Den næste tid har jeg skiftet fast føde ud med kolde sommerdrikke på bloggen. Lidt en teaser på postkortene, som i skrivende stund bliver trykket og spyttet ud for, forhåbentlig, snart at lande i min postkasse. Ja, jeg overvejede da et kort sekund (...halv dag) at investere i en printermaskine, da leveringstid er dødens pølse. Der er bare det, at sådanne printere muligvis er billige i indkøb, men smider om sig med farver og dyrt papir. Så før jeg finder en pusher i det, så outsourcer jeg postkortene. Og venter.
Ventetiden skal udfyldes med det bedste. Min iskaffe blev igår opgraderet med et scoop chokoladeis. Det var vel lørdag og desserttid. Derudover havde kæresten indtaget mit køkken (yrk!) i pludselig anfald af kokkefeber. Well, det sker indimellem og så skal der bages og kokkeres til den store guldmedalje. Det er alt eller intet! Så mens jeg sippede iskaffe på sidelinjen og svedte i litervis. Efter 2 timer i Bilka efter indkøb...! Ja, så voksede bunken af opvask i takt med macarons med lakrids, hjemmelavet fugdes og lakridspandekager kom til live. For ikke at tale om aftensmaden, som stod på hjemmelavet pasta og tomat/vodkasauce med crumbletopping. Med iskold hvidvin on the side.
Feberen forsætter idag, for mens jeg planlægger at skulle drikke endnu en kold agurkedrik, så drøner ovnen derudaf. Der både blevet spurgt efter mine muffins- (!) og browniesforme. Chokoladeskabet er plyndret og jeg har hørt rygter om en grill, der også skal startes til noget "smoky". Skal vist snart lige ud og lure lidt...
Nuvel, agurkecooler. Sådan en sag er ret populær i USA. Eller den er i hvert fald at finde på en hel del amerikanske blogs, hvor den flotter sig. Man kunne egentlig bare proppe agurk og ingefær i dansk vand. Med den her sirup hæver niveauet en smule. Og så er den perfekt til G&T på en lun sommeraften ;)
Ingredienser
- 1 agurk
- 2 cm ingefær
- 5 dl vand
- 4 dl sukker
Servering
- Dansk vand
- Isterninger
- Agurkestrimler
Sådan gør du
- Skær agurk og ingefær i skiver.
- Kom vand og sukker i en gryde og kog det op indtil sukkeret er opløst.
- Hæld siruppen over agurk og ingefær og lad det trække i 2 timer.
- Sigt agurk og ingefær fra og hæld siruppen på en ren flaske.
Servering
- Bland et par spiseskefulde sirup med danskvand.
- Fyld og med isterninger og et par strimler agurkestrimler.
- Server straks.
Ann
Kære Louise.
HJÆLP! Jeg skal i gang med at lave siruppen i eftermiddag. Den skal bruges til en fest i morgen.
Hvor meget sirup bliver der ca. ud af denne opskrift? Eller hvor mange drinks kan der ca. blive til?
Jeg skal lige have regnet ud, om opskriften skal to- eller tredobles... :)
På forhånd TAK!
Kardemommefrøen
Lyder spændende og forfriskende til varme sommerdage.
Lena
Loui&bearnaisen
Så lækkert, når varmen når uanede højder :)
Bonnie
I can't wait for my cucumbers to ripen so I can try this. It looks grand!