Nem og lækker kartoffelsalat med syltede rødløg og bacon, som er perfekt tilbehør til aftensmad eller grill. Få opskrift på den geniale kartoffelsalat her
Når du har været på den klassiske kartoffelsalat med cremefraiche og rigelig mayo.
Den lune kartoffelsalat med sennepsdressing og måske en omgang asparges.
Så.
Nap den her sag.
Kartoffelsalat med rødløg, bacon og krydret dressing.
Den er perfekt tilbehør til både aftensmad eller grillmiddagen, hvor den passer til det meste, du kaster på grillen.
Men inden, du kaster dig ud i herligheden, så lad os se på kartoffelsalat med syltede rødløg og bacon:
Spørgsmål til Kartoffelsalat med bacon
Næ. Men det giver et super lækkert pift til kartoffelsalaten
Ja da. Har de ikke lige den på lager i supermarkedet, så hiv en pose babyspinat eller den bitre rucola med i stedet. De dur også perfekt.
Et drys fetaost eller revet parmesan, hvis du er på oste-holdet, smager fantastisk heri.
Den her er kold, men er du til en lun kartoffelsalat, så er den også perfekt til det.
Lad kartoflerne afkøle til de er lune, bland med de ligeledes lune rødløg, bacon og dressingen. Lige inden servering - det er her, du vender med persille, babyspinaten eller rucola, så den stadig er helt sprød og frisk.
Selvfølgelig, du napper bare dine favoritter og bruger i salaten. Og det samme, hvis du lige har en omgang hjemmelavede rødløg stående i køleskabet, så bruger du blot dem.
Jeps, men vent med at tilsætte persille og eventuelt også bacon, hvis du er til den helt sprøde udgave i din kartoffelsalat.
Uh ja, tjek dem her ud:
Flere opskrifter på kartoffelsalat
Kartoffelsalat med rødløg og bacon
Ingredienser
Rødløg
- 1 stort rødløg
- 2 spsk olie
- 2 tsk sukker
- 3 spsk æbleeddike
- Salt/peber
Kartoffelsalat
- 200 g bacon i skiver
- 1 kg små kartofler, kogte og afkølede
- 1 dl bredbladet persille
Dressing
- 8 spsk olivenolie
- 5 spsk æbleeddike
- 1 tsk spidskommen
- ¼ tsk chili eller chiliflager
- Salt/peber
Sådan gør du
Rødløg
- Skær rødløg i tynde skiver.
- Kom olie på en pande, varm den op, tilsæt rødløg og svits i ca. 30 sekunder.
- Tilsæt sukker, æbleeddike, salt og peber og skru ned til svag varme.
- Lad rødløgene simre i ca. 10 minutter til de er bløde - de skal ikke tage farve.
- Tag dem af panden og lad dem afkøle.
Kartoffelsalat
- Steg baconen sprød på en panden og kom skiverne på fedtsugende papir. Bræk baconskiverne i grove stykker.
- Halver de kolde, kogte kartofler og kom dem i en stor skål. Tilsæt bacon, rødløg og frisk bredbladet persille.
Dressing
- Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og smag til.
- Vend dressingen i kartoffelsalaten og server.
Skriv en kommentar