      Og god tur til Kbh - du skulle da ha sagt til, så kunne vi ha nuppet et kaffe eller en radise dip sammen (;

      Kh Maria

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        maj 22, 2014 at 10:38 am

        Radiser er det bedste :D

        Jamen for dævlen - det skal vi da helt sikkert næste gang jeg er på de kanter !! :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen