• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Rødt madbrød med soltørrede tomater

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    "Endnu en portion er allerede sat over - let, luftigt og med en sød, krydret smag fra de soltørrede tomater."

     Rødt madbrød med soltørrede tomater

    • 15 g gær
    • 7 dl koldt vand
    • 1 spsk salt
    • 1 spsk sukker
    • 2 spsk tomatpure
    • 75 g yoghurt
    • ¼ dl smeltet smør
    • ¼ dl olivenolie
    • 4 spsk hakkede soltørrede tomater
    • 500 g durummel
    • 1 kg italiensk hvedemel (tipo OO)

    Opløs gær i vandet. Tilsæt salt, sukker, tomatpure, yoghurt, smør, olie og soltørrede tomater
    Derefter tilsættes durum og hvedemelet lidt efter lidt - dejen skal være klæg.
    Kom dejen tildækket i køleskabet og lad den stå min. 18 timer - sørg for den er i en meget stor skål, da den hæver meget!
    Dejen tages ud og skrabes ud på et meldrysset bord. Herefter er der uendelige muligheder.
    - Del dejen i store portioner som let formes til boller og trykkes let flade. Drys med oregano, skinkestrimler og revet ost.
    - Form dejen med let hånd, for ikke at ødelægge luften, til et brød. Kom brødet direkte på en bageplade eller i en form og drys med rosmarin.
    Tænd ovnen på 250 grader og lad brødet hæve imens. Når ovnen er klar bages brødet ved 225 grader i ca. 25 min ved boller og 35-40 min ved stort brød.

     

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen