Pink salat med rødbede/rødkål og hytteost
Glædelig 23. december! Klar til morgendagens strabadser? Måske mangler du lige det friske pust til julemaden, du ved, sådan lidt grønt knas og en sjat vitaminer? Well, jeg har 10 styk tilbehør af den slags på lager. Salater. Rødkål, rosenkål, rødbeder. Det hele duer til julegåsen. Tofu-anden eller flæske-fætteren. Hvad der nu end lander på dit julebord af gode sager.
Her står den på juleand og flæskesteg. Nærmere bestemt i Hamburg, hvor jeg allerede er landet og har spist mig gennem den første portion godter på julemarked i går. Ingen klager herfra; min plan om tidlig juleferie var genial ;)
Og i selskab med ekstra madglad familie, så klarer jeg den liiige et par dage endnu.
Jeg skal trilles hjem...
Forresten så beklager jeg indlægget fra sidste uge med tips til julegaver, hvor linksene ikke virkede - skal vi ikke bare smide skylden over på julenissen? Det var i hvert fald ikke mig, som havde lavet en skrivefejl i samtlige links og ikke tjekket dem igennem en ekstra gang...!
Næ, ham julenissen er tarvelig. Vi skal lige have en alvorsnak her efter jul.
Men nu er der klejner, glühwein og en brændeovn som skal passes. Julen er hård her i det tyske ;)
Hav en mægtig rar 23. december og spis nu rigeligt :)
Sprød rosenkålssalat med bacon, parmesan og appelsindressing
Bagte rødbeder med granatæble og saltede mandler
Rødkålssalat med granatæble, figner og æbledressing
Rosenkålsalat med æble og peberrrod
Appelsinsalat med grape og valnødder
Salat med æbler, figner og karameliserede valnødder
Lilla spidskålsalat med ribssaft og ribs
Skriv en kommentar