Januar, den skal næsten have et tema på sig. Så jeg var ude i en “sund januar”, meeen der var kun en misfornøjet rynken på næsen, som sprællede over det.
Så var det “tøm køkkenskabene januar”, fordi mine egentlig trænger. De blev åbnet - og lukket hurtig som en ninja igen.
“Bage januar” var også lige oppe og vende, men det er nu mere et efterårsprojekt.
Så. Bum. Bum.
Vi gør noget andet.
Jeg kalder temaet: “krudt-op-for-madbillederne-januar-og-gør-klar-til-at-lægge-2021-feedet-ned-med-bragende-gode-madbilleder”
Yup. Januar er dedikeret til madfotografering og vi fejrer 2021 med #21foodstylingtips ovre på Instagram.
Det betyder tips, tricks, analyser og et hav af madbilleder.
Et af dem er den her:
En super simpel metode fra foodstyling-værktøjstøjskassen.
Så du nemt kan sparke endnu mere liv ind dine madbilleder.
Har du oplevet det her:
Dit madbillede føles fladt, kedeligt eller usammenhængende?
- Du rykker lidt rundt på maden.
- Lægger kniven på den anden side.
- Prøver 'oppefra'-vinklen.
Men der er kun en misfornøjet rynken på næsen, som spræller.
Madbilledet mangler noget.
Prøv det her:
Hiv tekstur ind.
Tekstur og stuktur kan skabe dybde og interesse i et billede. Og få billedet til at føles ”helt”.
Se bare på den her flade galette med asparges:
Det er præcis, den metode, som er brugt her:
- Baggrund med ru overflade
- Metalbakke
- Madpapir
- Stof fra servietten
- Træskaft på kniv
- og feldsalat på toppen.
Alt sammen noget, som spiffer billedet op og giver dybde. Du ved, det du ikke lige kan sætte fingeren på i madbilleder.
Prøv tekstur-metoden af :-)
Baggrunde, papir, stof, metal, træ, keramik, props, toppings.
Bland dem og skab liv i dit madbillede.
Det her er bare ét
- ud af de 21 brugbare tips, du må tyvstjæle og bruge i dine madbilleder.
Vi fortsætter festen ovre på Instagram
VenterPaaVinBlog
Jeg er en sjuskedorthe, når det kommer til madbilleder, men de få gange jeg tager mig sammen til at rykke bare et bette kun på sagerne eller vinklen, kan jeg godt se, det altså gør en stor forskel :D