• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Foodstyling

    21 foodstylingtips, du må tyvstjæle

    Af Louise | 1 Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    21 foodstylingtips

     

    Januar, den skal næsten have et tema på sig. Så jeg var ude i en “sund januar”, meeen der var kun en misfornøjet rynken på næsen, som sprællede over det.

    Så var det “tøm køkkenskabene januar”, fordi mine egentlig trænger. De blev åbnet - og lukket hurtig som en ninja igen.

    “Bage januar” var også lige oppe og vende, men det er nu mere et efterårsprojekt.

    Så. Bum. Bum.

    Vi gør noget andet.

    Jeg kalder temaet: “krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”

    Yup. Januar er dedikeret til madfotografering og vi fejrer 2021 med #21foodstylingtips ovre på Instagram.

    Det betyder tips, tricks, analyser og et hav af madbilleder.

    Et af dem er den her:

    En super simpel metode fra foodstyling-værktøjstøjskassen.

    Så du nemt kan sparke endnu mere liv ind dine madbilleder.

    Har du oplevet det her:

    Dit madbillede føles fladt, kedeligt eller usammenhængende?

    • Du rykker lidt rundt på maden.
    • Lægger kniven på den anden side.
    • Prøver 'oppefra'-vinklen.

    Men der er kun en misfornøjet rynken på næsen, som spræller.

    Madbilledet mangler noget.

    Prøv det her:

    Hiv tekstur ind.

    Tekstur og stuktur kan skabe dybde og interesse i et billede. Og få billedet til at føles ”helt”.

    Se bare på den her flade galette med asparges:

    Billede

    Det er præcis, den metode, som er brugt her:

    • Baggrund med ru overflade
    • Metalbakke
    • Madpapir
    • Stof fra servietten
    • Træskaft på kniv
    • og feldsalat på toppen.

    Alt sammen noget, som spiffer billedet op og giver dybde. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på i madbilleder.

    Prøv tekstur-metoden af :-)

    Baggrunde, papir, stof, metal, træ, keramik, props, toppings.

    Bland dem og skab liv i dit madbillede.

    hotdogs

    Det her er bare ét

    - ud af de 21 brugbare tips, du må tyvstjæle og bruge i dine madbilleder.

    Vi fortsætter festen ovre på Instagram

     

     

    Mere sulten?

    • Kunstigt lys i fotografering
      Online kursus: Kunstigt lys
    • Baggrund med beton look
      Mal en fotobaggrund til madbilleder med beton look (+ video)
    • Baggrunde til madbilleder
    • 7 tips til flotte madbilleder - tips til madfotografering
      7 tips og tricks til flotte madbilleder

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. VenterPaaVinBlog

      januar 18, 2021 at 2:46 pm

      Jeg er en sjuskedorthe, når det kommer til madbilleder, men de få gange jeg tager mig sammen til at rykke bare et bette kun på sagerne eller vinklen, kan jeg godt se, det altså gør en stor forskel :D

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen