Endelig er der kommet lidt forår til grøntsagsafdelingerne. Selvfølgelig importeret, men alligevel - jeg får lyst til at springe ud i salater.
Salaten her faldt jeg over i magasinet "Fit Living". Oprindelig er den lavet med grønne linser, men jeg er ret glad for kerner. De holder godt på marinaden og de var i mit skab. Endnu en fødevare jeg får fra det tyske, da de er nemmere og billigere end dem, som du kan være heldig at finde herhjemme.
Ellers har jeg tilføjet lidt ingredienser til salaten, som var på lager i køleskabet.
Hvis du ikke er vant til estragon, andet end i bearnaisesauce, så vær lidt varsom med mængden. Jeg elsker smagen, men den er altså ret speciel og kraftig.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Jeg gemte resterne til næste dags frokost, hvor den var ligeså lækker.
Ingredienser
- 1 dl hvedekerner
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk balsamico
- 1 tsk tørret estragon
- 2 spsk hakket persille
- Saft af ½ lime
- Salt
- Peber
- 3 håndfulde babyspinatblade
- 150 g afdryppede semidried tomater
- 3 snittede forårsløg
- 50 g ærter
- 2 stk kyllingbryst, gerne godt krydret
Sådan gør du
- Kog hvedekerner efter anvisningen på pakken. Lad dem køle lidt af. Bland kernerne med olivenolie, balsamico, limesaft, estragon, persille, salt og peber.
- Babyspinaten blandes med tomater, ærter og forårsløg. Vend hvedekernerne i salaten.
Skriv en kommentar