• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Moster Hannes geniale salat

    Af Louise | Leave a Comment

    "Den her salat er efterhånden gået hen og blevet en klassiker  og er det perfekte tilbehør til grillsæsonen. Nu har jeg ingen have, altan eller grill, så jeg må nøjes med salaten. Men med lidt rest af kylling blandet i og forårets grønne asparges, er der både til et let aftensmåltid og frokost dagen efter.
    Der er med vilje ikke sat mængdeforhold i nedenstående opskrift, da alt afhængig af, om salaten er hovedmåltid eller tilbehør og til hvad, varieres den i mængdeforhold. Smag dig frem, kom det i sæsonen byder, men husk forholdet mellem salt, surt, sødt, bitter og umarmi, der gør den orginale opskrift perfekt."

    🍴 Opskrift

    Moster Hannes geniale salat

    Moster Hannes geniale salat

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • Champignoner
    • Bacon
    • Mørk balsamico
    • Salt
    • Peber
    • Presset hvidløg
    • Tørret basilikum
    • Kogt Pasta
    • Rucolasalat eller babyspinat
    • Cherrytomater i halve
    • Peberfrugt i tern
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Balsamicoeddike blandes sammen med salt og peber. Champignonerne renses, skæres i skiver og kommes ned i marinaden. Her trækker de mens baconen tilberedes.
    • Bacon steges sprødt på en pande og kommes på fedtsugende papir. De marinerede champignoner tages og steges på baconpanden.
    • Marinaden som champignonerne træk i, smages til med presset hvidløg og basilikum.
    • Vend pastaen i marinaden og kom dernæst, tomater, peberfrugt, salat og champignoner i og vend det hele godt rundt. Lad gerne salaten trække lidt inden servering.
    • Bræk baconen i mindre stykker ud over salaten og server.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen