Der er altid rester af rodfrugter, så på hjemmesiden "sæson for god smag", fandt jeg den her råkost, så knoldsellerien kunne blive udryddet.
Oprindeligt er den uden bønner, men for mere mæthed tilsatte jeg disse. Hurtig og nem råkost, der gør den tunge knoldselleri let og frisk.
Ingredienser
- ¼ knoldselleri
- 1 dl cremefraiche
- 1 tsk honning
- 1 tsk citronsaft
- salt
- peber
- ½ hakket lille fed hvidløg
- 2 spsk hakket persille
- ¼ dl kidney bønner, kan udelades
- 20 g ristede nødder
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Vend cremefraiche med citron, honning, hvidløg, salt og peber. Riv sellerien groft og pres den fri af væde. Kom den i dressingen og lad det trække min 30. min. Bland inden servering persille i.
- Serveres med bønner og ristede nødder, til evt. et stykke kylling.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Skriv en kommentar