• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller » Madpakkebrød

    Pestosnegle

    Af Louise | 4 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    De lækreste pestosnegle, som er saftige og perfekte til madpakken. Find opskrift de bedste på pizzasnegle med grøn eller rød pesto, skinke og ost her.

    Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
    Jump to:
    • Fyld i pestosnegle
    • Butterdejssnegle med pesto
    • Lav pestosnurrer
    • Ofte stillede spørgsmål til pestosnegle
    • Flere brødopskrifter til madpakken
    • Pestosnegle

    Pestosnegle - eller skal vi være helt ærlige her, så er det jo egentlig blot klassiske pizzasnegle lavet med pesto og skinke.

    Og de dur!

    Både om du bruger en hjemmelavet pesto eller bruger en købt pesto. Ligeledes med skinken. Den kan både udelades eller varieres alt efter om, du var i det spanske i sommerferien og hev en kølle med hjem. Eller napper den autentiske serranoskinke på Nettos hylder.

    Fyld i den bløde dej, rul sammen og så er madpakken klaret - til både børn, voksne og dig, der måske først gnæggende er spankuleret på sommerferie nu.

    Måske med kameraet over skuldren og mit fotokursus i ørene.

    Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto

    Fyld i pestosnegle

    Pesto: Jeg har brugt en grøn købe pesto, men de smager også skønt med en hjemmelavet grøn grøn pesto eller en rød pesto. Brug gerne en pesto, som er tyk/grov, så dine pestosnegle får rigeligt med fyld og smag.

    Skinke: I de her er der serranoskinke og i stedet for at skære det i strimler, så har jeg blot lagt hele stykker i sneglene, så skiverne bliver viklet med rundt. Du kan også bruge en lækker parmaskinke, almindelig skinke eller fx. kylling.

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Ost: Da pestoen har ret godt med smag hoppede jeg på den klassiske revet mozzarella i de her pestosnegle. Er du til en ost med mere smag, så brug dem. Parmesan smager også ret lækkert i de her snegle, da det passer perfekt sammen med pestoen.

    Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto

    Butterdejssnegle med pesto

    Skal du bruge pestosnegle til snacks eller en lækker brunch, så udskift dejen med en rulle købt butterdej. Det giver endnu sprødere snegle, som smager skønt til et godt glas vin.

    Du kan finde opskrift på Butterdejssnack med pesto og ost her.

    Lav pestosnurrer

    Pestosnegle er super nemme at lave, men er du ude i en pestosnurrer, så kan du sagtens bruge den her opskrift til at lave pestosnurrer.

    Sådan laver du pestosnurrer:

    Følg opskriften til pkt. 3 og i stedet for at rulle dejen ud, så laver du snurrer. Efterhæv dem som beskrevet og bag - er dine pestosnurrer meget store, så giv dem lidt længere.

    BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu

    Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto

    Ofte stillede spørgsmål til pestosnegle

    Kan de bages med tørgær?

    Jeps, det kan du godt. Du kan læse min guide til at bage med tørgær her.

    Kan mælk udskiftes med vand?

    Det kan du godt, men du vil få en dej, som er knap så blød.

    Kan jeg lave grove pestosnegle?

    Ja da - det vil være super godt til madpakken og give endnu mere mæthed. Udskift 75-100 g af hvedemelet med groft mel - fx. rugmel, fuldkornshvedemel eller hvid hvede, som er genialt, da det er en grov mel, som giver saftigt brød

    Kan de fryses?

    Yes, du kan fint fryse de her pizzasnegle med pesto i op til 3 måneder.

    Ekstra tip?

    Jeps, prøv at udskifte hvedemel med pizzamel for super sprøde pestosnegle.

    Flere brødopskrifter til madpakken

    • Pølsehorn
    • Pizzasnurrer
    • Pizza Twister
    • Rugboller

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto

    Pestosnegle

    Pestosnegle
    De lækreste, saftige pestosnegle fyldt med grøn eller rød pesto og ost. Lav en stor portion og frys ned, så er der pestosnegle til madpakken.
    Print Email Pin
    Forb. tid15 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Hævetid2 timer timer 25 minutter minutter
    Samlet tid2 timer timer 55 minutter minutter
    Antal: 18 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 25 g gær
    • 50 g smør
    • 1,75 dl mælk
    • 1 æg
    • 1 tsk salt
    • 350-400 g hvedemel
    • 0,5-1 dl grøn pesto
    • 6-8 skiver serranoskinke
    • 150 g revet ost
    • 1 æg til pensling
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Dej

    • Smuldr gær i en stor skål.
    • Smelt smørret og tilsæt den kolde mælk, så blandingen bliver lunken.
    • Kom smeltet smør/mælk i skålen med gær og opløs gær heri.
    • Tilsæt æg og rør det i.
    • Tilsæt salt og hvedemel og ælt dejen ca. 3 minutter på en røremaskine ved medium hastighed til den slipper skålens sider. Dejen skal være smidig, men ikke for klistret.
    • Dæk skålen til og lad dejen hæve 1,5-2 timer til dobbeltstørrelse.

    Pestosnegle

    • Kom dejen ud på et let meldrysset bord (dejen må ikke bliver for tør) og rul den til en rektangel.
    • Smør pesto ud i jævn lag på dejen og fordel skinkeskiver ovenpå. Drys med revet ost.
    • Rul dejen sammen til en pølse og skær 3 cm skiver ud.
    • Læg hver snegle på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
    • Lad pestosnegle hæve tildækket i ca. 25 minutter.
    • Pensl sneglene med sammenpisket æg.
    • Kom dem i ovnen og bag sneglene ved 225 grader (alm. ovn) i ca. 13-15 minutter til de er gyldne og bagte.
    • Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist.

    Noter

    Pestosnegle kan fryses. 
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister
    • Madmuffins - muffins til madpakke og frokost
      Madmuffins

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Helene

      april 20, 2024 at 7:49 pm

      Er punkt 4 i dejen en fejl? I ingredienslisten står der ikke æg foruden det til pensling. 😳

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        maj 23, 2024 at 11:02 am

        Hej Helene

        Hmm, det har du da ret i - det beklager jeg meget. Men dejen kan sagtens laves uden æg, hvis du ikke kom det i. Ingen problem.
        Jeg har rettet opskriften til - tak for at gøre opmærksom på det.

        Mange hilsner
        Louise

    2. Kathy

      august 27, 2023 at 1:02 am

      These pictures look amazing, however, if they were abke to translate ti English it would be benifical to me. Thank you

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 28, 2023 at 10:00 am

        Hej Kathy

        Thank you! We will look into a translation for recipes :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen