• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » 10 opskrifter med..

    Pandekagedag - 7 søde og salte opskrifter

    Af Louise | 5 Comments

    pandekager med æble - opskrift på tykke pandekager

    Pandekager med yoghurt og æble

    Glædelig pandekagedag! Hvilken herlig tradition - næsten ligeså fin som fastelavn, men også kun næsten.
    Jeg håber du fik spist rigeligt med fastelavnsboller her i weekenden. Jeg regner med, at jeg også napper næste weekend med, bare lige for at få sulten efter fastelavnsboller helt styret. Den er ret heftig. 

    Indtil da kan vi jo passende hoppe på en stak pandekager. Jep, hård tjans. Fastelavnsboller, pandekager.. Traditionerne er hårde på den her tid af året.

    Det er ikke ret mange udgaver af pandekager som findes på bloggen, for ligesom med vaflerne er jeg ret konservativ; allerhelst de klassiske med syltetøj eller is. Okay, flødeskum duer også.

    Dog har ricotta-versionen, især dem med laks, sneget sig ind på mig. Sådan en bunke kunne fint gå som tirsdags aftensmad, slet ingen klager herfra hvis det var tilfældet :)

    Mmm, og lige et par tykke banditter med æble og yoghurt til eftermiddagskaffen.

    Arhmen, det er et farligt indlæg, det her. Især når jeg har en bunke opgaver, som pænt venter efter en weekend, der bare er gået med sjov og ballade. Der er feriebarn på besøg og det er en frisk firbenet en af slagsen. Teenager.
    Jeg tror vist godt, der kan blive plads til en pandekage - energiniveauet er i al fald blevet fordoblet. Et par gange.

    Mel. Æg. Sukker. Mælk. Smør.

    Ej, hvor er det stridt, når alle ingredienser til en stak pandekager råber ude fra køkkenet!

    Skal..

    Skal ikke.. 

    Skal..

    Der er svære overvejelser henover formiddagens arbejde med det nye upcomming kursus i madfotografering.

     

    pandekagedag - opskrift på pandekager (1)

    Pandekagelagkage med jordbær og flødeskum

    pandekagedag - opskrift på pandekager (1)

    Klassiske pandekager 

    pandekagedag - opskrift på pandekager (1)

    Ricotta/spinat pandekager med laks

    pandekagedag - opskrift på pandekager (1)

    Ricotta-pandekager med kardemomme, chokolade og valnødder

    pandekagedag - opskrift på pandekager (1)

    Ricotta-pandekager med pink skyr

    rösti - kartoffelpandekager - hashbrowns

    Kartoffelpandekager

    Mere sulten?

    • Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
      5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter
    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      10 opskrifter med laks til aftensmad
    • Julekrans - kager til jul
      5 kager til jul
    • Foccacia brød med tomat og rosmarin - opskrift på italiensk madbrød
      10 flutes og brød til grillmad

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Line

      februar 17, 2015 at 8:41 pm

      Sikke nogle delikate billeder!!
      Man får jo helt lyst til at lave pandekager her til aften!!!
      Mums!!!

      Svar
    2. Marina

      februar 17, 2015 at 4:50 pm

      Pandekagedagen er faktisk en del af fastelavnsfestlighederne og ligger derfor altid på tirsdag efter fastelavnssøndag, så der er ingen konkurence mellem de to.

      Toplækre billeder. Jeg bliver helt sulten igen også selvom jeg faktisk lige har stået og lavet fyldte madpandekager til mine unger. Tirsdag er nemlig en af de der dage hvor ingen er hjemme samtidigt, men der er pandekager faktisk supersmart for det er lige til at tage sin egen portion og varme den op efterhånden som man kommer hjem.

      God appetit med de mexikanske (som også lyder lækkert).

      Svar
    3. Christina

      februar 17, 2015 at 4:29 pm

      Har også været i gang med pandekagebagningen. Denne gang dog den søde af slagsen, nemlig fluffy amerikanske pandekager. Havde ikke lige overvejet, at man kan spise tykke pandekager med laks, før jeg så dit indlæg, men det skal jeg vist have afprøvet en dag. Det lyder lækkert :)

      Svar
    4. Christine

      februar 17, 2015 at 1:46 pm

      Jeg kan anbefale at røre en spiseskefuld fynsk rygeost / røgeost i creme fraichen, hvis man laver pandekagerne med laks. Det er en acquired taste, hvis man ikke lige er vokset op på Fyn, men top lækkert!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        februar 17, 2015 at 3:29 pm

        Tak for lækkert tip, Christine - Eeeelsker rygeost :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen