Sejfilet rullet med abrikos/tomatpesto og bacon
2 pers.
- 1 sejfilet
- 1 pakke bacon
- 6 tørrede abrikoser
- 4 spsk soltørrede tomater i olie
- ½ hvidløg
- 2 spsk revet parmasan
- En håndfuld basilikum
- Salt
- Peber
- Olivenolie
Kom abrikoser, tomater, parmasan og hvidløg i en blender og blend det sammen til det er en ensartet masse. Kom baslilikum, salt og peber i og kør det med.
Sefileten deles på langs, så der haves 2 tynde stykker. Del de 2 fileter, så der haves 4 stykker fisk.
Læg 2-3 skiver bacon ved siden af hinanden, så de lige overlapper. Kom et stykke fisk på og kom 1 spsk pesto på fisken, og smør ud. Rul fisken stramt sammen og læg det med lukningen nedad i et ildfast fad.
Gør det sammen ved de 3 andre stykker.
Krydr fiskerullerne med salt og peberog kom dem i ovnen i 10-15 min ved 200 grader - evt. 225 grader de sidste minutter for en sprød overflade.
Her er fiskerullerne serveret med strimler af gulerod og pastinak, der er vendt med lidt olie, salt og peber og ovnbagt sammen med fisken. Ved servering kommes lidt af saucen fra fiskefadet over og der drysses med feta og frisk basilkum. Server med godt brød.
Skriv en kommentar