De lækreste pestosnegle, som er saftige og perfekte til madpakken. Find opskrift de bedste på pizzasnegle med grøn eller rød pesto, skinke og ost her.

Jump to:
Pestosnegle - eller skal vi være helt ærlige her, så er det jo egentlig blot klassiske pizzasnegle lavet med pesto og skinke.
Og de dur!
Både om du bruger en hjemmelavet pesto eller bruger en købt pesto. Ligeledes med skinken. Den kan både udelades eller varieres alt efter om, du var i det spanske i sommerferien og hev en kølle med hjem. Eller napper den autentiske serranoskinke på Nettos hylder.
Fyld i den bløde dej, rul sammen og så er madpakken klaret - til både børn, voksne og dig, der måske først gnæggende er spankuleret på sommerferie nu.
Måske med kameraet over skuldren og mit fotokursus i ørene.
Fyld i pestosnegle
Pesto: Jeg har brugt en grøn købe pesto, men de smager også skønt med en hjemmelavet grøn grøn pesto eller en rød pesto. Brug gerne en pesto, som er tyk/grov, så dine pestosnegle får rigeligt med fyld og smag.
Skinke: I de her er der serranoskinke og i stedet for at skære det i strimler, så har jeg blot lagt hele stykker i sneglene, så skiverne bliver viklet med rundt. Du kan også bruge en lækker parmaskinke, almindelig skinke eller fx. kylling.
BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu
Ost: Da pestoen har ret godt med smag hoppede jeg på den klassiske revet mozzarella i de her pestosnegle. Er du til en ost med mere smag, så brug dem. Parmesan smager også ret lækkert i de her snegle, da det passer perfekt sammen med pestoen.
Butterdejssnegle med pesto
Skal du bruge pestosnegle til snacks eller en lækker brunch, så udskift dejen med en rulle købt butterdej. Det giver endnu sprødere snegle, som smager skønt til et godt glas vin.
Du kan finde opskrift på Butterdejssnack med pesto og ost her.
Lav pestosnurrer
Pestosnegle er super nemme at lave, men er du ude i en pestosnurrer, så kan du sagtens bruge den her opskrift til at lave pestosnurrer.
Sådan laver du pestosnurrer:
Følg opskriften til pkt. 3 og i stedet for at rulle dejen ud, så laver du snurrer. Efterhæv dem som beskrevet og bag - er dine pestosnurrer meget store, så giv dem lidt længere.
BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu
Ofte stillede spørgsmål til pestosnegle
Jeps, det kan du godt. Du kan læse min guide til at bage med tørgær her.
Det kan du godt, men du vil få en dej, som er knap så blød.
Ja da - det vil være super godt til madpakken og give endnu mere mæthed. Udskift 75-100 g af hvedemelet med groft mel - fx. rugmel, fuldkornshvedemel eller hvid hvede, som er genialt, da det er en grov mel, som giver saftigt brød
Yes, du kan fint fryse de her pizzasnegle med pesto i op til 3 måneder.
Jeps, prøv at udskifte hvedemel med pizzamel for super sprøde pestosnegle.
Flere brødopskrifter til madpakken
BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu
Pestosnegle
Ingredienser
- 25 g gær
- 50 g smør
- 1,75 dl mælk
- 1 æg
- 1 tsk salt
- 350-400 g hvedemel
- 0,5-1 dl grøn pesto
- 6-8 skiver serranoskinke
- 150 g revet ost
- 1 æg til pensling
Sådan gør du
Dej
- Smuldr gær i en stor skål.
- Smelt smørret og tilsæt den kolde mælk, så blandingen bliver lunken.
- Kom smeltet smør/mælk i skålen med gær og opløs gær heri.
- Tilsæt æg og rør det i.
- Tilsæt salt og hvedemel og ælt dejen ca. 3 minutter på en røremaskine ved medium hastighed til den slipper skålens sider. Dejen skal være smidig, men ikke for klistret.
- Dæk skålen til og lad dejen hæve 1,5-2 timer til dobbeltstørrelse.
Pestosnegle
- Kom dejen ud på et let meldrysset bord (dejen må ikke bliver for tør) og rul den til en rektangel.
- Smør pesto ud i jævn lag på dejen og fordel skinkeskiver ovenpå. Drys med revet ost.
- Rul dejen sammen til en pølse og skær 3 cm skiver ud.
- Læg hver snegle på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.
- Lad pestosnegle hæve tildækket i ca. 25 minutter.
- Pensl sneglene med sammenpisket æg.
- Kom dem i ovnen og bag sneglene ved 225 grader (alm. ovn) i ca. 13-15 minutter til de er gyldne og bagte.
- Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist.
Helene
Er punkt 4 i dejen en fejl? I ingredienslisten står der ikke æg foruden det til pensling. 😳
Loui&bearnaisen
Hej Helene
Hmm, det har du da ret i - det beklager jeg meget. Men dejen kan sagtens laves uden æg, hvis du ikke kom det i. Ingen problem.
Jeg har rettet opskriften til - tak for at gøre opmærksom på det.
Mange hilsner
Louise
Kathy
These pictures look amazing, however, if they were abke to translate ti English it would be benifical to me. Thank you
Loui&bearnaisen
Hej Kathy
Thank you! We will look into a translation for recipes :)