• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Flerkornsboller

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     

    "Med de her boller er det tid til at rydde ud i skabet med mel og gryn, for der skal bruges lidt af hvert. Bollerne er oprindeligt fra et magasin, der kom engang i julemåneden. Her var de bagt i urtepotter med krydderier. Men da jeg stod uden urtepotter og relevante krydderier, en søndag, blev de helt straight. Og sådan er de blevet bagt siden hen."

    Flerkornsboller
    12 stk

    2,5 dl mælk
    2,5 dl vand
    50 g gær
    ½ dl olie
    1 tsk. Salt
    1 spsk. Sirup
    1 dl havregryn
    1 dl hvedeklid
    1,5 dl rugmel
    ½ dl hørfrø
    1 dl grahamsmel
    Ca. 8 dl hvedemel

    Lun mælk og vand og opløs gæren i væsken. Pas på væksen ikke er for varm.Kom alle ingredienser i, undtagen de sidste 2 dl hvedemel. Ælt dejen og tilsæt resten af melet lidt efter lidt. Lad dejen hæve 1 time tildækket. Form dejen til 12 boller og lad dem efterhæve tildækket 20 min. Pensl med sammenpisket æg og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.

     

     

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen