• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad » Fisk og skaldyr

    Sejfilet rullet med abrikos/tomatpesto og bacon

    Af Louise | Leave a Comment

    Sejfilet rullet med abrikos/tomatpesto og bacon
    2 pers.

    • 1 sejfilet
    • 1 pakke bacon
    • 6 tørrede abrikoser
    • 4 spsk soltørrede tomater i olie
    • ½ hvidløg
    • 2 spsk revet parmasan
    • En håndfuld basilikum
    • Salt
    • Peber
    • Olivenolie

    Kom abrikoser, tomater, parmasan og hvidløg i en blender og blend det sammen til det er en ensartet masse. Kom baslilikum, salt og peber i og kør det med.
    Sefileten deles på langs, så der haves 2 tynde stykker. Del de 2 fileter, så der haves 4 stykker fisk.
    Læg 2-3 skiver bacon ved siden af hinanden, så de lige overlapper. Kom et stykke fisk på og kom 1 spsk pesto på fisken, og smør ud. Rul fisken stramt sammen og læg det med lukningen nedad i et ildfast fad.
    Gør det sammen ved de 3 andre stykker.
    Krydr fiskerullerne med salt og peberog kom dem i ovnen i 10-15 min ved 200 grader - evt. 225 grader de sidste minutter for en sprød overflade.

    Her er fiskerullerne serveret med strimler af gulerod og pastinak, der er vendt med lidt olie, salt og peber og ovnbagt sammen med fisken. Ved servering kommes lidt af saucen fra fiskefadet over og der drysses med feta og frisk basilkum. Server med godt brød.

    Mere sulten?

    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      Laks en papilotte
    • Laks i ovn - opsktift med grøntsager og asparges
      Laks i ovn med kartofler og grøntsager
    • Laks i ovn med rodfrugter
      Ovnbagt laks med rodfrugter
    • Lakseroulade opskrift - nem og lækker forret med røget laks, dildcreme og tilbehør - nytårs forret
      Lakseroulade

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen