"Den her salat er efterhånden gået hen og blevet en klassiker og er det perfekte tilbehør til grillsæsonen. Nu har jeg ingen have, altan eller grill, så jeg må nøjes med salaten. Men med lidt rest af kylling blandet i og forårets grønne asparges, er der både til et let aftensmåltid og frokost dagen efter.
Der er med vilje ikke sat mængdeforhold i nedenstående opskrift, da alt afhængig af, om salaten er hovedmåltid eller tilbehør og til hvad, varieres den i mængdeforhold. Smag dig frem, kom det i sæsonen byder, men husk forholdet mellem salt, surt, sødt, bitter og umarmi, der gør den orginale opskrift perfekt."
🍴 Opskrift
Ingredienser
- Champignoner
- Bacon
- Mørk balsamico
- Salt
- Peber
- Presset hvidløg
- Tørret basilikum
- Kogt Pasta
- Rucolasalat eller babyspinat
- Cherrytomater i halve
- Peberfrugt i tern
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Balsamicoeddike blandes sammen med salt og peber. Champignonerne renses, skæres i skiver og kommes ned i marinaden. Her trækker de mens baconen tilberedes.
- Bacon steges sprødt på en pande og kommes på fedtsugende papir. De marinerede champignoner tages og steges på baconpanden.
- Marinaden som champignonerne træk i, smages til med presset hvidløg og basilikum.
- Vend pastaen i marinaden og kom dernæst, tomater, peberfrugt, salat og champignoner i og vend det hele godt rundt. Lad gerne salaten trække lidt inden servering.
- Bræk baconen i mindre stykker ud over salaten og server.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Skriv en kommentar