• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Halvdags stykker med græskarkerner

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     

     

     

     

     

    "Det er ikke lige altid man har tid til at vente et døgn på koldhævede boller. Nogle gange finder man ud af om morgenen, at der bare skal nybagte boller på bordet til eftermiddagskaffen og de skal stadig være gode, grove og luftige. Så er de her perfekte."

    Halvdags stykker med græskarkerner
    10 stk
    • 25 g gær
    • 3 dl koldt vand
    • 2 dl yoghurt
    • 1 tsk groft salt
    • 1 spsk sukker
    • 2 spsk olie
    • 1 dl grahamsmel
    • 1 dl groft speltmel
    • ½ dl græskarkerner
    • 3 dl hvedemel

    Opløs gæren i det kolde vand og tilsæt yoghurten. Kom salt, sukker, olie og kerner i og rør det ud.

    Grahamsmel og speltmel kommes i og hvedemelet tilsættes lidt efter lidt. Dejen skal være klistret. Rør dejen rigtig godt sammen, gerne i 5 min, så der kommer masser af luft i dejen.

    Dæk skålen med film og stil den i køleskabet i 3 timer. Derefter tages skålen ud og hæver videre på køkkenbordet i 1,5 time.

    Tænd ovnen på 225 grader. Med 2 skeer sættes klatter af dejen på en bageplade, form dem lidt og top dem op. Når ovnen er varm kommes bollerne ind og der skrues ned på 200 grader. Bages ca. 15 min.

     

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen